Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε

Κλασική απάντηση κάποιου που στερείτε επιχειρημάτων .

Καμία εταιρεία ΔΕΝ μου έθιξες .

Αν δεν θέλει να ασχοληθεί η BMW σοβαρά που έχει ήδη ηλεκτρικά σκούτερ προς πώληση για πες μας κάποια άλλη που θέλει και είναι και μεγαλύτερη ;

Η πρώτη πρόταση στο αρχικό μου σχόλιο ήταν "Είναι μέχρι να ασχοληθεί σοβαρά κάποια μεγάλη εταιρία ώστε να λειτουργήσουν οι οικονομίες κλίμακας." Από αυτό και μόνο φαίνεται ότι θεωρώ οτί ΚΑΜΙΑ μεγάλη εταιρία δεν θέλει. Δεν ασχολείται βλέπεις η Tesla με τα μηχανάκια να απειληθεί το status quo. Και ενώ μιλόυσα γενικά για όλες τις εταιρίες εσύ μου απάντησες με ειρωνεία μιλώντας μόνο για την BMW. Επίσης έχεις όνομα και φωτογραφία προφίλ την BMW οπότε μια χαρά βάση έχουν αυτά που λέω. Τέσπα ας το λήξουμε εδώ.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μια μπαταρία με ηλετρομοτέρ  και 2 ρόδες με 10 πλαστικά, ο ορισμός της υπεραξίας σε οτιδήποτε ηλεκροκίνητο. Σαν να πληρώνεις κουλουράκι 100€ επειδή είναι στρόγγυλο και έχει σουσάμι.... Περιμένετε καμιά 10ρια χρόνια παίδες και μετά μιλάμε, ναι 10 καλά ακούσατε

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SokinLyg είπε

Η πρώτη πρόταση στο αρχικό μου σχόλιο ήταν "Είναι μέχρι να ασχοληθεί σοβαρά κάποια μεγάλη εταιρία ώστε να λειτουργήσουν οι οικονομίες κλίμακας." Από αυτό και μόνο φαίνεται ότι θεωρώ οτί ΚΑΜΙΑ μεγάλη εταιρία δεν θέλει. Δεν ασχολείται βλέπεις η Tesla με τα μηχανάκια να απειληθεί το status quo. Και ενώ μιλόυσα γενικά για όλες τις εταιρίες εσύ μου απάντησες με ειρωνεία μιλώντας μόνο για την BMW. Επίσης έχεις όνομα και φωτογραφία προφίλ την BMW οπότε μια χαρά βάση έχουν αυτά που λέω. Τέσπα ας το λήξουμε εδώ.

Piaggio, KTM, Honda and Yamaha set up swappable batteries consortium | Reuters

Οι ηλεκτρικές μηχανές κυρίως σκούτερ ξεπουλάνε στην ασιατική αγορά , όπως έχουν κάνει ήδη αρκετές πωλήσεις στην Ελλάδα. Επίσης ήρθαν και οι μηχανές Zero 

Οπότε γενικά έχουν έρθει στην Ελλάδα και έχουν ήδη κατακτήσει μία παγκόσμια μερίδα.

Δημοσ.

Όσο τημες είναι εκεί που είναι για τα ηλεκτρικά θα το πάρουν πόλοι λίγοι

8 ώρες πριν, CyanBlue είπε

Κάποτε θα μάθουν. Αλλά αν πουλήσουν κάτι θα είναι μόνο λόγω του υπερτιμημένου ονόματος. Στα επόμενα χρόνια θα γεμίσουμε ηλεκτρικά δίτροχα, όχι σαν τα αστεία πρώιμα που βλέπουμε τώρα, αλλά από σοβαρές εταιρίες, σε προσιτό κόστος. Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Δισκολα αν δεν βγει κάτι καινούργιο στης μπαταρίες ξεχνάς προσιτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...