Racket Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Ποια motherboard προτείνετε; gigabyte b550m ή MSI B550-A PRO; Cpu Ryzen 5 5600g Ram g.skill 2x8 ripjaws ddr4 3200mhz (+Καρτα γραφικών στο μέλλον)
nickol-us Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Ποιο μοντέλο gigabyte; Β550 είναι όλα. A pro κοιτάς την micro; Ποιο το budget;
Racket Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE B550M AORUS ELITE SOCKET AM4 4 X DDR4 RGB FUSION 2.0 Kai Msi b550-A Pro motherboard ATX amd Am4 socket Στα 100-120 €
triplex1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Racket είπε ΜΗΤΡΙΚΗ GIGABYTE B550M AORUS ELITE SOCKET AM4 4 X DDR4 RGB FUSION 2.0 Kai Msi b550-A Pro motherboard ATX amd Am4 socket Στα 100-120 € Θα σε προτεινα την δικη μου αλλα οτι θελεις παρε , εγω θα προτιμουσα αναμεσα στις 2 την 1η
Racket Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, triplex1 είπε Θα σε προτεινα την δικη μου αλλα οτι θελεις παρε , εγω θα προτιμουσα αναμεσα στις 2 την 1η Γιατι την πρώτη φιλε triplex; Δεν εχω ιδεα ποιες οι διαφορες γ αυτό ρωταω.. παίζει ρόλο αν θα θελω στο μελλον να βαλω καρτα γραφικών;;
triplex1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Racket είπε Γιατι την πρώτη φιλε triplex; Δεν εχω ιδεα ποιες οι διαφορες γ αυτό ρωταω.. παίζει ρόλο αν θα θελω στο μελλον να βαλω καρτα γραφικών;; δεν ειμαι υπερ καμιας απο τις δυο οποτε παρε την msi , εσυ θα την παρεις οχι εγω , κανε και register στην εταιρεια θα χρειαστει Μόλις τώρα, triplex1 είπε δεν ειμαι υπερ καμιας απο τις δυο οποτε παρε την msi , εσυ θα την παρεις οχι εγω , κανε και register στην εταιρεια θα χρειαστει πανω απο 20 χρονια στηνω pc , και οι δυο αυτα που μου εχουν βγαλει στην πορεια ολες οι αλλες μαζι δεν το'χουν κανει , αυτο ειναι το γιατι
nickol-us Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 +1 για aorus. Στα 115 παίζει και η atx αν σε ενδιαφέρει το μέγεθος. Μέχρι αυτά τα λεφτά θεωρώ πως δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική. Μετά πας πάνω απο τα 120 για mpg
Racket Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, triplex1 είπε δεν ειμαι υπερ καμιας απο τις δυο οποτε παρε την msi , εσυ θα την παρεις οχι εγω , κανε και register στην εταιρεια θα χρειαστει πανω απο 20 χρονια στηνω pc , και οι δυο αυτα που μου εχουν βγαλει στην πορεια ολες οι αλλες μαζι δεν το'χουν κανει , αυτο ειναι το γιατι Καταλαβα...εχεις κατι να προτείνεις σε αυτα τα λεφτά πανω κατω;; (Ευχαριστώ για τον χρόνο σου) 2 ώρες πριν, nickol-us είπε +1 για aorus. Στα 115 παίζει και η atx αν σε ενδιαφέρει το μέγεθος. Μέχρι αυτά τα λεφτά θεωρώ πως δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική. Μετά πας πάνω απο τα 120 για mpg Ποια mpg Νικολα??
triplex1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Racket είπε Καταλαβα...εχεις κατι να προτείνεις σε αυτα τα λεφτά πανω κατω;; (Ευχαριστώ για τον χρόνο σου) 1. https://www.skroutz.gr/s/23762505/Asrock-B550m-Steel-Legend-Motherboard-Micro-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html 2. https://www.skroutz.gr/s/23782778/Asus-Prime-B550M-A-WI-FI-Motherboard-Micro-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html#shops Θα προτιμησεις την 1η (ειναι λιγο καλυτερη απο τη δικια μου) και μετα την αλλη , αλλα εχω την απορια γιατι κολλας να δωσεις γυρω στα 120 ευρω δεν το καταλαβαινω , η δικια μου ειναι λιγο κατω απο 100ρικο (οταν τη πηρα την πληρωσα 117) αυτα που της εχω κανει αλλη μητρικη θα ειχε απλα πεθανει , εναν χρονο την εχω και ειναι μια χαρα και δεν εχει κανενα προβλημα να δουλεψει τον 5600g
nickol-us Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Racket είπε Καταλαβα...εχεις κατι να προτείνεις σε αυτα τα λεφτά πανω κατω;; (Ευχαριστώ για τον χρόνο σου) Ποια mpg Νικολα?? https://www.skroutz.gr/s/24215370/MSI-MPG-B550-Gaming-Plus-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html 1
Racket Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, triplex1 είπε 1. https://www.skroutz.gr/s/23762505/Asrock-B550m-Steel-Legend-Motherboard-Micro-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html 2. https://www.skroutz.gr/s/23782778/Asus-Prime-B550M-A-WI-FI-Motherboard-Micro-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html#shops Θα προτιμησεις την 1η (ειναι λιγο καλυτερη απο τη δικια μου) και μετα την αλλη , αλλα εχω την απορια γιατι κολλας να δωσεις γυρω στα 120 ευρω δεν το καταλαβαινω , η δικια μου ειναι λιγο κατω απο 100ρικο (οταν τη πηρα την πληρωσα 117) αυτα που της εχω κανει αλλη μητρικη θα ειχε απλα πεθανει , εναν χρονο την εχω και ειναι μια χαρα και δεν εχει κανενα προβλημα να δουλεψει τον 5600g Δεν εχω θεμα να δωσω 120 απλα θελω να βαλω στο μελλον μια καρτα γραφικών (για gaming το θελω το pc) και θελω στα λευτα αυτα πανω κατω (ας ειναι και μεχρι 140 να πα να γαμ...ει) οτι καλύτερο γίνεται.. ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη που σας πριζω απλα ειμαι noob 6 λεπτά πριν, nickol-us είπε https://www.skroutz.gr/s/24215370/MSI-MPG-B550-Gaming-Plus-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html Thanks Νικολα..τωρα ποια ειναι καλύτερη η mpg που μου προτείνεις ή η asus που προτείνει ο triplex...ελευθερα να απαντησει και ο triplex
triplex1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Racket είπε Δεν εχω θεμα να δωσω 120 απλα θελω να βαλω στο μελλον μια καρτα γραφικών (για gaming το θελω το pc) και θελω στα λευτα αυτα πανω κατω (ας ειναι και μεχρι 140 να πα να γαμ...ει) οτι καλύτερο γίνεται.. ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη που σας πριζω απλα ειμαι noob sapphire 6600xt περιμενω τι να σε πω αλλο , αν τα εχεις για πεταμα , δικο σου ειναι το προβλημα , με το 30αρι θα βαλεις και αλλα 9-10 και θα παρεις και μια esports duo , οτι θελεις κανε , ουτε μιζα βγαζω , ουτε μεροκαματο , λεφτα προσπαθω να σε γλυτωσω
nickol-us Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Racket είπε Δεν εχω θεμα να δωσω 120 απλα θελω να βαλω στο μελλον μια καρτα γραφικών (για gaming το θελω το pc) και θελω στα λευτα αυτα πανω κατω (ας ειναι και μεχρι 140 να πα να γαμ...ει) οτι καλύτερο γίνεται.. ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη που σας πριζω απλα ειμαι noob Thanks Νικολα..τωρα ποια ειναι καλύτερη η mpg που μου προτείνεις ή η asus που προτείνει ο triplex...ελευθερα να απαντησει και ο triplex Υπάρχουν άπειρα υποκειμενικά κριτήρια. Κάθε ένας από εμάς με τα δικά του κριτήρια αποφασίζει για τον ευατό του. Άλλος ενδιαφέρεται για τα vrm, άλλους για τα usb, άλλος για το wifi... Μπαίνεις στα specs της κάθε μητρικής, κοιτάς τα feature, εισόδους - εξόδους και αποφασίζεις. Στην ίδια κατηγορία τιμής μην φανταστείς οτι θα υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις σε θέμα ποιότητας. Θεωρώ αυτές που σου είπα καλές σε επιδόσεις - θερμοκρασίες. Διαλέγεις και παίρνεις. Μπορείς να δεις και συγκριτικά. Υπάρχου άπειρα. Youtube 550 test search 1
triplex1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, nickol-us είπε Υπάρχουν άπειρα υποκειμενικά κριτήρια. Κάθε ένας από εμάς με τα δικά του κριτήρια αποφασίζει για τον ευατό του. Άλλος ενδιαφέρεται για τα vrm, άλλους για τα usb, άλλος για το wifi... Μπαίνεις στα specs της κάθε μητρικής, κοιτάς τα feature, εισόδους - εξόδους και αποφασίζεις. Στην ίδια κατηγορία τιμής μην φανταστείς οτι θα υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις σε θέμα ποιότητας. Θεωρώ αυτές που σου είπα καλές σε επιδόσεις - θερμοκρασίες. Διαλέγεις και παίρνεις. Μπορείς να δεις και συγκριτικά. Υπάρχου άπειρα. Youtube 550 test search Εγω απαντησα και η απαντηση μου εχει να κανει κατα κυριο λογο οτι θεωρω υπερβολη την αγορα μητρικης 550 πανω απο το 100ρικο με το cpu που θελεις να βαλεις , αν μιλουσαμε για 5800x-5900x τοτε θα λεγαμε οτι πρεπει να δωσεις πανω απο 180-200 ευρω 1
elpenor Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ προσωπικά θα είχα σαν πρώτη επιλογή με όριο τα 120 την MSI Mortar B550M εκτός αν υπήρχε λόγος να πάρω ATX οπότε θα πήγαινα στην Gaming Plus. Αν δεν ήθελα MSI τότε θα έπαιρνα την Gigabyte B550M Aorus Pro-P. Με φτηνές Asus έχω περάσει άσχημα δύο φορές όταν ήθελα να φύγω από τα stock settings, δεν θα το ξαναδοκίμαζα. Οι gigabyte έχουν κακό QC και κάτω του μετρίου bios updates όμως είναι πολύ φροντισμένες μητρικές με συνήθως καλύτερα parts από τις άλλες μάρκες στα ίδια χρήματα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα