Προς το περιεχόμενο

Ote προβλημα με ιντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλήμερα σας, αρχές Αυγούστου έκανα νέα σύνδεση στον ΟΤΕ για τηλέφωνο και Ίντερνετ 50mbps.

Από την πρώτη ημέρα έχω πρόβλημά με την ταχύτητα του ίντερνετ, συνήθως 13-14 mbps.

Από το τηλέφωνο , σήμερα το τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ μου είπε ότι αυτή θα είναι η ταχύτητα μου, παραπάνω δεν μπορούν να μου δώσουν. Και από το εμπορικό τμήμα που προσφέρουν την επιλογή να με μεταφέρουν στο πρόγραμμα των 24mbps. Και βεβαία , πάρα την αδυναμία τους να μου δώσουν την  ταχύτητα που πληρώνω εάν κάνω διακοπή συμβολαίου θα πρέπει να πληρώσω πρόστιμο.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι , εάν το καταγγείλω στον συνήγορο του καταναλωτή μπορώ να ελπίζω τουλάχιστον στην διακοπή χωρίς πρόστιμο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Οταν εκανες αιτηση για VDSL δεν σε ενημερωσαν οτι δεν υποστηριζεται? Πως σε βαλανε σε τετοιο πακετο?

Υποστηριζεται, αυτοί δεν μπορούν να μου δώσουν παραπάνω. Έτσι είπε το τεχνικό τμήμα, και ο γάτος ο εμπορικός μου είπε να το κάνουμε 24αρα για να πληρώνω λιγότερα... Το ότι εγώ χρειάζομαι 35 και πάνω ούτε του πέρασε από το μυαλό ούτε τον ενδιαφέρει.

21 λεπτά πριν, Andresalonika είπε

Ανέβασε πρώτα τα στατιστικά της γραμμής σου μέσα απο το ρούτερ για να πάρουμε μια ιδέα.

Αυτό δεν ξέρω να το κάνω , ούτε είμαι στο σπίτι.

14 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Επίσης πες μας τι σου εδωσαν voip; Τι ειχες πρίν κλπ.

Voip μου έδωσαν, πριν είχα vodafone 50αρα και είχα γύρω στα 35mbps. Έφυγα για καλύτερα.

Αυτό που ρωτάω είναι εάν θα βρω το δίκιο μου στον συνήγορο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πιθανοτερο ειναι ο συνηγορος να σου πει τα ιδια με τον οτε και να παρεις κανενα παγιο δωρο για μενα γυρνα vodafone ΧΘΕΣ ετσι την επαθα και γω ειχα vodafone adsl και πηγα forthnet για καλυτερα και απο την ημερα που "ενεργοποιηθηκα" ουτε τηλεφωνο δεν ειχα και το ιντερνετ στο speedtest δεν ελεγε να ξεκολλησει απο τα 170kbps

Επεξ/σία από survivor471

6 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Υποστηριζεται, αυτοί δεν μπορούν να μου δώσουν παραπάνω. Έτσι είπε το τεχνικό τμήμα, και ο γάτος ο εμπορικός μου είπε να το κάνουμε 24αρα για να πληρώνω λιγότερα... Το ότι εγώ χρειάζομαι 35 και πάνω ούτε του πέρασε από το μυαλό ούτε τον ενδιαφέρει.

Καλα ξεμπερδεματα...

Αν είναι κάτω από τις ελάχιστες δυνατές ταχύτητες που δίνουν στην περιοχή σου μπορεί να έχεις κάποια έκπτωση.. 

Μάλλον θα έπαιρνες  από αστικό κέντρο και θα είσαι μακριά ενώ με vodafone έπαιρνες από καμπινα.

12 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε

Αν είναι κάτω από τις ελάχιστες δυνατές ταχύτητες που δίνουν στην περιοχή σου μπορεί να έχεις κάποια έκπτωση.. 

Μάλλον θα έπαιρνες  από αστικό κέντρο και θα είσαι μακριά ενώ με vodafone έπαιρνες από καμπινα.

Κεντρο Αθηνα, Αμπελοκηποι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Κεντρο Αθηνα, Αμπελοκηποι.

Ιδια περιοχη, Vodafone το σαββατο με πηγαν απο 50αρα σε 100αρα 😅 υστερα απο δικο τους τηλεφωνο οτι ειναι διαθεσιμη η 100αρα

edit: Εχε το νου σου οτι σε καποια σημεια ειναι διαθεσιμη η Inalan με 100αρα και 200αρα και καλες τιμες. Ψαξε την διευθυνση σου αν σε καλυπτει. Σπασε το συμβολαιο της κοσμοτε λογω αυτου του προβληματος και αρχισε να μιλας με Inalan μπας και σκαψουν σε βαθος 6μηνου.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

2 ώρες πριν, dafnoula13 είπε

Αυτό δεν ξέρω να το κάνω , ούτε είμαι στο σπίτι.

Voip μου έδωσαν, πριν είχα vodafone 50αρα και είχα γύρω στα 35mbps. Έφυγα για καλύτερα.

Αυτό που ρωτάω είναι εάν θα βρω το δίκιο μου στον συνήγορο.

Οχι δεν θα βρεις γιατι είναι μεχρι τόσο.

Καλύτερα ξεκίνα να συνδέσεις μονο τον ρουτερ και τίποτα αλλο επανω στην γραμμη για να δεις πως πάει

Προς ενημέρωση , η έκθεση του τεχνικού τμήματος αναφέρει ότι μπορεί να μου δώσει ταχύτητα μέχρι 15mbps και όχι μέχρι 50mbps όπως μου είχαν υποσχεθεί , το εμπορικό τμήμα μου πρότεινε δυο λύσεις , η πρώτη να αλλάξουμε το συμβόλαιο από 50mbps σε 24mpbs για να πληρώνω λιγότερα , απορρίφθηκε διότι με ενδιαφέρει η ταχύτητα. Η δεύτερη λύση , να μου δώσουν ένα speed bouster 100gb χωρητικότητα , απορρίφθηκε και αυτή διότι μόλις εξαντληθούν τα 100gb η ταχύτητα πέφτει στα 13-15 mbps.

Επίσης , παραδέχτηκαν ότι είναι από δίκη τους υπαιτιότητα στο οποίο έχω πατήσει και ζήτω διακοπή συμβολαίου χωρίς πέναλτι.

• Like 1

14 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Επίσης , παραδέχτηκαν ότι είναι από δίκη τους υπαιτιότητα στο οποίο έχω πατήσει και ζήτω διακοπή συμβολαίου χωρίς πέναλτι.

τσεκαρες διαθεσιμοτητα Inalan? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...