Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι η μεταβίβαση να γίνει στο υπουργείο, και η πληρωμή με τραπεζική επιταγή. Αμέσως μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών της μεταβίβασης από τον υπάλληλο του υπουργείου εσύ δίνεις τα κλειδιά και ο αγοραστής σου δίνει την επιταγή.

^^^ Αυτό.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, G.bar είπε

Δεν καταλαβαίνω βέβαια ποιος κάνει πρώτα μεταβίβαση και μετά παίρνει λεφτά αλλά όκ.. όπως σας βολεύει. Εγώ θα βρισκόμουν με τον αγοραστή, θα μου έδινε τα λεφτά και αφού τα τσέκαρα πηγαίναμε επιτόπου και κάναμε την μεταβίβαση. Και σε τράπεζα να στα βάλει, πρώτα γίνεται η μεταφορά και αφού φανούν τα χρήματα κάνεις τη μεταβίβαση. Δεν νομίζω να έχει πάει κανείς να αγοράσει αυτοκίνητο καινούργιο η μεταχειρισμένο και να έκαναν πλρωτα τη μεταβίβαση και να πλήρωσε μετά. Οτιδήποτε και να αγοράσεις πρώτα πληρώνεις και μετά το παίρνεις.

Να δωσω πρωτα λεφτα γιατι?

Τα παιρνει και τρεχει και αντε βγαλε ακρη μετα.

Πρωτα μεταβιβαση και υπευθυνες δηλωσεις,κραταει τα κλειδια ο πωλητης και γινεται η μεταφορα στη τραπεζα η δινονται χερι και τελος δινει και τα κλειδια.Χωρις κλειδια δε παει πουθενα εξαλλου.

Αν δε δωθουν λεφτα και παει να κανει καμια μλκια ο αγοραστης φωναζεις αστυνομια,δειχνεις και την υπευθυνη δηλωση και κατι θα γινει,καθως δειχνεις οτι πηγε να γινει συναλλαγη.

Αν δωσεις λεφτα πρωτα,δεν εχεις τιποτα στα χερια σου.Μη το σκεφτεσαι μονο σαν πωλητης.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, G.bar είπε

Πλαστά δεν παίζει να είναι γιατί θα έχεις τα στοιχεία του από την μεταβίβαση και αν βρεις πάνω από ένα πλαστό και κάνεις καταγγελία, θα τον βρούνε και θα πάει μέσα πριν το καταλάβει. Όλοι οι σοβαροί παραχαράκτες το ξέρουν αυτό και δεν θα το έκαναν ποτέ.
   Παρόλα αυτά αν αγχώνεσαι, πάρε ένα μαρκαδόρο για πλαστά και τσέκαρε τα χαρτονομίσματα μόλις στα δώσει και τα μετρήσεις. Δεν καταλαβαίνω βέβαια ποιος κάνει πρώτα μεταβίβαση και μετά παίρνει λεφτά αλλά όκ.. όπως σας βολεύει. Εγώ θα βρισκόμουν με τον αγοραστή, θα μου έδινε τα λεφτά και αφού τα τσέκαρα πηγαίναμε επιτόπου και κάναμε την μεταβίβαση. Και σε τράπεζα να στα βάλει, πρώτα γίνεται η μεταφορά και αφού φανούν τα χρήματα κάνεις τη μεταβίβαση. Δεν νομίζω να έχει πάει κανείς να αγοράσει αυτοκίνητο καινούργιο η μεταχειρισμένο και να έκαναν πλρωτα τη μεταβίβαση και να πλήρωσε μετά. Οτιδήποτε και να αγοράσεις πρώτα πληρώνεις και μετά το παίρνεις.

Εγώ, εγώ :P

Πρώτα κάναμε τη μεταβίβαση (αγόρασα μεταχειρισμένο από ιδιώτη) και μετά πήρα τηλέφωνο τη γυναίκα μου που ήταν σπίτι και του έκανε μεταφορά .

Βέβαια αυτό δεν έγινε λόγω κάποιας δυσπιστίας (οκ, η γυναίκα κάτι φοβόταν ;)) καθώς είχαμε πολύ καλή επικοινωνία στις επαφές μας. Απλά έτσι εξελίχθηκε. Έπεσαν οι υπογραφές στις εξουσιοδοτήσεις (διεκπεραιωτής) πήγε εκείνος μέσα για τη χαρτούρα και όταν βγήκε πήρα τα κλειδιά, έγινε η μεταφορά και μόλις την επιβεβαίωσε ο πωλητής χαιρετιστήκαμε.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Nikolasgtp είπε

Καλημέρα . Θέλω να πουλήσω το αμάξι μου στην τιμή των 6000 ευρώ . Θα τα πάρω στο χέρι τα χρήματα . Ποιος τρόπος υπάρχει πιο ασφαλής επειδή ειναι μεγάλο το ποσό ότι τα χρήματα δεν ειναι πλαστα ; Η συναλλαγή θα γίνει στο δρόμο που λέμε . Ευχαριστω 

Πάτε μαζί σε τράπεζα , αλλιώς είναι βέβαια χρονοβόρο παίρνεις μαρκαδόρο για πλαστά χαρτονομίσματα . 

39 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Εγώ, εγώ :P

Πρώτα κάναμε τη μεταβίβαση (αγόρασα μεταχειρισμένο από ιδιώτη) και μετά πήρα τηλέφωνο τη γυναίκα μου που ήταν σπίτι και του έκανε μεταφορά .

Βέβαια αυτό δεν έγινε λόγω κάποιας δυσπιστίας (οκ, η γυναίκα κάτι φοβόταν ;)) καθώς είχαμε πολύ καλή επικοινωνία στις επαφές μας. Απλά έτσι εξελίχθηκε. Έπεσαν οι υπογραφές στις εξουσιοδοτήσεις (διεκπεραιωτής) πήγε εκείνος μέσα για τη χαρτούρα και όταν βγήκε πήρα τα κλειδιά, έγινε η μεταφορά και μόλις την επιβεβαίωσε ο πωλητής χαιρετιστήκαμε.

Και εγω που αγόρασα μετ/σμενο απο ιδιώτη η μεταφορά έγινε απο ebanking . Το επιβεβαίωσε και όλα εντάξει . Αλλά πάλι υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει αμφισβήτηση συναλλαγής , σου δίνει κάποιο χρονικό περιθώριο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, meletis_m είπε

Και εγω που αγόρασα μετ/σμενο απο ιδιώτη η μεταφορά έγινε απο ebanking . Το επιβεβαίωσε και όλα εντάξει . Αλλά πάλι υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει αμφισβήτηση συναλλαγής , σου δίνει κάποιο χρονικό περιθώριο 

Μην γράφετε ότι να ναι, αυτά στα bold δεν ισχύουν.

Αμφισβήτηση συναλλαγής μπορεί να γίνει μόνο στην περίπτωση που έχει γίνει αγορά με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, η κατάθεση σε λογαριασμό δεν ακυρώνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έμπορο ναρκωτικών τον βγάλατε τον αλλο επειδη θελει να πληρώσει 6 χιλιαδες στο χερι λες και είναι καμιά περιουσια. Γνωστος μου ηρθε απο γερμανια με παρομοιο ποσο(νομίζω 7κ) στο χέρι γιατι δεν ηθελε ερωτησεις απο τα τζιμανια της δικης μας κυβέρνησης για τα νομιμα φορολογημένα στη γερμανια λεφτα του. Σωστό η λαθος αυτο εκανε, πηγε στον μαντρα με τα λεφτα στο χερι και αυτος τον πήγε στη τραπεζα και κατέθεσε τα λεφτα στο λογαριασμό του μαντρα. Ουτε την αντιτρομοκρατικη του φέρανε ουτε την διωξη ναρκωτικών. Κατι αντίστοιχο ας κανει ο ts, ας πανε μαζί με τον αγοραστη στη τραπεζα και να του κάνει την καταθεση. 

Επεξ/σία από miucce
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παίρνεις ένα μαρκαδόρο και τα ελενχεις. Προσωπικά έχω κάνει αρκετές συναλλαγές έτσι στο παρελθόν ..βέβαια πλέον καλύτερα να γίνονται ηλεκτρονικά μιας και έχει προσχωρήσει και η τεχνολογία και είναι και πιο safe .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...