Nikolasgtp Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Dantε είπε Οταν αγορασα εγω αυτοκινητο,εγινε η μεταβιβαση και μετα καταθεση. Βεβαια δεν εγινε ακριβως μεταβιβαση γιατι ηταν κλειστο το υπουργειο,μου εκανε υπευθυνη δηλωση για να το μεταβιβασω,μου εδωσε τα παντα και τον πληρωσα. Μπορείς να κανεις σε ΚΕΠ μετάβιβαση και να μη ρισκάρεις ο άλλος να μην το μετάβιβασει καν
Dantε Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Nikolasgtp είπε Μπορείς να κανεις σε ΚΕΠ μετάβιβαση και να μη ρισκάρεις ο άλλος να μην το μετάβιβασει καν Δε κανουν πλεον.Η θελουν ραντεβου. 1
puelito Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nikolasgtp είπε Μπορείς να κανεις σε ΚΕΠ μετάβιβαση και να μη ρισκάρεις ο άλλος να μην το μετάβιβασει καν Φιλική συμβουλή. Κάνε στο υπουργείο (μεταφορών), οχι σε ΚΕΠ. 1
MikeJ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Άποψη μου πως αξίζει άπειρα να πας σε γραφείο διεκπεραιώσεων. Σκας ένα 30άρι και η μεταβίβαση γίνεται άμεσα, στην επόμενη εργάσιμη και έχεις την άδεια στα χέρια σου. Ειδικά τώρα με τα gov δε χρειάζεται ούτε σε κεπ να πας αφού όλες τις υπεύθυνες δηλώσεις και εξουσιοδοτήσεις τις κάνεις ηλεκτρονικά. Τα ΚΕΠ κάνουν μεταβίβαση αλλά σαν ενδιάμεσος (μαζεύουν τις χαρτούρες και τις μεταβιβάζουν με το πάσο τους στο υπουργείο συγκοινωνιών). Θα υπάρχει ένα χρονικό διάστημα που ποικίλει από μέρος σε μέρος και μπορεί να φτάσει τους 2-3 μήνες όπου το όχημα θα είναι "υπό μεταβίβαση" και υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις για το τι ισχύει αν κάτσει μια στραβή. (Εγώ θεωρώ ότι όλοι καλυμμένοι είναι απλά μπορεί να χρειαστεί λίγο τρέξιμο παραπάνω). Οπότε καλύτερα ή κλείνεις ραντεβού στο υπουργείο ή σκας 30άρι σε γραφείο και στα κάνει αυτό. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nikolasgtp είπε Μπορείς να κανεις σε ΚΕΠ μετάβιβαση και να μη ρισκάρεις ο άλλος να μην το μετάβιβασει καν Το ΚΕΠ δεν κάνει μεταβίβαση,μεσολαβεί να πάνε τα χαρτιά. 1 1
Joshua21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, puelito είπε 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Και πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, πριν την μεταβίβαση ή μετά? Αν γίνει πριν δεν διασφαλίζεται ο αγοραστής, και αν γίνει μετά δεν διασφαλίζεται ο πωλητής. Αφού γίνει η μεταβίβαση να κάνει μπροστά σου με e-banking τη μεταφορά χρημάτων. Μάλλον δεν είδες αυτό στα bold... Εφόσον πρώτα γίνει η μεταβίβαση, τι εμποδίζει τον αγοραστή να σηκωθεί και να φύγει χωρίς να δώσει ούτε €? Το "χέρι με χέρι" από πάντα ήταν ο ασφαλέστερος τρόπος για όλους.
davarisx Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μαύρα στο χέρι 6000 ευρώ? αδερφε μόνο οι γύφτοι πληρώνουν έτσι.
babisskg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Nikolasgtp είπε Καλημέρα . Θέλω να πουλήσω το αμάξι μου στην τιμή των 6000 ευρώ . Θα τα πάρω στο χέρι τα χρήματα . Ποιος τρόπος υπάρχει πιο ασφαλής επειδή ειναι μεγάλο το ποσό ότι τα χρήματα δεν ειναι πλαστα ; Η συναλλαγή θα γίνει στο δρόμο που λέμε . Ευχαριστω Συναλλαγή στο δρόμο αξίας 6.000 ευρώ ........ ειδικά με ανθρώπους που έρχονται από μακριά ......... για αγορά αυτοκινήτου ...... ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ....... από εκεί και πέρα , εσείς ξέρετε καλύτερα . Γνωστές ταινίες ......... σε Νο 2 , 3 κλπ ....... αν δεις να είναι και καμιά λεγάμενη μαζί ........ και θέλει να δοκιμάσει και το αυτοκίνητο ....... πριν το αγοράσουν .......... Να μην το ξεχάσω , καμία συναλλαγή μετά την Πέμπτη , Παρασκευή ........ Δευτέρα κατά προτίμηση , άντε Τρίτη ........ μιλάω για τράπεζα . Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από babisskg
puelito Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Τι να πω παιδιά εσείς ξερετε καλυτερα. 5 συναλλαγες εχω κάνει ως τωρα ετσι και ολα πηγαν καλα. Η τελευταία 12κ στο χερι με οσα προανεφερα. 1
babisskg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, puelito είπε Τι να πω παιδιά εσείς ξερετε καλυτερα. 5 συναλλαγες εχω κάνει ως τωρα ετσι και ολα πηγαν καλα. Η τελευταία 12κ στο χερι με οσα προανεφερα. Κανείς μας δεν ξέρει καλύτερα από κανέναν . Προσωπικά δεν βρίσκω κανέναν καλό λόγο για να κουβαλάω επάνω μου 6 χιλιάρικα σε μετρητά ......... με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται ........ αν βρίσκει κάποιος άλλος , δεν έχει παρά να μας τον δηλώσει .
solidsnake222 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Πολύ τα περιπλέκεται τα πράγματα. Κοψε φάτσα συμπεριφορά ψαρωσε τον και λιγο και θα καταλάβεις τι παιζει. Εγω πρόσφατα(αγοραστης) εγινε μεταβιβαση στο υπουργειο με το που πηρα την αδεια, του εδωσα 7k στο χερι του λεω μετρησε τα παμε σε τραπεζα κτλπ οτι θες. Τα μετραει μου δινει τα κλειδια και τελος. Μετα πεταχτηκαμε καναμε υπευθυνες δηλωσεις σε ενα ΚΕΠ οτι εγινε αγοραπωλησια περιπου στα 2k και ο καθενας πηρε τον δρομο του. Τωρα αν δεις ο αγοραστης να σου ερθει σαν τον συγχωρεμενο Ψωμιαδη με πουρο στο στομα και δυο καμπουρια κατω απο τις μασχαλες, τρεξε... 2
G.bar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Πλαστά δεν παίζει να είναι γιατί θα έχεις τα στοιχεία του από την μεταβίβαση και αν βρεις πάνω από ένα πλαστό και κάνεις καταγγελία, θα τον βρούνε και θα πάει μέσα πριν το καταλάβει. Όλοι οι σοβαροί παραχαράκτες το ξέρουν αυτό και δεν θα το έκαναν ποτέ. Παρόλα αυτά αν αγχώνεσαι, πάρε ένα μαρκαδόρο για πλαστά και τσέκαρε τα χαρτονομίσματα μόλις στα δώσει και τα μετρήσεις. Δεν καταλαβαίνω βέβαια ποιος κάνει πρώτα μεταβίβαση και μετά παίρνει λεφτά αλλά όκ.. όπως σας βολεύει. Εγώ θα βρισκόμουν με τον αγοραστή, θα μου έδινε τα λεφτά και αφού τα τσέκαρα πηγαίναμε επιτόπου και κάναμε την μεταβίβαση. Και σε τράπεζα να στα βάλει, πρώτα γίνεται η μεταφορά και αφού φανούν τα χρήματα κάνεις τη μεταβίβαση. Δεν νομίζω να έχει πάει κανείς να αγοράσει αυτοκίνητο καινούργιο η μεταχειρισμένο και να έκαναν πλρωτα τη μεταβίβαση και να πλήρωσε μετά. Οτιδήποτε και να αγοράσεις πρώτα πληρώνεις και μετά το παίρνεις. 1
BurnedPriest Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, solidsnake222 είπε Τωρα αν δεις ο αγοραστης να σου ερθει σαν τον συγχωρεμενο Ψωμιαδη με πουρο στο στομα και δυο καμπουρια κατω απο τις μασχαλες, τρεξε... Δεν θα προλάβει να φτάσει μακριά αν είναι έτσι...
TRILOBYTER Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Επιστημη το κανατε. Μολις πατε στο κεπ και δωσετε ολα τα χαρτια και τα εχει ο υπαλληλος που τα επεξεργαζεται, του δινεις τα κλειδια και σου δινει το χρημα. Τα μετρητα δεν ειναι θεμα, παντα με μετρητα αγοραζω εγω. Επισης εκεινη την ωρα που ειστε στο κεπ κανετε και μια δηλωση οτι ο ταδε αγορεσε και ο αλλος πουλησε για Χ ποσο.. 6000 σε πλαστα; Δυσκολο εως αδυνατο, παρε μαρκαδορακι αν φοβασαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα