Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα . Θέλω να πουλήσω το αμάξι μου στην τιμή των 6000 ευρώ . Θα τα πάρω στο χέρι τα χρήματα . Ποιος τρόπος υπάρχει πιο ασφαλής επειδή ειναι μεγάλο το ποσό ότι τα χρήματα δεν ειναι πλαστα ; Η συναλλαγή θα γίνει στο δρόμο που λέμε . Ευχαριστω 

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Nikolasgtp είπε

Καλημέρα . Θέλω να πουλήσω το αμάξι μου στην τιμή των 6000 ευρώ . Θα τα πάρω στο χέρι τα χρήματα . Ποιος τρόπος υπάρχει πιο ασφαλής επειδή ειναι μεγάλο το ποσό ότι τα χρήματα δεν ειναι πλαστα ; Η συναλλαγή θα γίνει στο δρόμο που λέμε . Ευχαριστω 

Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι η μεταβίβαση να γίνει στο υπουργείο, και η πληρωμή με τραπεζική επιταγή. Αμέσως μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών της μεταβίβασης από τον υπάλληλο του υπουργείου εσύ δίνεις τα κλειδιά και ο αγοραστής σου δίνει την επιταγή.

25 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Πάτε μαζί στη τράπεζα και τα κάνει κατάθεση στο λογαριασμό σου.

Και πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, πριν την μεταβίβαση ή μετά? Αν γίνει πριν δεν διασφαλίζεται ο αγοραστής, και αν γίνει μετά δεν διασφαλίζεται ο πωλητής.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Και πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, πριν την μεταβίβαση ή μετά? Αν γίνει πριν δεν διασφαλίζεται ο αγοραστής, και αν γίνει μετά δεν διασφαλίζεται ο πωλητής.

Αφού γίνει η μεταβίβαση να κάνει μπροστά σου με e-banking τη μεταφορά χρημάτων.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, puelito είπε

Αφού γίνει η μεταβίβαση να κάνει μπροστά σου με e-banking τη μεταφορά χρημάτων.

μπορεί τα χρήματα να είναι μαύρα. Που μαύρα θα είναι, αλλιώς δε βρίσκω λόγο να μη τα μεταφέρει όπως λες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Bitbit είπε

μπορεί τα χρήματα να είναι μαύρα. Που μαύρα θα είναι, αλλιώς δε βρίσκω λόγο να μη τα μεταφέρει όπως λες

Δηλαδή στην υπεύθυνη δήλωση για τη μεταβίβαση θα γράψει 500 ευρώ και θα του δώσει 6000; Δεν γίνεται αυτό το πράμα

Επεξ/σία από G.TH.
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Δηλαδή στην υπεύθυνη δήλωση για τη μεταβίβαση θα γράψει 500 ευρώ και θα του δώσει 6000; Δεν γίνεται αυτό το πράμα

Γίνεται, δεν μπορώ να το πω πιο απλά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, puelito είπε

Γίνεται, δεν μπορώ να το πω πιο απλά.

Προφανώς, αλλά με κάποιον που γνωρίζεις. Σε κάποιον άγνωστο δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει.

Δημοσ.

Τη στιγμή που παίρνει το παράβολο από την τράπεζα (παρουσία και των 2) μπορεί να δώσει στο ταμεία τα χρήματα να τα μετρήσει και ταυτόχρονα να δει αν είναι 'καθαρά'.

Τα βάζει σε ένα φάκελο και του τα δίνει με το που γίνει η μεταβίβαση πρόσωπο με πρόσωπο.

Δημοσ.

Όποτε το προτιμότερο ειναι να παμε μαζί σε μια τράπεζα να μετρηθούν τα λεφτά και να εξακριβωθεί ότι δεν ειναι πλαστα ; Το παράβολο της μεταβίβασης  θα το έχει βγάλει ήδη από την πόλη του ο άνθρωπος γιατί θα έρθει από μακριά . Επισης μετρητά θα τα έχει από ότι μου έχει πει . Ευχαριστω 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nikolasgtp είπε

Όποτε το προτιμότερο ειναι να παμε μαζί σε μια τράπεζα να μετρηθούν τα λεφτά και να εξακριβωθεί ότι δεν ειναι πλαστα ; Το παράβολο της μεταβίβασης  θα το έχει βγάλει ήδη από την πόλη του ο άνθρωπος γιατί θα έρθει από μακριά . Επισης μετρητά θα τα έχει από ότι μου έχει πει . Ευχαριστω 

Φιλε προσεχε γιατί κάτι μυρίζει άσχημα.Μετρητα  , ερχεται απο μακρυά .............

• Like 1
Δημοσ.

Η τράπεζα δεν αναλαμβάνει να τα μετρήσει και να τα ελέγξει έτσι απλά και μετά να στα ξαναδώσει πίσω στο χέρι. Μόνο αν γίνουν κατάθεση (θα έχει ως συνέπεια να μετρηθούν-ελεγχθούν).

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nikolasgtp είπε

Πηγαίνετε σε μία τράπεζα βρε παιδιά. Σημείωσε και το φάκελο με μία μονογραφή μήπως και σου κάνει τίποτα δακτυλουργικά και κάνε τη μεταβίβαση. 

Αν το προφίλ του σου φανεί περίεργο απλά μην το προχωρήσεις.

Δημοσ.

Οταν αγορασα εγω αυτοκινητο,εγινε η μεταβιβαση και μετα καταθεση.

Βεβαια δεν εγινε ακριβως μεταβιβαση γιατι ηταν κλειστο το υπουργειο,μου εκανε υπευθυνη δηλωση για να το μεταβιβασω,μου εδωσε τα παντα και τον πληρωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...