Προς το περιεχόμενο

Audi A3 vs Alfa Romeo Giulietta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, akis_skrl είπε

Μέχρι 15.000 δίνω, αν και τα καλά Audi A3 ξεφεύγουνε και παίζουνε κοντά στα 16.000 (μιλάω για προσεγμένα αυτοκίνητα). 
Τέλος, αυτό για τον εξοπλισμό το έχω αντιληφθεί και εγώ, Audi A3 με Κάποια έξτρα όπως οθόνη και τιμονι με εξτρας πάει πάνω από 16.000 ευρώ και βαλε. 
οδηγικα θα ήθελα να μάθω πως είναι τα αυτοκίνητα, δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να οδηγήσω κάποιο από τα δυο.

Γενικα σε φυσιολογικη οδηγηση δεν θα εχεις θεμα με κανενα, και τα 2 πολυ καλη συμπριφορα, για να δεις διαφορα πρεπει να τα δεις back to back και να τα οδηγησεις κοντα στο οριο, που δεν πρεπει να κανεις σε δημοσιο δρομο. Απο αλφιστι παντως ακουω οτι η giulietta εχει πολυ καλο στησιμο για στριψιμο

Εγω οπως σου ειπα πριν θα επερνα την giuilieta μονο και μονο γιατι ειναι πολυ καλυτερο value for money καθωςτα audi κρατανε τιμη.

Νομιζω βρισκεις αξιολογες giulietes με λιγοτερα απο 13 και εχεις μια καβατζα για τυχων συμαζεματα. Οτι και να παρεις μην εξαντλησεις το budget σου γιατι σαν μεταχειρισμενο ολο και κατι μπορει να βγαλει (ειτε φτηνο ειτε ακριβο)

Αν φτανεις στα 16 εχεις σκεφτει καινουργιο? μπορεις να δεις πχ fiesta 

Δημοσ.

To fiesta δεν με συγκινεί, το κοίταξα και το άφησα.

Nissan Quashai κοίταξα επίσης, αλλά τα πιο προσεγμένα πάνε πάνω από 16.000 χιλιάρικα και δεν νομίζω ότι ένα εργένης που σκέφτεται για οικογένεια μετά από χρόνια πρέπει για πρώτο αμαξι να πάρει ένα SUV.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, akis_skrl είπε

To fiesta δεν με συγκινεί, το κοίταξα και το άφησα.

Nissan Quashai κοίταξα επίσης, αλλά τα πιο προσεγμένα πάνε πάνω από 16.000 χιλιάρικα και δεν νομίζω ότι ένα εργένης που σκέφτεται για οικογένεια μετά από χρόνια πρέπει για πρώτο αμαξι να πάρει ένα SUV.

οχι ρε μαν τι κασκαι

Εχεις χρονια ακομα και αυτα που βλεπεις οριακα ειναι για εργενη,

Το καλο με τo fiesta ειναι οτι μπορεις να το παρεις καινουργιο, ισως και πολο/ιμπιζα.

εχουν ανεβει οι τιμες αλλα τα 16κ ειναι χρηματα που μπορεις να πας σε καινουργιο να "ησυχασεις". Χανοντας βεβαια σε χωρους/εξοπλισμο

Δημοσ.

Προβλήματα που βγάζει το Giulietta εκτός από πλαστικά χερούλια και φούσκωμα του αερόσακου στο ταμπλό, έχουμε; Εννοώ αν γνωρίζει κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για να ξέρω τι να προσέξω κατά τον έλεγχο.

Δημοσ.
Στις 9/9/2021 στις 5:11 ΜΜ, akis_skrl είπε

Προβλήματα που βγάζει το Giulietta εκτός από πλαστικά χερούλια και φούσκωμα του αερόσακου στο ταμπλό, έχουμε; Εννοώ αν γνωρίζει κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για να ξέρω τι να προσέξω κατά τον έλεγχο.

Κυρίως είναι αυτά που ανεφερες! Σε θέμα μοτέρ αν πας για πετρέλαιο μην φοβηθείς τίποτα! Είναι πραγματικά σκυλιά και με σωστή συντήρηση δεν θα έχεις κανένα θέμα! Μόνο ο multiair έβγαζε πρόβλημα στην μονάδα και αυτά στα πρώτα μοντέλα! Το μεγαλύτερο παλουκι είναι το ταμπλό που φουσκώνει και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στον ήλιο και άμα πεις να το αλλάξεις θέλεις 800+! Παρόλα αυτά ότι και να πάρεις θέλει γενικό έλεγχο και μην περιμένεις να βρεις αξιόλογο giulietta κάτω των 10-11κ! 

Δημοσ.
Στις 9/9/2021 στις 5:11 ΜΜ, akis_skrl είπε

Τι εννοεις? Φουσκωνε μονος του χωρις λογο?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Τι εννοεις? Φουσκωνε μονος του χωρις λογο?

Όχι το ταμπλό δεν γίνετε να φουσκώσει μόνο του! Το υλικό που βάζουν εκεί είναι λεπτό και όχι τόσο καλής ποιότητας με αποτέλεσμα σε πολύ υψηλες θερμοκρασίες και συνεχόμενη έκθεση στον ήλιο να προκαλεί φούσκωμα! 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ζήτημα για μένα. Φυσικά Audi A3.

Όσοι έχουν μπει στο σαλόνι (minimal όσο χρειάζεται) λένε ακόμα για την ποιότητα κατασκευής (η οποία μάλιστα έχει υποβαθμιστεί στο καινούργιο). Οδηγικά είναι αρκετά στιβαρό και σπορ.

Η Giulietta όπως αναφέρθηκε και ανωτέρω είναι ξεπερασμένη σε deisgn και ειδικά μέσα μέτρια ποιότητα.

Επίσης θεωρώ ότι το Α3 θα κρατήσει καλή τιμή μεταπώλησης (προφανώς θα το αγοράσεις πιο ακριβά).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Georgram είπε

Όχι το ταμπλό δεν γίνετε να φουσκώσει μόνο του! Το υλικό που βάζουν εκεί είναι λεπτό και όχι τόσο καλής ποιότητας με αποτέλεσμα σε πολύ υψηλες θερμοκρασίες και συνεχόμενη έκθεση στον ήλιο να προκαλεί φούσκωμα! 

Για τον αεροσακο λεω. Αρχικα νομιζα πως εγραψες πως φουσκωσε ο αεροσακος μονος του :P

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Για τον αεροσακο λεω. Αρχικα νομιζα πως εγραψες πως φουσκωσε ο αεροσακος μονος του :P

Στην ουσία το ίδιο είναι! Ο αερόσακος φουσκώνει και έτσι σπρώχνει το πλαστικό κάλυμμα προς τα έξω λόγο της διαστολής! 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα για μια ερώτηση. Βρίσκεται στην περιοχή μου μια Giulietta του 11 με 120k km, βενζίνη με 170 άλογα. Το αυτοκίνητο δείχνει πάρα πολύ προσεγμένο και το δίνει 10 000€.
Είναι πολλά τα χιλιόμετρα; Θεωρείται καλή αγορά ή θα βγάλει σύντομα προβλήματα;

Δημοσ.

Ενταξει ειναι αρκετουτσικα τα χιλιομετρα αλλα δε θα ελεγα απαγορευτικα εαν ειναι προσεγμενο.

Το multiair βγαζανε αυτα προβλημα,αλλα με τοσα χλμ σιγουρα θα το εχει φτιαξει.Δες το και αποφασισε...

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια η Τζουλιέτα αλλά 10.000 για αμαξι δεκαετίας+ δε τα λες και λίγα ....

Εχε υπόψιν ότι τα  πολλά αλογα θέλουν και πολύ σανό...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/1/2022 στις 12:48 ΜΜ, petran91 είπε

Επαναφέρω το θέμα για μια ερώτηση. Βρίσκεται στην περιοχή μου μια Giulietta του 11 με 120k km, βενζίνη με 170 άλογα. Το αυτοκίνητο δείχνει πάρα πολύ προσεγμένο και το δίνει 10 000€.
Είναι πολλά τα χιλιόμετρα; Θεωρείται καλή αγορά ή θα βγάλει σύντομα προβλήματα;

Τα χιλιόμετρα είναι καλά εαν είναι πραγματικά. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο εάν είναι χιλιόμετρα εντός ή εκτός πόλης 

Τα λεφτά κοιτάζεις πόσο είχε καινούργιο το αυτοκίνητο, πόσο δίνουν τα υπόλοιπα ανάλογης χρονολογίας και σε τι κατάσταση είναι 

Οπωσδήποτε έλεγχος σε αντιπροσωπεία η κάποια εταιρία που σου δίνει αναλυτικό έντυπο 

Εάν φοράει τον 1.4 βενζίνη είναι αξιόπιστος από όσο γνωρίζω. Καίει λίγο παραπάνω βενζίνη σχετικά με τα tsi vw group

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...