akis_skrl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 κοιτάζω για πετρέλαιο, μοντέλο 15 και ύστερα με λιγότερα από 100.000 km, εργένης, πρώτο δικό μου αμάξι. θα ήθελα γνώμες γι αυτά τα δυο μοντέλα, και αν έχετε κάποιο άλλο μοντέλο κατά νου εδώ είμαι να ακούσω τις προτάσεις σας, ευχαριστώ!
terry308 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Άργησες να κάνεις νέο θέμα και ανησύχησα είναι η αλήθεια 😆
imr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κοιταξε καταρχην ειδικα στο diesel θελει μεγαλη προσοχη και καλο ελεγχο. Κυκλοφορουν πολλα σαπια εισαγωγης και ενω γενικα ειναι αξιοπιστα ενα dpf η τα μπεκ να εχουν θεμα θα τα πληρωσεις πολυ ακριβα. Μεταξυ των 2 νομιζω οτι η giulieta ειναι πολυ πιο value for money γιατι μπορεις να βρεις αντιστοιχο αυτοκινητο πιο φτηνα απο το audi, η με καλυτερο εξοπλισμο στα ιδια λεφτα. Σε τι τιμες βρισκεις το καθενα και τι budget εχεις? Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από imr
akis_skrl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέχρι 15.000 δίνω, αν και τα καλά Audi A3 ξεφεύγουνε και παίζουνε κοντά στα 16.000 (μιλάω για προσεγμένα αυτοκίνητα). Τέλος, αυτό για τον εξοπλισμό το έχω αντιληφθεί και εγώ, Audi A3 με Κάποια έξτρα όπως οθόνη και τιμονι με εξτρας πάει πάνω από 16.000 ευρώ και βαλε. οδηγικα θα ήθελα να μάθω πως είναι τα αυτοκίνητα, δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να οδηγήσω κάποιο από τα δυο.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, akis_skrl είπε οδηγικα θα ήθελα να μάθω πως είναι τα αυτοκίνητα, δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία να οδηγήσω κάποιο από τα δυο. www.forum.audisportsclub.gr www.alfisti.gr Αυτοι εκεί τα έχουν οδηγήσει, θα βρεις πολλές απαντήσεις. Εδω θα σου πούνε παρε Yaris ή Hyundai.
akis_skrl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά μια γνώμη ζήτησα, δεν χρειάζεται να αρπαχτείτε. Ημουν ανάμεσα σε Giulietta, A3, Golf κ Qasqha (μοντέλα 15 και ύστερα) και από ότι φαίνεται κλείνω προς τα δυο πρώτα. Εψαξα να φέρω από Γερμανία, αλλά θέλει πολύ ψάξιμο, χρήμα και χρόνο που δεν έχω.
agnostos13 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, akis_skrl είπε κοιτάζω για πετρέλαιο, μοντέλο 15 και ύστερα με λιγότερα από 100.000 km, εργένης, πρώτο δικό μου αμάξι. θα ήθελα γνώμες γι αυτά τα δυο μοντέλα, και αν έχετε κάποιο άλλο μοντέλο κατά νου εδώ είμαι να ακούσω τις προτάσεις σας, ευχαριστώ! Δες και Astra, Megane, Focus...κάποιο αξιόλογο θα υπάρχει λογικά σε αυτά τα χρήματα.
akis_skrl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν με συγκινούνε τα συγκεκριμένα μοντέλα, αν και τα έριξα μια μάτια… όπως και το auris που μου περνάει απαρατήρητο.
Ntinaras Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, akis_skrl είπε κοιτάζω για πετρέλαιο, μοντέλο 15 και ύστερα με λιγότερα από 100.000 km, εργένης, πρώτο δικό μου αμάξι. θα ήθελα γνώμες γι αυτά τα δυο μοντέλα, και αν έχετε κάποιο άλλο μοντέλο κατά νου εδώ είμαι να ακούσω τις προτάσεις σας, ευχαριστώ! Ημουν κι εγω σε αντιστοιχη αναζητηση της ιταλιδας, σκεψου πως εχω μονιμο bookmark με τα φιλτρα ετοιμα και το κοιταω καθε μερα https://www.car.gr/used-cars/alfa_romeo/giulietta.html?fuel_type=2&make=1&mileage-to=100000&model=19&model=19&pg=1®istration-from=2016&rg=3&sort=pra θα σου προτεινα να βρεις απο το 16 και μετα, και κινητρα τον 1.6 με τα 120 αλογα και οχι με τα 105, καθως ο 120 ειναι και πιο δυνατος, και πιο οικονομικος και πιο αξιοπιστος. Απο χρωμα κοκκινο η ασπρο θεωρω πως θα επρεπε να απαγορευονται αθλια χρωματα , οπως το ασημι, στην Giulietta 1
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Η giulietta είναι πιο όμορφη αλλά το a3 θα το πουλήσεις ευκολότερα και παραπάνω όταν έρθει η ώρα. Και είναι επίσης όμορφο, καθόλου αδιάφορο. 1
akis_skrl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Για να αγοράσω ένα αξιόλογο Α3 θέλει τουλάχιστον 15.000, και το γαμωτο είναι ότι από εξτρας δεν έχει τίποτα. Αν κάποιος έχει οδηγήσει κάποια από τα δυο ας μου δώσει τα φώτα του.
vandel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Τα έχω οδηγήσει και τα 2, το καθένα από 4 μέρες σε ενοικίαση. Το Α3 αν και ήταν ταλαιπωρημένο με αρκετά χλμ μου έδινε μια αίσθηση premium ειδικά στο εσωτερικό. Το ταμπλό, η οθόνη, τα κουμπιά είναι όλα ποιοτικά. Από εξοπλισμό τίποτα βέβαια. Ήταν το 1.4 με τα 125 άλογα νομίζω αρκετά ευχάριστη οδήγηση. Η Giulietta την έβλεπα εξωτερικά και τη χάζευα αλλά μέσα αρκετά ξεπερασμένη και πολύ πλαστικούρα...οδηγικά όμως το 1.6 120hp ήταν πιο δυνατό απο ότι το περίμενα και τα modes DNA αλλάζουν τελείως τη συμπεριφορά του αμαξιού, από σοφτ και χαλαρό άλλαζε σε σπορ και νευρικό. Επίσης έχει λίγο πιο μικρό πορτ μπαγκάζ από ότι θα περίμενα. Εάν εξαιρέσεις ποιότητα καμπίνας, θεωρώ ότι σε όλα τα υπόλοιπα υπερτερεί η Alfa. 1
Ntinaras Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, zio10 είπε Η giulietta είναι πιο όμορφη αλλά το a3 θα το πουλήσεις ευκολότερα και παραπάνω όταν έρθει η ώρα. Και είναι επίσης όμορφο, καθόλου αδιάφορο. Η διαφορα θα ισχυε αν τα αγοραζε καινουρια. Το Α3 δε χανει την αξια του, ενω η giulietta την χανει. Οποτε ως μεταχειρισμενο τον συμφερει περισσοτερο η αλφα 1
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Η διαφορα θα ισχυε αν τα αγοραζε καινουρια. Το Α3 δε χανει την αξια του, ενω η giulietta την χανει. Οποτε ως μεταχειρισμενο τον συμφερει περισσοτερο η αλφα Όντως μάλλον τον συμφέρει, θα την πάρει πιο φτηνά και αν την πουλήσει θα την πουλήσει αντίστοιχα πιο φτηνά. Μία η άλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα