GIORGOSPAN7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά!! Αγορασα κατά λάθος μια instakasa κάρτα των 50 ευρώ και δεν ξέρω πως μπορώ να την χρησιμοποιήσω. Εχω ψάξει παντού και δεν βγάζω άκρη. Οποιος γνωρίζει κάτι ας γράψει από κάτω!! ευχαριστώ
KrTikker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αξιοποιώντας την. 50€. --------------------------------------- Οκ κακό. Από όσο τσέκαρα την δέχεται η acs , αν αυτό βοηθάει κάπως. Και σε στοιχηματικές, σε περίπτωση που δεν βρεις κάπου.. γίνε τζογαδόρος Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από KrTikker 1
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ή μπορεί να τη πουλήσει σε κάποιο άλλο μέλος στις αγγελίες. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
Dimitristhess81 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω και εγώ μια των 50 ευρώ, μήπως βρήκες άκρη πως να πάρω πίσω τα χρήματα??
SakafliaC Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2021 Πώς τις βρίσκετε αυτές χωρίς να τις χρειάζεστε? Θέλω και γω μία.
paoki15 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 7/9/2021 στις 9:41 ΜΜ, KrTikker είπε Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αξιοποιώντας την. 50€. --------------------------------------- Οκ κακό. Από όσο τσέκαρα την δέχεται η acs , αν αυτό βοηθάει κάπως. Και σε στοιχηματικές, σε περίπτωση που δεν βρεις κάπου.. γίνε τζογαδόρος Acs? Στοιχηματικη απο οσο εψαξα τιποτα καμια δεν την δεχεται Στις 12/9/2021 στις 12:56 ΜΜ, SakafliaC είπε Πώς τις βρίσκετε αυτές χωρίς να τις χρειάζεστε? Θέλω και γω μία. Θες την δικια μου; 50€ και καθεται αν βρεις σου δινω 10€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα