Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχώ περασει στο οικονομικών επιστημών απθ και με το 10 τις εκατο περναω στο λογιστικης και χρηματοοικονομικης του παδα και δεν ξερω τι να κανω μπορει καποιος να με βοηθησει με το τι να κανω.Απο την μια το ενα ειναι πρωην τει αλλα ειναι στην Αθηνα και απο την αλλη εχουμε το ενα πανεπιστημιο που ηταν παντα πανεπιστημιο αλλα ειναι στην Θεσσαλονικη 

Επεξ/σία από giorgaras1000
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgaras1000 είπε

Εχώ περασει στο οικονομικών επιστημών απθ και με το 10 τις εκατο περναω στο λογιστικης και χρηματοοικονομικης του παδα και δεν ξερω τι να κανω μπορει καποιος να με βοηθησει με το τι να κανω.Απο την μια το ενα ειναι πρωην τει αλλα ειναι στην Αθηνα και απο την αλλη εχουμε το ενα πανεπιστημιο που ηταν παντα πανεπιστημιο αλλα ειναι στην Θεσσαλονικη 

Εαν ετσι κι αλλιως σου αρεσει αυτο το πεδιο σπουδων, ισως θα ηταν προτιμοτερο το ΑΠΘ, ειδικα εαν σκεφτεσαι μετα να συνεχισεις τις σπουδες σου στο εξωτερικο, μιας και το ιδρυμα ειναι σε πολυ καλη θεση στα world rankings και θεωρειται απ τα καλυτερα πανεπιστημιακα ιδρυματα της Ελλαδος.

Δημοσ.

Ρε φιλε τι να σου πω εμενα μου λενε οτι το παδα ειναι ισαξιο πανεπιστημιο αλλα δεν ξερουμε πως θα  αντιμετωπιστει στην αγορα εργαδιας

Δημοσ.
6 ώρες πριν, giorgaras1000 είπε

Ρε φιλε τι να σου πω εμενα μου λενε οτι το παδα ειναι ισαξιο πανεπιστημιο αλλα δεν ξερουμε πως θα  αντιμετωπιστει στην αγορα εργαδιας

Στην Ελλαδα τουλαχιστον, παντα θα γινεται ενας ατυπος διαχωρισμος μεταξυ ΑΕΙ και ΤΕΙ..Οπως κ να το κανουμε, αλλη ιστορια και βαρυτητα εχει το ΑΠΘ και αλλη το Παδα, που ειναι ενα πανεπιστημιο με ιστορια, πόσο? 2-3 χρονων? Το ΑΠΘ κοντευει να συμπληρωσει 100 χρονια και σιγουρα βρισκεται πολυ υψηλοτερα στα rankings.

Δημοσ.

Προσωπικά εγώ δεν θα προβληματιζόμουν για τη διαφορά ΠΑΔΑ και ΑΠΘ, αλλά για το αντικείμενο σπουδών, καθώς άλλο η λογιστική και άλλο το οικονομικών επιστημών. Ειδικά στον ιδιωτικό τομέα δεν παίζει καθόλου ρόλο το ίδρυμα ίσως μόνο στη πρώτη δουλειά καθώς όταν ξεκινάς και μαζεύεις προϋπηρεσία κανείς δεν θα κοιτάξει από πού το πήρες το πτυχίο. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ajx08 είπε

Προσωπικά εγώ δεν θα προβληματιζόμουν για τη διαφορά ΠΑΔΑ και ΑΠΘ, αλλά για το αντικείμενο σπουδών, καθώς άλλο η λογιστική και άλλο το οικονομικών επιστημών. Ειδικά στον ιδιωτικό τομέα δεν παίζει καθόλου ρόλο το ίδρυμα ίσως μόνο στη πρώτη δουλειά καθώς όταν ξεκινάς και μαζεύεις προϋπηρεσία κανείς δεν θα κοιτάξει από πού το πήρες το πτυχίο. 

Ελα ομως που υπαρχουν πολλοι που δινουν βαση στο ποιο πανεπιστημιακο ιδρυμα αναγραφεται στο πτυχιο σου..για να μην πιασω καν τις μεταπτυχιακες και διδακτορικες σπουδες, οπου μπορουν να σε αποκλεισουν για πλακα απο ενα απλο μεταπτυχιακο μονο κ μονο λογω ονοματος πανεπιστημιου.

Το ονομα του πανεπιστημιου δυστυχως παντα θα παιζει ρολο στην Ελλαδα, οπότε καλυτερα να παει ΑΠΘ κ μετα να εξειδικευτει σε λο-χρη αν θελει, μεσω μεταπτυχιακου, παρα να παει Παδα..

Δημοσ.

Συμφωνο με αυτα που λες αλλα σιγουρα παιζει και καποιο ρολο ο βαθμος του πτυχιου.Εσυ αν επιτρεπετε με τι ασχολεισαι και τι εχεις τελειωσει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgaras1000 είπε

Συμφωνο με αυτα που λες αλλα σιγουρα παιζει και καποιο ρολο ο βαθμος του πτυχιου.Εσυ αν επιτρεπετε με τι ασχολεισαι και τι εχεις τελειωσει;

Με το πρωτο μου πτυχιο δεν ασχολουμαι (Νηπιαγωγος), εχω ενα μεταπτυχιακο στην Πληροφορικη απο ΠαΠει και τωρα σπουδαζω Διοικηση προπτυχιακο στο ΕΑΠ. Ενδιαμεσα σπουδασα κ ενα web design σε δημοσιο ΙΕΚ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/9/2021 στις 4:05 ΜΜ, Dark_panel είπε

Στην Ελλαδα τουλαχιστον, παντα θα γινεται ενας ατυπος διαχωρισμος μεταξυ ΑΕΙ και ΤΕΙ..Οπως κ να το κανουμε, αλλη ιστορια και βαρυτητα εχει το ΑΠΘ και αλλη το Παδα, που ειναι ενα πανεπιστημιο με ιστορια, πόσο? 2-3 χρονων? Το ΑΠΘ κοντευει να συμπληρωσει 100 χρονια και σιγουρα βρισκεται πολυ υψηλοτερα στα rankings.

Ναι αλλά και η Αθήνα είναι τζάμπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...