kostasfalcon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Delete… Στις 7/9/2021 στις 9:34 ΜΜ, Federer είπε Απο το iPhone 13 περιμένω τα εξης: αποστολή εικόνων και ringtone με bluetooth αποσπώμενη μπαταρία FM radio υποδοχή microSD Flash Player στον Safari File manager Αν δεν ικανοποιεί τα παραπάνω κριτήρια, θα παραμείνω στο Galaxy S3 μου... 1. Ακόμη στο Bluetooth εισαι εσυ? Με το shareit μεταφέρεις οτι δεδομένα θέλεις όσο μεγάλα και αν ειναι μέσω WiFi με πολύ γρηγορη διαμεταγωγη! 2. Αποσπώμενη μπαταρία ? 😅 πια σημερινή συσκευή έχει αποσπώμενη μπαταρία ? Η αρχαιολογία που εχεις μόνο… 3. Και που το εχω στο android τηλέφωνο μου με έχει κερδίσει το YouTube music και το Spotify… 4. Εχω το Sandisk Ultra Dual Drive Go 128GB USB 3.1 τρελό εργαλείο με 25euro…. 5. Flash player? Δεν εχεις χιουμορ…. 6. Υπάρχει file manager στο iPad Air 2020 που διαθέτω … Μεινε με το s3 αυτο σου πρέπει !!! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από kostasfalcon
koutsis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Delete… 1. Ακόμη στο Bluetooth εισαι εσυ? Με το shareit μεταφέρεις οτι δεδομένα θέλεις όσο μεγάλα και αν ειναι μέσω WiFi με πολύ γρηγορη διαμεταγωγη! 2. Αποσπώμενη μπαταρία ? 😅 πια σημερινή συσκευή έχει αποσπώμενη μπαταρία ? Η αρχαιολογία που εχεις μόνο… 3. Και που το εχω στο android τηλέφωνο μου με έχει κερδίσει το YouTube music και το Spotify… 4. Εχω το Sandisk Ultra Dual Drive Go 128GB USB 3.1 τρελό εργαλείο με 25euro…. 5. Flash player? Δεν εχεις χιουμορ…. 6. Υπάρχει file manager στο iPad Air 2020 που διαθέτω … Μεινε με το s3 αυτο σου πρέπει !!! Ειρωνικό ήταν το σχόλιο του... 1
kostasfalcon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Ειρωνικό ήταν το σχόλιο του... Προσωπικα δεν το εξελαβα ετσι για αυτο και εδωσα αυτην την απαντηση
CheOnWeb Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 2 hours ago, koutsis said: Ειρωνικό ήταν το σχόλιο του... Τον γλύτωσες τον φίλο και είναι και 15 χρόνια εδώ. Ο άλλος ο καημένος τα άκουσε που ήρθε πριν από μία βδομαδα. 😂
kifinas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Παίζει να μας δείξουν γυαλιά, χωρίς να είναι έτοιμα ακόμα. Με την λογική ότι δεν θα είχε άλλο λόγο να παρουσιάσει το Facebook τα δικά του. Όμως δεν βρίσκω κάπου που να έχει γραφτεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα