stefanos_p Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 το καλυτερο name θα ήταν iphone12.1/hotfix 1
Pwpwpw Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Άντε να ρθει επιτέλους να ρίξω προπαραγγελια το max να διορθώσω το λάθος που έκανα περυσι που πήρα το 12 το απλό και δεν με βόλεψε λόγο μικρού μεγέθους οθονη. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από Pwpwpw
Rizogalos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Άντε περιμένω πώς και πώς να βγουν τα iPhone 13 μπας και πάρουμε το 12
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Συγνώμη βρε παιδιά… δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο Federer…
Dinos1973 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, dikasths είπε Δε βρίσκω ακόμα λόγο να αλλάξω το iPhone Xs μου, και αυτό είναι υπέρ της Apple. Ίδια απόδοση σαν την πρώτη μέρα, φανταστικές κάμερες, θα κλείσει άνετα 5ετια και βλέπουμε. Μια απο τα ιδια..... XS στα 512gb...... που αλλου να παω.... πραγματικα! 3
EnergosPolitis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Ξεκινήστε να βάζετε λεφτά στον κουμπαρά...
nikosjc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Πλέον έχει χαθεί το νόημα να αγοράσεις καινούργια συσκευή. Πραγματικά 0 αλλαγές από το προηγούμενο μοντέλο. Απλά αλλάζουν εκεί λίγο τα χρώματα της κάμερας πχ και λένε -> να η αυτό είναι καλύτερη κάμερα. Γενικά μιλάω όχι για τα iPhones. ... Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα κάτι. Οκ ξέρουμε ότι τα iPhone έχουν πολύ μικρή μπαταρία σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Πχ 4000 vs 6000. Αλλά δεν υποτίθεται ότι έχουν γαμάτο/optimized λειτουργικό; πως γίνεται λοιπόν να μην βγάζεις το απόγευμα με iPhone όταν τα καλά Androids βγάζουν σχεδόν 2 μέρες. Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά. Μάλλον το iOS είναι σαν το Chrome... τρώει πολύ μπαταρία... "Πλέον έχει χαθεί το νόημα να αγοράσεις καινούργια συσκευή"... κάθε χρόνο! Και αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια! Τουλάχιστον για τα iphone. Και αυτό είναι καλό γιατί δεν είσαι αναγκασμένος να σκας χιλιάρικα κάθε χρόνο! Έχω το iphone X εδώ και 3 χρόνια. Το αγόρασα μεταχειρισμένο 750€. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι και σήμερα σχεδόν σε όλα και το χρησιμοποιώ πάρα πολύ ακόμα και για τη δουλειά μου. Θα το αλλάξω φέτος γιατί το τελευταίο 6μηνο έχει πέσει η μπαταρία του και γιατί πλέον αξίζει να ξαναπληρώσω ένα μεγάλο ποσό για να πάρω καλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη μπαταρία και λοιπά. Και πιθανόν να πάω στο 12 και όχι στο 13. Με λίγα λόγια μετά από 3 χρόνια/4 μοντέλα αξίζει πλέον η αναβάθμιση. Οπότε η apple δίνει το δικαίωμα σε κάθε χρήστη να αλλάζει σύμφωνα με τις ανάγκες του τις συσκευές του με μεγάλο εύρος χρόνου αξιοπρεπέστατης χρήσης. Έτσι το κάθε iphone μπορεί εύκολα να κοστίσει σε κάποιον 150-300€/χρόνο. Όσο για την μπαταρία, στα μοντέλα εκτός του max όντως υπάρχει θέμα. Βγάζουν αρκετά άνετα την 1 μέρα τα 2 πρώτα χρόνια. Μετά πέφτουν αρκετά και πιθανόν να θέλεις δύο φορές την ημέρα φόρτιση, αναλόγως τη χρήση φυσικά. Αν θέλεις να το κρατήσεις περισσότερο υπάρχει και η δυνατότητα να αλλάξεις μπαταρία και να βγάλεις άλλον 1,5-2 χρόνια. 2
dikasths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, dstilio είπε Μήπως δεν το χρησιμοποιείς πολύ; εγω αισθάνομαι πτώση της επίδοσης της μπαταρίας με τις τελευταίες εκδόσεις του iOS. Έχει αναφερθεί αρκετά. Δε ξέρω αν το έφτιαξαν με κάποιο patch πρέπει να κοιτάξω Το χρησιμοποιώ καθημερινά συνεχώς. Δεν έχω παρατηρήσει θέμα με τη μπαταρία. Μου βγάζει πολύ άνετα όλη τη μέρα και συνήθως τελειώνει η μέρα στο 30-40% περίπου, με διαρκή χρήση
onelonelystar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 δεν περιμένω πολλά πράγματα, πιο πολύ ανυπομονώ για το επόμενο event που θα ανακοινώσουν τα νέα MacBooks!
imvrios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Πέρα από την είδηση που βασικά είναι μη είδηση γιατί πρόκειται για φήμες (θα περιμένουμε το επίσημο event για να ξέρουμε), το California Streaming με το οποίο προβάλλει την εκδήλωση η Apple είναι πολύ έξυπνο από πλευράς της και το έχει εμπνευστεί φυσικά από το πολύ γνωστό τραγούδι California Dreamin' από τους The Mamas & the Pappas. Ακολούθησαν πολλές διασκευές του:
Babis_allos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω ετοιμαστεί για αναβάθμιση σε 13 pro max (από Χ) αλλά ξενερώνω που μάλλον δεν θα έχουν το pacific blue που ηταν για μενα το μακραν καλύτερο χρώμα στο line up. 11 ώρες πριν, NotAliki177 είπε Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα κάτι. Οκ ξέρουμε ότι τα iPhone έχουν πολύ μικρή μπαταρία σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Πχ 4000 vs 6000. Αλλά δεν υποτίθεται ότι έχουν γαμάτο/optimized λειτουργικό; πως γίνεται λοιπόν να μην βγάζεις το απόγευμα με iPhone όταν τα καλά Androids βγάζουν σχεδόν 2 μέρες. Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά. Μάλλον το iOS είναι σαν το Chrome... τρώει πολύ μπαταρία... Δεν ισχύει αυτό που λες. Βγάζεις πολύ άνετα τη μέρα με νέο iPhone. Τώρα αν μιλάς για iPhone 3-4 χρόνων πάρε flagship άλλης εταιρίας και iphone από 4 χρόνια πριν και σύγκρινέ τα γενικά στις επιδόσεις τους (όχι μόνο μπαταρία) να καταλάβεις την διαφορά. Σύγκρινέ τα και στην τιμή που πιάνουν για πώληση εκτός από τις επιδόσεις γενικά. 2
evkar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Και εγώ νομίζω ότι όσοι είναι από xs και πάνω δεν έχουν πραγματικό λόγο αναβάθμισης . Τώρα ,αν θέλεις να είσαι πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας χτυπάς το 13 με προπαραγγελία καταβάλλοντας και το αντίστοιχο αντίτιμο,.
gousias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, onelonelystar είπε δεν περιμένω πολλά πράγματα, πιο πολύ ανυπομονώ για το επόμενο event που θα ανακοινώσουν τα νέα MacBooks! +1 22 ώρες πριν, nepomuk είπε βεβαιως ! ειναι γρουσουζικο , οποτε θα παει στο 14 κατευθειαν . [iOS13...] 1
SaFiS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η πρόσκληση κρύβει "Easter Egg". Όποιος έχει iPhone ας πάει στο https://www.apple.com/apple-events και ας κάνει "κλικ" στο μήλο... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από SaFiS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα