apos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, CaratNaturelle είπε Δεν ξερω αν θα σε σοκαρω, αλλα δεν σε ρωτησε κανενας...
freegr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Φυσικά περιμένουμε νεότερα και για το νέο λειτουργικό και 15 οπότε σίγουρα θα δουμε άμα μας επιφύλασσε εκεί κάποιες επιδείξεις
udroxoos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πέραν των όποιων βελτιώσεων, θεωρώ σημαντικότερη είδηση την συνέχιση της σειράς μίνι! 👍 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από udroxoos 5
dikasths Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δε βρίσκω ακόμα λόγο να αλλάξω το iPhone Xs μου, και αυτό είναι υπέρ της Apple. Ίδια απόδοση σαν την πρώτη μέρα, φανταστικές κάμερες, θα κλείσει άνετα 5ετια και βλέπουμε.
vortex365 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν μπορούσε να το παρουσιάσει 13 Σεπτεμβρίου δηλαδη ? Επρεπε σονι και καλά να μας την σπάσει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, vortex365 είπε Δεν μπορούσε να το παρουσιάσει 13 Σεπτεμβρίου δηλαδη ? Επρεπε σονι και καλά να μας την σπάσει ? Για να μην καρφωθεί. Ακόμα κι οι ανενημέρωτοι θα σκεφτόντουσαν: "iPhone 13 στις 13 του μηνός ..."
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Πόσο λέτε να πάει η έκδοση Pro Max; Έχω σιχαθεί τα android πλέον. Δε μπορώ άλλο. 1 1
M A T R I X Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Πόσο λέτε να πάει η έκδοση Pro Max; Έχω σιχαθεί τα android πλέον. Δε μπορώ άλλο. Υπολόγιζε 1.300€ +/- , όσο και να χει όμως με 4,325 mAh μπαταρία με έχει ψήσει ήδη 😁 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από M A T R I X 1
dstilio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, dikasths είπε Δε βρίσκω ακόμα λόγο να αλλάξω το iPhone Xs μου, και αυτό είναι υπέρ της Apple. Ίδια απόδοση σαν την πρώτη μέρα, φανταστικές κάμερες, θα κλείσει άνετα 5ετια και βλέπουμε. Μήπως δεν το χρησιμοποιείς πολύ; εγω αισθάνομαι πτώση της επίδοσης της μπαταρίας με τις τελευταίες εκδόσεις του iOS. Έχει αναφερθεί αρκετά. Δε ξέρω αν το έφτιαξαν με κάποιο patch πρέπει να κοιτάξω
NotAliki177 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Πλέον έχει χαθεί το νόημα να αγοράσεις καινούργια συσκευή. Πραγματικά 0 αλλαγές από το προηγούμενο μοντέλο. Απλά αλλάζουν εκεί λίγο τα χρώματα της κάμερας πχ και λένε -> να η αυτό είναι καλύτερη κάμερα. Γενικά μιλάω όχι για τα iPhones. Meanwhile η τυπική influencer με 1000 followers στο instagram be like: πω φιλενάδα πρέπει να αλλάξω το iPhone 12 μου σύντομα αλλά αυτά τα ρημάδια όλο ανεβαίνουν... που θα βρω τα λεφτά. 4 hours ago, M A T R I X said: Υπολόγιζε 1.300€ +/- , όσο και να χει όμως με 4,325 mAh μπαταρία με έχει ψήσει ήδη 😁 Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα κάτι. Οκ ξέρουμε ότι τα iPhone έχουν πολύ μικρή μπαταρία σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Πχ 4000 vs 6000. Αλλά δεν υποτίθεται ότι έχουν γαμάτο/optimized λειτουργικό; πως γίνεται λοιπόν να μην βγάζεις το απόγευμα με iPhone όταν τα καλά Androids βγάζουν σχεδόν 2 μέρες. Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά. Μάλλον το iOS είναι σαν το Chrome... τρώει πολύ μπαταρία... 2
M A T R I X Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα κάτι. Οκ ξέρουμε ότι τα iPhone έχουν πολύ μικρή μπαταρία σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Πχ 4000 vs 6000. Αλλά δεν υποτίθεται ότι έχουν γαμάτο/optimized λειτουργικό; πως γίνεται λοιπόν να μην βγάζεις το απόγευμα με iPhone όταν τα καλά Androids βγάζουν σχεδόν 2 μέρες. Δεν βγαίνουν τα μαθηματικά. Μάλλον το iOS είναι σαν το Chrome... τρώει πολύ μπαταρία... Είσαι χρήστης iphone; Επειδή δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Το iphone (max model) έχει πολύ καλή μπαταρία. Ναι μπορεί να υπάρχουν κινητά που κρατάνε 3 ημέρες, αλλά δεν γίνεται να τα συγκρίνεις με ένα iphone. Συγκρίνεις αυτά που προσφέρει η κάθε συσκευή, τα ζυγίζεις και κάνεις την επιλογή σου. Εγώ προσωπικά με μπαταρία 1.5 - 2 ημερών στο iphone max είμαι super happy. 1
NotAliki177 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, M A T R I X said: Είσαι χρήστης iphone; Επειδή δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Το iphone (max model) έχει πολύ καλή μπαταρία. Ναι μπορεί να υπάρχουν κινητά που κρατάνε 3 ημέρες, αλλά δεν γίνεται να τα συγκρίνεις με ένα iphone. Συγκρίνεις αυτά που προσφέρει η κάθε συσκευή, τα ζυγίζεις και κάνεις την επιλογή σου. Εγώ προσωπικά με μπαταρία 1.5 - 2 ημερών στο iphone max είμαι super happy. Γιατί δεν γίνεται να τα συγκρίνουμε με ένα iPhone? τι είναι το iPhone? μην απαντήσεις, ρητορική ερώτηση. Όταν λες 2 ημέρες, να το έχεις απλά για να βλέπεις την ώρα; χωρίς καθόλου internet? Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από NotAliki177 2
M A T R I X Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε Γιατί δεν γίνεται να τα συγκρίνουμε με ένα iPhone? τι είναι το iPhone? μην απαντήσεις, ρητορική ερώτηση. Επειδή μάλλον παρανόησες αυτό που έγραψα παραπάνω, εννοώ ότι μιλάμε για πολύ διαφορετικές συσκευές, οι οποίες προσφέρουν άλλα πράγματα η κάθε μία. Εσύ συγκρίνεις τα +/- και κάνεις την επιλογή σου. 37 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε Όταν λες 2 ημέρες, να το έχεις απλά για να βλέπεις την ώρα; χωρίς καθόλου internet? Με κανονική και σωστή κυρίως χρήση. Τώρα αν εσύ έχεις iphone με 24/7 5g ανοιχτό, το οποίο παράλληλα θέλεις να σου προσφέρει παιχνίδια, ταινίες και endless scrolling στο news feed με 3687 mAh, τότε κακώς μιλάμε για iphone. Αν και αμφιβάλλω ότι υπάρχουν συσκευές που προσφέρουν τόσο καλό performance με δυνατή μπαταρία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα