Moderators stormrain Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα φιλτατοι. Υπαρχει μια τηλεοραση Τurbo X με κωδικο txv-32d της οποιας το τηλεκοντρολ εχει χαθει. Το προβλημα ειναι πως στο Πλαισιο μου ειπαν πως δεν εχουν αμεσα, αλλα θα εχουν τελη του μηνα. Ομως εγω το χρειαζομαι αμεσα. Ταυτοχρονα μου ειπαν πως τα universal δεν λειτουργουν με αυτην την τηλεοραση. Το οποιο το ψιλοαμφισβητω, χωρις να μπορω να το αιτιολογησω. Ερωτηση λοιπον: Ξερει κανεις που εχει το ιδιο μοντελο και εχει βρεθει στην ιδια κατασταση, αν υπαρχει καποιο universal τηλεκοντρολ που να μπορω να χρησιμοποιησω ή τελος παντων ποιος ειναι ο κωδικος του τηλεχειριστηριου μηπως το βρω στο Σκρουτζ? Ευχαριστω
johnkou77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απο οσο βρηκα γιατι δεν ανεβασε ο φιλος φωτο η τηλεοραση ειναι τουρκικης προελευσης vestel αρα με ενα τηλεκοντρολ για fu https://www.e-shop.gr/tilexeiristirio-jolly-line-antikatastasis-fu-tv-p-PER.603994,https://www.skroutz.gr/c/291/tilexeiristiria-thleorashs/f/915012/F-U.html?from=autocomplete&o=τηλεκοντρολ+f%26u.Κοιταξε ενα απο αυτα προφανως ειχες αν και καποια ειναι για κινεζικα σασσι. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από johnkou77 1
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστώ πολυ 😀
tkosmidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 τι εκανες τελικα? ποιο σε βολεψε? ειμαι στην ιδια ακριβως αναζητηση για μια TXV32D
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, tkosmidis είπε τι εκανες τελικα? ποιο σε βολεψε? ειμαι στην ιδια ακριβως αναζητηση για μια TXV32D Βρεθηκε τελικα με καποιον τροπο, μαλλον απο αλλη τηλεοραση, το παρακατω τηλεχειριστηριο που δουλεψε. Επειδη ομως δεν εχω προσβαση στην τηλεοραση αυτην πλεον, το μονο που μπορω να σου δωσω ειναι αυτη η φωτογραφια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα