venuets Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα τις τελευταιες μερες αντιμετωπιζω προβλημα με εισερχομενες κλησεις στο κινητο μου Παροχος vodafone Συσκευη Redmi Note 8 Pro Με καλουν 3 συγκεκριμενα ατομα ολοι κατοχη Vodafone συνδεσης και ολοι συσκευη iphone οταν με καλουν τους βγαζει οτι η κληση απετυχε ! εμενα απλα δεν μ ερχετε η κληση αλλα εγω μπορω να τους καλεσω κανονικα ! Ενημερωσα και μολις διαπιστωσαμε οτι οταν μιλαω κληση μπορουν να με παρουν και μου ερχετε σε μνμ ! Ειναι πολυ παραξενω !!! Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από tsoubas
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Έκανες πρόσφατα φορητότητα στην βοντα απο αλλη εταιρεία;
venuets Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Έκανες πρόσφατα φορητότητα στην βοντα απο αλλη εταιρεία; οχι ειναι ο αριθμος μου απο το 2003
Fotia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Στις ρυθμισεις τους απο το δικτυο , μηπως τους έχουν βαλει φραγη οταν δειχνει απασχολημενο κλπ
venuets Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Fotia είπε Στις ρυθμισεις τους απο το δικτυο , μηπως τους έχουν βαλει φραγη οταν δειχνει απασχολημενο κλπ οχι φιλε μ
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, tsoubas είπε οχι ειναι ο αριθμος μου απο το 2003 Πρεπει να μιλήσεις με το τεχνικό κομμάτι της βοντα να σου πουν τι παίζει με την σύμφωνη γνωμη και συμμετοχή και αυτων που σε καλούν αλλιως λυση δεν πρόκειται να βρεις, αν δεν είναι γνωστοί σου
venuets Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Ειναι και πελατες μου και γνωστοί μου ! Βρεθηκε λύση λεει είναι το iphone και δίνει εντολή σε προτεραιότητα το 4g αν αυτό δεν εχει καλο σημα τοτε απορρίπτει την κληση ! δεν ξερω αν ισχυει η οχι αλλα ως δια μαγείας μολις ανεφερα ΕΕΤΤ με σύνδεση με υπεύθυνο τεχνικό και το έλυσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα