Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε παιδιά.

Αγόρασα τον παρακάτω ενισχυτή κι ηχείων και ψάχνω το κατάλληλο HDMI για τη σύνδεση του ενισχυτή με την τηλεόραση.

Πάνω του θα μπουν PC , PS3, PS4 , PS5 και Blue-ray.

Ο ενισχυτής μου είναι Yamaha RX-V6A Home Cinema 4K/8K 7.2 Καναλιών 100W/8Ω 160W/6Ω με HDR και Dolby Atmos.

71ch】みんな探してる人気モノ「71ch (TV・オーディオ・カメラ)」

Η τηλεόραση μου είναι Samsung Smart Τηλεόραση QLED 4K UHD QE55Q70T HDR 55".

xlarge_20200403111116_samsung_qe55q70t.jpeg

Ψάχνοντας στο Skroutz και διαβάζοντας τις αξιολογήσεις πρόσεξα τα 2 παρακάτω καλώδια :

1) DeLock HDMI 2.1 Cable HDMI male - HDMI male 2m Μαύρο στα 20€.

xlarge_20200310124852_delock_hdmi_2_1_cable_hdmi_male_hdmi_male_2m_85729.jpeg

2) Equip HDMI 2.1 Braided Cable στα 10€.

xlarge_20200224112304_equip_hdmi_2_1_braided_cable_hdmi_male_hdmi_male_2m_119381.jpeg

Το ερώτημα μου είναι πιο προτείνετε και γιατί ή υπάρχει κάποιο άλλο που προτείνετε;

Σας πολύ ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, The_Judas είπε

καλά φαίνονται, παρε το πιο φθηνό.

Εφόσον και τα 2 έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά σκέφτομαι το ίδιο με εσένα.
Αλλά θα είναι αξιόπιστο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν καλώδια hdmi από 2 ευρώ έως 1000 ευρώ.  Εγώ συνήθως επιλέγω το πιο οικονομικό καλώδιο που είναι ενισχυμένο και gold plated.

Το equip είναι και braided, συνήθως αυτά είναι πιο ανθεκτικά και έχουν ελαστικότητα.

Εφόσον είναι και τα δύο hdmi 2.1 θα κάνεις τη δουλειά σου. Ισως να σου χαλάσουν σε μερικά χρόνια αν τα ταλαιπωρήσεις, ίσως και όχι.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, The_Judas είπε

Υπάρχουν καλώδια hdmi από 2 ευρώ έως 1000 ευρώ.  Εγώ συνήθως επιλέγω το πιο οικονομικό καλώδιο που είναι ενισχυμένο και gold plated.

Το equip είναι και braided, συνήθως αυτά είναι πιο ανθεκτικά και έχουν ελαστικότητα.

Εφόσον είναι και τα δύο hdmi 2.1 θα κάνεις τη δουλειά σου. Ισως να σου χαλάσουν σε μερικά χρόνια αν τα ταλαιπωρήσεις, ίσως και όχι.

Ίσως κάνω τη δοκιμή μου με αυτό.
Εσύ έχεις αγοράσει για να συνδέσεις κάτι που είχε αρκετές απαιτήσεις;
Π.χ κονσόλα , κάρτα γραφικών κλπ.

Δημοσ.

δεν θα έχεις πρόβλημα επιδόσεων.

στην χειρότερη περίπτωση θα χαλάσει σε 4-5 χρόνια ενώ ένα καλώδιο των 100 ευρώ ίσως να μην χαλούσε.

Εγω χρησιμοποιω hdmi 2.0 των 4 ευρώ στην ηχομπαρα μου χωρίς πρόβλημα.

https://www.skroutz.gr/s/22840232/Ugreen-HDMI-2-0-Braided-Cable-HDMI-male-HDMI-male-1-5m-Μαύρο-40409.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...