Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, στον πριν 10 μήνες μου αντικατέστησαν τον μετρητή παλιάς τεχνολογίας με νέο ψηφιακό. Παρατήρησα, ότι στον εκκαθαριστικό λογαριασμό έχω την μέτρηση από τον νέο μετρητή και επιπλέον έχουν προσθέσει kwh και από τον  παλιό μετρητή που έχουν όμως αντικαταστήσει εδώ και 10 μήνες. Πώς είναι δυνατόν να χρεώνομαι και από τον παλιό; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Panos482 είπε

Καλησπέρα, στον πριν 10 μήνες μου αντικατέστησαν τον μετρητή παλιάς τεχνολογίας με νέο ψηφιακό. Παρατήρησα, ότι στον εκκαθαριστικό λογαριασμό έχω την μέτρηση από τον νέο μετρητή και επιπλέον έχουν προσθέσει kwh και από τον  παλιό μετρητή που έχουν όμως αντικαταστήσει εδώ και 10 μήνες. Πώς είναι δυνατόν να χρεώνομαι και από τον παλιό; 

μπορείς να ανεβάσεις το λογαριασμό ?

Spoiler

άσχετο ,με το θέμα, απλά με την ευκαιρία να σε ενημερώσω οτι το Γ1/ΓΝ1 έχει πλέον νέες χρεώσεις, καλύτερα να αλλάξεις άμεσα

edit : αν δεν είχε βγει εκκαθαριστικός μέχρι τώρα που να περιλάμβανε την ημερομηνία αλλαγής μετρητή ,λογικό είναι

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Μήπως δεν πέρασε καταμετρητής από τότε που έγινε η αλλαγή? 

Βρες τον προηγούμενο εκκαθαριστικό και σύγκρινε τις ενδείξεις με τον καινούργιο. 

Δημοσ.

Ο καινούργιος έχει την αύξηση βάση της κατανάλωσης. Έχει λογική αύξηση δλδ. Απορώ πως είναι δυνατόν να βάζουν μεγαλύτερη τιμή στον παλιό μετρητή που έχει ήδη αντικατασταθεί. Και να την προσθέτουν στο τιμολόγιο

5 λεπτά πριν, korakios είπε

μπορείς να ανεβάσεις το λογαριασμό ?

Απόκρυψη περιεχομένων

άσχετο ,με το θέμα, απλά με την ευκαιρία να σε ενημερώσω οτι το Γ1/ΓΝ1 έχει πλέον νέες χρεώσεις, καλύτερα να αλλάξεις άμεσα

16310304361234360832361811532993.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Panos482 είπε

Ο καινούργιος έχει την αύξηση βάση της κατανάλωσης. Έχει λογική αύξηση δλδ. Απορώ πως είναι δυνατόν να βάζουν μεγαλύτερη τιμή στον παλιό μετρητή που έχει ήδη αντικατασταθεί. Και να την προσθέτουν στο τιμολόγιο

αναλογικά το πάνε ,απο 5/8 και μετά οι εκπτώσεις και η ρήτρα, αν εχεις αμφιβολία των χρεώσεων πόσταρε στο άλλο νήμα για υπολογισμό της ρήτρας, αλλά να φαίνονται τα νούμερα

για την πρόσθεση των κιλοβατώρων του προηγούμενο μετρητή έκανα edit αλλά μάλλον δε σε πρόλαβα

11 λεπτά πριν, korakios είπε

αν δεν είχε βγει εκκαθαριστικός μέχρι τώρα που να περιλάμβανε την ημερομηνία αλλαγής μετρητή ,λογικό είναι

Δημοσ.

Το 74035 δεν είναι νούμερο από τον νέο ψηφιακό μετρητή. Είναι μια αύξηση που έχουν βάλει μετά τις 72988. Εγώ τώρα έχω τον μετρητή που η τελευταία του μέτρηση είναι 2110. Και όντως εκεί κοντά είναι.

7 λεπτά πριν, Weiss είπε

Αν στον προηγούμενο εκκαθαριστικό σου η τελευταία ένδειξη είναι 74035kwh όλα είναι OK. 

Η τελευταία ένδειξη στον εκκαθαριστικό του παλιού μετρητή ήταν 72988

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Panos482 είπε

Το 74035 δεν είναι νούμερο από τον νέο ψηφιακό μετρητή. Είναι μια αύξηση που έχουν βάλει μετά τις 72988. Εγώ τώρα έχω τον μετρητή που η τελευταία του μέτρηση είναι 2110. Και όντως εκεί κοντά είναι.

Η τελευταία ένδειξη στον εκκαθαριστικό του παλιού μετρητή ήταν 72988

Sorry εγώ έκανα λάθος, ή ένδειξη 74035 αφορά την ημέρα που έγινε η αλλαγή του μετρητή σου 

Για κάποιο λόγο στο διάστημα των 10 μηνών δεν έγινε καταμέτρηση, οπότε σου χρέωσαν τώρα και τις kwh του παλιού σου μετρητή μέχρι την ημέρα της αλλαγής. Σε έχουν χρεώσει σωστά. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panos482 είπε

Η ΔΕΗ τον αντικατέστησε με νέου τύπου. Τον ψηφιακό. 

Καλησπέρα.. Ο Δεδδηε σου άλλαξε τον μετρητή... Δεν το κάνει η ΔΕΗ.. Όταν σου άλλαξαν τον μετρητή δεν είχαν περασει τις ενδείξεις από τον μετρητή που σου αφαίρεσαν; Πηρες τηλέφωνο να ρωτήσεις;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, takoulou είπε

Όταν σου άλλαξαν τον μετρητή δεν είχαν περασει τις ενδείξεις από τον μετρητή που σου αφαίρεσαν;

αν δεις τη φωτό

12 λεπτά πριν, takoulou είπε

Πηρες τηλέφωνο να ρωτήσεις;

δε χρειάζεται

@Panos482 είναι απλό , είτε στον προηγούμενο δε σε χρέωσαν του παλιού μετρητή (όταν μέτρησαν δηλαδή στο καινούριο 1046kw απο μηδέν) και τα έβαλαν τώρα , είτε σε διπλοχρέωσαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...