Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Βασικά το πρόβλημα,είναι οτι απλά τα κινητά,δεν είναι πλέον στην εγγύηση.....Εγω πήρα 1 Xiaomi Poco M3(128/4),01/07/21 κ πρίν μερικές μέρες,απλά δεν ξαναάνοιξε.Διάβασα σ εforum,οτι το παθαίνουν μετά απο 1 αναβάθμιση κ το έστειλα στην εταιρία π το πήρα.Αλλά ευτυχώς,το έπαθε στον 1ο μήνα.....Τώρα αν το πάθαινε,μετά απο 2 χρόνια,ε ναι,εκεί δεν μπορείς να κάνεις τπτ.......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Thanoslam είπε

Τελικά δεν έχουν διαφορά τα google android από τα iPhone καλά λένε μερικοί εδώ. 

first

12 ώρες πριν, stivaks72 είπε

Ώπα βγήκαν από τις τρύπες τους και οι xiaomiταλιμπάν που πριν από κάθε update καλούν τον παπά της ενορίας για ευχέλαιο. 

χμμμ εγώ πάντως βρέθηκα να τα πίνω μ΄έναν άγιο την ώρα του update

Screenshot_2021-09-08-09-34-24-313_com.android.settings[15323].jpg

Επεξ/σία από ff7lucas
Δημοσ.
5 ώρες πριν, roginsky12 είπε

αστοχια υλικου ξεκαθαρα...κατι αντιστοιχο με το ring of death Xbox 360

Υλικού μπα. Λογισμικού μάλλον.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dark Worm είπε

Να σου σπασει η οθονη, να την αλλαξεις και την επομενη μερα να σου κανει αυτο... 😂

Το έχω πάθει, ευτυχώς σε δικό μου τηλέφωνο και όχι πελάτη.

• Sad 1
Δημοσ.

Για ένα καλό που σου προσφέρει αυτό το κινητό (καλή κάμερα) έχει 100 προβληματικά στοιχεία. Και μη μου πει κάποιος ότι είναι το πρώτο κινητό που λαμβάνει γρηγορότερα από όλα τα υπόλοιπα τις αναβαθμίσεις, διότι και οι υπόλοιποι κατασκευαστές έχουν βρει το ρυθμό τους με γρήγορες και τακτικές αναβαθμίσεις. 

Δημοσ.

Κακία και μιζέρια στα σχόλια κι ούτε το 99% αυτών που σχολιάζουν δεν έχουν δουλέψει όχι μόνο Pixel συσκευή, αλλά ούτε Nexus.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Waiss είπε

Κακία και μιζέρια στα σχόλια κι ούτε το 99% αυτών που σχολιάζουν δεν έχουν δουλέψει όχι μόνο Pixel συσκευή, αλλά ούτε Nexus.

Ναι αλλά ξέρουν να περνάνε gcam και google services…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...