pekou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Καλημέρα.Βασικά το πρόβλημα,είναι οτι απλά τα κινητά,δεν είναι πλέον στην εγγύηση.....Εγω πήρα 1 Xiaomi Poco M3(128/4),01/07/21 κ πρίν μερικές μέρες,απλά δεν ξαναάνοιξε.Διάβασα σ εforum,οτι το παθαίνουν μετά απο 1 αναβάθμιση κ το έστειλα στην εταιρία π το πήρα.Αλλά ευτυχώς,το έπαθε στον 1ο μήνα.....Τώρα αν το πάθαινε,μετά απο 2 χρόνια,ε ναι,εκεί δεν μπορείς να κάνεις τπτ....... 1
ff7lucas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Thanoslam είπε Τελικά δεν έχουν διαφορά τα google android από τα iPhone καλά λένε μερικοί εδώ. first 12 ώρες πριν, stivaks72 είπε Ώπα βγήκαν από τις τρύπες τους και οι xiaomiταλιμπάν που πριν από κάθε update καλούν τον παπά της ενορίας για ευχέλαιο. χμμμ εγώ πάντως βρέθηκα να τα πίνω μ΄έναν άγιο την ώρα του update Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από ff7lucas
manolis940 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, roginsky12 είπε αστοχια υλικου ξεκαθαρα...κατι αντιστοιχο με το ring of death Xbox 360 Υλικού μπα. Λογισμικού μάλλον. 1
moican Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Ωραία! Με την αγορά νέας συσκευής, δώρο το press papier με την προηγούμενη…
Dark Worm Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Να σου σπασει η οθονη, να την αλλαξεις και την επομενη μερα να σου κανει αυτο... 😂
Alexis_dim Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Καλά πήγε κι αυτό! Πρώτα ξεκίνησε με την Huawei τη συνεργασία και μπλόκαρε τα apps στο Android και τώρα αυτό.. 👍
manolis940 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Dark Worm είπε Να σου σπασει η οθονη, να την αλλαξεις και την επομενη μερα να σου κανει αυτο... 😂 Το έχω πάθει, ευτυχώς σε δικό μου τηλέφωνο και όχι πελάτη. 1
keysmith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Το εμβόλιο θα φταίει.. Πολλοί ξαφνικοί θάνατοι κινητών τελευταία.. 😛
Chef_Alexander Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Για ένα καλό που σου προσφέρει αυτό το κινητό (καλή κάμερα) έχει 100 προβληματικά στοιχεία. Και μη μου πει κάποιος ότι είναι το πρώτο κινητό που λαμβάνει γρηγορότερα από όλα τα υπόλοιπα τις αναβαθμίσεις, διότι και οι υπόλοιποι κατασκευαστές έχουν βρει το ρυθμό τους με γρήγορες και τακτικές αναβαθμίσεις.
Waiss Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Κακία και μιζέρια στα σχόλια κι ούτε το 99% αυτών που σχολιάζουν δεν έχουν δουλέψει όχι μόνο Pixel συσκευή, αλλά ούτε Nexus.
AtiX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Waiss είπε Κακία και μιζέρια στα σχόλια κι ούτε το 99% αυτών που σχολιάζουν δεν έχουν δουλέψει όχι μόνο Pixel συσκευή, αλλά ούτε Nexus. Ναι αλλά ξέρουν να περνάνε gcam και google services… 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα