THE GG GAMER Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Πολλές καλησπέρες στο forum,εδώ και 4 μέρες ο υπολογιστής του αδερφού μου κάνει στην κρύα εκκίνηση boot loop(χωρίς να φορτώσει καν το bios),στην αρχή βγάζοντας την κάρτα ή την μπαταρία του bios λειτουργούσε μία μέρα και μετά έκανε πάλι το ίδιο ώσπου απο χθες κάνει μόνο bootloop και τίποτα άλλο.Έχω δοκιμάσει να αλλάξω τροφοδοτικό ram,cpu ,να βάλω σε λειτουργία την μητρική σκέτη χωρίς τίποτα πάνω και πάλι δεν ξεκινούσε(την είχα μόνο με ένα fan), οπότε η μητρική καπούτ;Θέλω τα φώτα σας!!! Τα χαρακτηριστικά: PSU:COUGAR VTE 600 MOBO:ASROCK B85M-ITX CPU:i5 4460 RAM:2X4GB Hyperx GPU:ASUS GTX 980
THE GG GAMER Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τώρα δεν μπαίνει καθόλου Bios; Ανάβει για λιγότερο από 4 δεύτερα και κάνει loop,υπάρχει περίπτωση να προκάλεσε ζημιά το τροφοδοτικό;
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, THE GG GAMER είπε υπάρχει περίπτωση να προκάλεσε ζημιά το τροφοδοτικό; Αν έχει πρόβλημα, ναι, αλλά δεν πιστεύω να φταίει αυτό (με επιφύλαξη). Μία δοκιμή έμεινε να κάνετε. Να αποσυνδέσετε τα καλώδια PWR_BTN και RESET και να εκκινήσετε το σύστημα με κάποιο κατσαβίδι στα δύο πιν του PWR_SW της μητρικής. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
THE GG GAMER Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αν έχει πρόβλημα, ναι, αλλά δεν πιστεύω να φταίει αυτό (με επιφύλαξη). Μία δοκιμή έμεινε να κάνετε. Να αποσυνδέσετε τα καλώδια PWR_BTN και RESET και να εκκινήσετε το σύστημα με κάποιο κατσαβίδι στα δύο πιν του PWR_SW της μητρικής. Τα έχω κάνει όπως και έχω βγάλει τελείως την μητρική από το κουτί και πάλι δεν ξεκίνησε.Οπότε πάλι για άλλη mobo?
Nik1239 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, THE GG GAMER είπε Τα έχω κάνει όπως και έχω βγάλει τελείως την μητρική από το κουτί και πάλι δεν ξεκίνησε.Οπότε πάλι για άλλη mobo? πριν αποφασισεις να αλλαξεις μητρικη βρες απο κανα φιλο/συγγενη ενα τροφοδοτικο και δοκιμασε ισως φταει αυτο
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 @Nik1239 2 ώρες πριν, THE GG GAMER είπε Έχω δοκιμάσει να αλλάξω τροφοδοτικό 4 λεπτά πριν, THE GG GAMER είπε πάλι για άλλη mobo? Έτσι φαίνεται... 1
Nik1239 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε @Nik1239 Έτσι φαίνεται... ουπς δεν ειδα οτι το ανεφερει λαθος μου μαλλον παει για μητρικη ο φιλος 1
THE GG GAMER Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Έγινε παιδιά σας ευχαριστώ για την βοήθεια,καλή συνέχεια!
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μήπως αυτές τις μέρες είχε κάποια διακοπή ρεύματος; Το PC είναι συνδεδεμένο απευθείας στη πρίζα ή σε κάποιο πολύπριζο (ασφαλείας);
THE GG GAMER Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μήπως αυτές τις μέρες είχε κάποια διακοπή ρεύματος; Το PC είναι συνδεδεμένο απευθείας στη πρίζα ή σε κάποιο πολύπριζο (ασφαλείας); Είναι απευθείας στην πρίζα,διακοπές είχε φάει παλιά περίπου 1 μήνα πριν
papkoz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 asrock mobo 4gen ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ. ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΒΟ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα