Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα στρώματα μου και η κουρτίνα μου έχουν πάθει ζημιά και τα έχω παραμελήσει, ξέρει κανείς πως μπορώ να τα καθαρίσω πλήρως? στο ένα μου στρώμα έχουν πέσει σάλτσες και υγρό από φρούτο, η κουρτίνα μου έχει μαυρίσει σε κάποια σημεία. Πως καθαρίζονται? Υπάρχει καμία συσκευή για έυκολο καθαρισμό? Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από aizensama24
Nabuko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Υπάρχει καμία συσκευή για έυκολο καθαρισμό? Ναι υπάρχει και λέγεται πλυντήριο
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Ναι υπάρχει και λέγεται πλυντήριο Η κουρτίνα ίσως μπαίνει αν και μεγάλη, το στρώμα είναι αδύνατον να καθαριστεί έτσι με το δικό μου πλυντήριο.
Nabuko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, aizensama24 είπε το στρώμα είναι αδύνατον να καθαριστεί έτσι με το δικό μου πλυντήριο. σόρρυ, κόλλησε το μυαλό μου και νόμιζα πάπλωμα.
AristidisZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Την κουρτίνα πήγαινέ την καθαριστήριο αν δε χωράει στο πλυντήριο που έχεις Τώρα για το στρώμα δε ξέρω...
SilentVoice Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Για το στρώμα, μόνο ατμοκαθαριστής και καλό αερισμό. Να το βγαλεις εξω να αεριστεί. Κάθε 3-6 μήνες να το γυρνάς ανάποδα και απο κάτω απο το στρώμα να αφήνεις μικρά κενά στις τάβλες για να αερίζεται. Το πρωί να το αφήνεις ξεσκέπαστο για να παίρνει αέρα απο τον βραδινο υπνο και μετά να το στρώνεις. Αν έχει λεκέδες,υπάρχουν κάποια καθαριστικά του εμπορίου που ίσως κάνουν δουλειά. Σημαντικό με το στρώμα είναι να μην έχει ακάρεα, αυτο θα το φροντίσει ο ατμοκαθαριστής να τα σκοτώσει.
Petros Electron Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Κουρτίνα στο πλυντήριο και αν δεν χωράει, πήγαινε την σε ενα καθαριστήριο θα στην κανουν τζαμι, και το στρώμα οπως σωστα γράψανε με εναν ατμοκαθαριστη εγω οταν εχει λεκέδες βαζω και καρπεξ να κανει αφρο και το καθαρίζω και το βγαζω στον ηλιο μερικες ωρες να στεγνώσει καλά και να το ζεστάνει ο ηλιος.
SB_1957 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Το στρώμα θα το βγάλεις στο μπαλκόνι μια μέρα με ήλιο, θα το χτυπήσεις δυνατά με αυτό που τινάζουν τα χαλιά (αν δεν έχεις μπορείς και με ένα σκουπόξυλο ή μεταλλική βέργα ή σωλήνα), και θα το καθαρίσεις σχολαστικά με ηλεκτρική σκούπα. Μετά θα διαλύσεις ένα φλιτζάνι σόδα φαγητού σε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό και 1-2 σταγόνες υγρό πιάτων. Θα βρέχεις με αυτό ένα σφουγγάρι, θα το στίβεις καλά να μην τρέχουν νερά και με κυκλικές κινήσεις χωρίς να βάζεις δύναμη θα καθαρίσεις τους λεκέδες. Θα το αφήσεις να στεγνώσει στον ήλιο και φρόντισε να αγοράσεις δύο προστατευτικά στρώματος, τα οποία θα αλλάζεις και θα τα πλένεις, ώστε να μην ξαναλερωθεί το στρώμα. Αν έχεις ατμοκαθαριστή, μπορείς μετά το καθάρισμα με τη σόδα να το καθαρίσεις και με τον ατμοκαθαριστή. Η κουρτίνα πόσο μεγάλη μπορεί να είναι ή πόσο μικρό είναι το πλυντήριο και δεν χωράει? Αν όντως δεν χωράει τότε καθαριστήριο. Αλλά αν την πλύνεις στο πλυντήριο να προσέξεις τη θερμοκρασία πλύσης και κυρίως μη βάλεις να τη στίψει στο δυνατό πρόγραμμα γιατί θα γίνει χάλια! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μην τρως στο κρεβάτι ,είσαι μεγάλο παιδί πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα