Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στο φόρουμ, επιστρέφω άλλη μια φορά εδώ γιατί παίρνω πάντα αυτό που ζητάω, δηλαδή τεκμηριωμένες απαντήσεις για τα ερωτήματα μου.

Στο θέμα λοιπόν, έχω αγοράσει τον Μάϊο του 2020 αυτήν εδώ την οθόνη:

https://www.benq.com/en-us/monitor/photographer/sw2700pt.html

Πολύ καλή οθόνη με αντίστοιχα καλά reviews, όμως πριν από λίγες ημέρες παρατήρησα ότι η οθόνη είχε το λεγόμενο Image persistence     το οποίο έχει επηρρεάσει αρητικά και έντονα την λειτουργία της. Ακόμα και δύο λεπτά μετά, τα σχήματα και τα pixels κάνουν ghosting δυσκολεύοντας το workflow.

Μίλησα λοιπόν με την αντιπροσωπεία της BenQ η οποία όπως με ενημέρωσε πρέπει να τους πάω την οθόνη με τα παρελκόμενα και στο κουτί της. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω το κουτί πλέον, θεωρώντας αφελώς ότι δεν θα μου συμβεί κάτι εμένα και ότι η οθόνη δεν θα βγάλει πρόβλημα.

Απευθύνομαι στο forum για να ρωτήσω εάν και εφόσον γνωρίζετε, που θα μπορούσα να συσκευάσω την οθόνη και να την στείλω στην αντιπροσωπεία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, gebagia είπε

καλησπέρα στο φόρουμ, επιστρέφω άλλη μια φορά εδώ γιατί παίρνω πάντα αυτό που ζητάω, δηλαδή τεκμηριωμένες απαντήσεις για τα ερωτήματα μου.

Στο θέμα λοιπόν, έχω αγοράσει τον Μάϊο του 2020 αυτήν εδώ την οθόνη:

https://www.benq.com/en-us/monitor/photographer/sw2700pt.html

Πολύ καλή οθόνη με αντίστοιχα καλά reviews, όμως πριν από λίγες ημέρες παρατήρησα ότι η οθόνη είχε το λεγόμενο Image persistence     το οποίο έχει επηρρεάσει αρητικά και έντονα την λειτουργία της. Ακόμα και δύο λεπτά μετά, τα σχήματα και τα pixels κάνουν ghosting δυσκολεύοντας το workflow.

Μίλησα λοιπόν με την αντιπροσωπεία της BenQ η οποία όπως με ενημέρωσε πρέπει να τους πάω την οθόνη με τα παρελκόμενα και στο κουτί της. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω το κουτί πλέον, θεωρώντας αφελώς ότι δεν θα μου συμβεί κάτι εμένα και ότι η οθόνη δεν θα βγάλει πρόβλημα.

Απευθύνομαι στο forum για να ρωτήσω εάν και εφόσον γνωρίζετε, που θα μπορούσα να συσκευάσω την οθόνη και να την στείλω στην αντιπροσωπεία.

Συνεννοησου ξανα μαζι τους και πες τους το εξης που ειχε γινει μ'εμενα μ'ενα μονιτορ 24αρι LG

Ειχα ζητησει αλλαγη και οντως εγινε δεκτη τοτε (προβληματα με pixel) και ειχα πεταξει το κουτι οπως εσυ

Σε αντιθεση μ'εσενα , εμενα εστειλαν ατομο με το καινουριο μονιτορ , ενω εσυ πρεπει να πας ή να το στειλεις (απο τα λεγομενα σου)

Οταν ηρθε ο ανθρωπος ανοιξε το κουτι μου λεει παρε το μονιτορ και μετα μου ειπε βαλε μεσα το προβληματικο , μου εδωσε χαρτι αντικαταστασης και εφυγε.......αυτο ζητα τους.

Ελπιζω λιγο να σε βοηθησα.

Υ.Γ

Απο τοτε και μετα κραταω τα κουτια. 😎

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...