bebe1 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 έχω ένα xiaomi mi a3. Το έχω λιγότερο από 2 χρόνια, το χρησιμοποιώ αρκετά αλλά δυστυχώς η μπαταρία του έχει πέσει αισθητά. Δε θυμάμαι σε άλλο κινητό που είχα να έχει πέσει τόσο. μήπως φταίει η γρήγορη φόρτιση; Θέλω να πω, πως από τη στιγμή που είμαι στο σπίτι και δε με νοιάζει πόση ώρα θα πάρει να φορτίσει μήπως να χρησιμοποιώ απλό φορτιστή; Παίζει η γρήγορη φόρτιση να έχει κάνει ζημιά στη μπαταρία;
koutsis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, bebe1 είπε έχω ένα xiaomi mi a3. Το έχω λιγότερο από 2 χρόνια, το χρησιμοποιώ αρκετά αλλά δυστυχώς η μπαταρία του έχει πέσει αισθητά. Δε θυμάμαι σε άλλο κινητό που είχα να έχει πέσει τόσο. μήπως φταίει η γρήγορη φόρτιση; Θέλω να πω, πως από τη στιγμή που είμαι στο σπίτι και δε με νοιάζει πόση ώρα θα πάρει να φορτίσει μήπως να χρησιμοποιώ απλό φορτιστή; Παίζει η γρήγορη φόρτιση να έχει κάνει ζημιά στη μπαταρία; Νομίζω ναι, όσο πιο γρήγορη η φόρτιση,τόσο χειρότερο για τη μπαταρία!
GATE123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, bebe1 είπε έχω ένα xiaomi mi a3. Το έχω λιγότερο από 2 χρόνια, το χρησιμοποιώ αρκετά αλλά δυστυχώς η μπαταρία του έχει πέσει αισθητά. Δε θυμάμαι σε άλλο κινητό που είχα να έχει πέσει τόσο. μήπως φταίει η γρήγορη φόρτιση; Θέλω να πω, πως από τη στιγμή που είμαι στο σπίτι και δε με νοιάζει πόση ώρα θα πάρει να φορτίσει μήπως να χρησιμοποιώ απλό φορτιστή; Παίζει η γρήγορη φόρτιση να έχει κάνει ζημιά στη μπαταρία; Καλύτερα να χρησιμοποιούμε τον εργοστασιακό φορτιστή και όχι κάποιον Fast charging. Έτσι διατηρούμε την μπαταρία υγιές. Αν ήταν έτσι θα έβαζαν όλοι Fast charging.
Fotia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Mερικα κινητα δινουν μονο fast charging φορτιστή.Mπορεις να χρησιμοποιήσεις ομως ενα απλο φορτιστη , που θα κανει 2-3 ώρες κανονική φορτιση .
chios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Και εγώ με το mi A3 είμαι και πάω για 2 χρόνια μπορώ να πω ότι η μπαταρία δεν έχει πέσει καθόλου, πάντα το φορτίζω με τον δικό του φορτιστή. Δεν γνωρίζω τι φορτίσεις του έκανες και αν έχεις κακομεταχείριστη την μπαταρία. Να ξέρεις ότι με το Android 11 είναι λίγο χειρότερη η μπαταρία σε σχέση με 9-10.
GATE123 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Fotia είπε Mερικα κινητα δινουν μονο fast charging φορτιστή. Εγώ λέω γι'αυτα που δεν δίνουν και πάμε και παίρνουμε fast charging φορτιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα