Basilhs23___ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υποθέτω πως η βαλίτσα ειχε κάτι αξίας μέσα, αλλιώς τζάμπα η ταλαιπωρια. Μου κάνει εντύπωση που βρήκες ένα παλιό Nokia, μόνο αν πηγές σε κανένα μουσείο κινητής η έπεσες σε κανέναν συλλέκτη κινητών. Το κινητό σίγουρα θα το είχε κλειστό με ΡΙΝ. Να κρατήσει κάποιος ξένα πράγματα ειδικά ρούχα και να τα χρησιμοποιήσει δεν παίζει, εκτός αν μιλάμε για γύφτους, η αν υπήρχε καποιο αντικείμενο αξίας μέσα, σε οποιοδήποτε άλλη περίπτωση την πέταξαν, εφόσον δεν μπορούσε να ταυτοποιηθει ο κάτοχος τι να έκαναν δηλαδή; Θα μου πεις γιατί δεν πήραν τηλέφωνο στο ΚΤΕΛ καθώς κάποιος θα έψαχνε την βαλίτσα του ή θα πήρε ξένη βαλίτσα. Έλα όμως που δεν σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Τώρα για να μην ενδιαφερθηκαν αυτοί για την δική τους βαλίτσα λογικά δεν θα είχαν κστι αξίας μέσα. Την δική σου θα την πέταξαν και ντρέπονται να στο πουν οπότε σε αποφεύγουν, αν υπήρχε κάτι αξίας μέσα το έχουν κρατήσει. Μήνυση και να κάνεις, πρέπει να ξέρεις σε ποιον θα την κάνεις, εδώ με το ζόρι βρήκες ένα κινητό το οποίο είναι της αδερφής του συζηγου και μπλα μπλα. Και εμένα αν με έπαιρναν τηλέφωνο έτσι για πράγμα που δεν με αφορά το ίδιο θα αντιδρουσα στο τέλος, στοιχεία επικοινωνία θα έδινα μόνο μετά από επικοινωνία με το πρόσωπο που αφορά το θέμα και εφόσον συμφωνεί να τα δώσω σε έναν τρίτο, όχι έτσι αέρα πατέρα. Προφανώς δεν επιθυμούν επικοινωνία αυτοί που πήραν την βαλίτσα σου. Πετα και εσύ την δική τους ή σκέψου να δώσεις τα ρούχα που είναι μέσα σε φτωχούς η οργανώσεις (εκτός από εσώρουχα). Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από Basilhs23___
Castiel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Το θέμα μου ήταν κυρίως η αντιμετώπιση που εξέλαβα, καθώς και το ότι ενώ ήρθαμε σε επικοινωνία σχετικά άμεσα μετά το μπέρδεμα, και φάνηκε να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση, ξαφνικά ακούω οτι πέταξαν την τσάντα μου. Και αυτό το ακούω ένα μήνα μετά, ενώ με διαβεβαιώνουν οτι θα τη στείλουν. Ε κάτι δεν μου κολλάει. Στην βαλίτσα δεν υπήρχε κάτι μεγάλης αξίας, αν και η ποσότητα των ρούχων ήταν αρκετή για να μιλάμε για 500+ ευρώ για να τα ξαναπάρω όλα αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις