Castiel Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Πριν ένα μήνα, έγινε ένα μπέρδεμα στα ΚΤΕΛ και κατέληξα να πάρω βαλίτσα άλλου και αυτός αντίστοιχα τη δικιά μου. Επειδή εγώ χρησιμοποίησα και πλοίο μετά τα ΚΤΕΛ, για 2 μέρες πίστευα πως το λάθος είχε γίνει εκεί και όχι νωρίτερα. Όταν κατέληξα οτι το λάθος έγινε στα ΚΤΕΛ, και ήρθα σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, δεν υπήρχε κάποια αντίστοιχη δήλωση για χαμένη αποσκευή στο ίδιο δρομολόγιο, οπότε η μόνη επιλογή που είχα ήταν να ψάξω την λάθος βαλίτσα για οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να με φέρει σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη. Για καλή μου τύχη βρήκα μέσα μια παλιά συσκευή νόκια, η οποία όταν άνοιξα είδα πως ήταν στα ρουμάνικα και είχε μέσα μηνύματα σε αυτή τη γλώσσα και όλες οι επαφές ήταν ρουμανικά νούμερα. Με λίγο ψάξιμο στο ιστορικό κλήσεων, βρήκα επιτέλους ένα ελληνικό νούμερο, το οποίο κάλεσα και κατέληξα να μιλάω με τον σύζυγο της αδερφής της κοπέλας της οποίας είχα τη βαλίτσα. Μου φάνηκε πολυ συνεννοήσιμος, έμενε και στην πόλη μου και συνεννοηθήκαμε να φέρω εγώ τη βαλίτσα γυρίζοντας, και να στείλει η κοπέλα τη βαλίτσα πίσω σε αυτούς (είχε φτάσει Γαλλία σύμφωνα με τα λεγόμενα του) ώστε να τις ανταλλαξουμε από κοντα. Όταν γύρισα λοιπόν, επικοινώνησα πάλι στο νούμερο που είχα, το οποίο ήταν της αδερφής της κοπέλας και όχι του συζύγου τελικά, και δεν είδα μεγάλη διάθεση για συνεννόηση. Άκουγα δικαιολογίες του τύπου "θα σε πάρω όταν επικινωνήσει η αδερφή μου", "η αδερφή μου δεν έχει φβ ή κάτι τέτοιο για να την βρεις", "αφού δεν σηκώνει το κινητό της σε εμένα, θα το σηκώσει σε εσένα;" και γενικά μια απαξίωση σαν να ενοχλώ με τα τηλεφωνα μου. Όλο αυτό κράτησε περίπου 15 μέρες. Εγώ έπαιρνα κάθε 3-4 μέρες περίπου, ζητούσα να μάθω τι γίνεται, ζητούσα να μιλήσω με τον σύζυγο της ο οποίος πάντα έλειπε και ποτέ δεν με πήρε πίσω, ζητούσα έναν τρόπο επικοινωνίας με την αδερφή της ώστε να συνεννοηθώ ο ίδιος και δεν μου έδινε το παραμικρό με ηλίθιες δικαιολογίες. Και φτάνουμε στο σήμερα, που την κάλεσα ξανά, και σήκωσε το τηλέφωνο μέσα στα νεύρα και μου ζητούσε το λόγο που την ενοχλώ ακόμα για την ηλίθια βαλίτσα μου. Της εξηγώ οτι πρέπει να την πάρω πίσω γιατί είναι πράγματα μου, και μου λέει οτι η αδερφή της την πέταξε γιατί δεν βρήκε σε ποιον ανήκει και δεν ήξερε τι να την κάνει. Αυτό ενώ υποτίθεται δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με την αδερφή της τόσο καιρό. Όλα αυτά σε υφάκι ενόχλησης, της λέω λοιπόν οτι εφόσον σε ενοχλώ, δώσε μου κάτι να μιλήσω με την αδερφή σου να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι για να πάθει rage quit και να μου πει να μην την ξαναενοχλήσω γιατί η βαλίτσα μου δεν υπάρχει και μου το κλείνει στα μούτρα. Ξαναπαίρνω μέχρι να το σηκώσει, και αφού το σηκώνει με γαλλικά προς τα εμένα, της ζητάω όσο πιο όμορφα γίνεται πάλι ένα στοιχείο επικοινωνίας με την αδερφή της αλλά και με το σύζυγο της μήπως βγάλω εκεί άκρη, αλλά τίποτα. Οπότε καταλήξαμε να ανταλλάξουμε γαλλικά και από τότε να μην σηκώνει τηλέφωνο. Συγγνώμη για την μακροσκελή αυτή ανάρτηση, αλλά ήθελα να καταλήξω στο αν έχει κανείς ιδέα για το τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα. Εϊμαι συμβιβασμένος οτι η βαλίτσα χάθηκε, είτε γιατί τους άρεσαν και τους έκαναν τα πράγματα οπότε τα κράτησαν (ήταν ζευγάρι αν κρίνω από το περιεχόμενο της βαλίτσας που είχα στα χέρια μου), είτε γιατί όντως αδιάφορησαν και την πέταξαν, είτε γιατί η τύπισσα που μιλάω είναι απλά τρελή και δεν πρόκειται να βγάλω άκρη μαζί της. Απλά δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την ιδέα της τρελής που κάνεις ό,τι γουστάρει, και δεν μπορεί να κάνει τα βασικά ώστε να μιλήσω με την αδερφή της κλπ. Επειδή έχει περάσει και ένας μήνας πλέον, μπορώ να κάνω κάποια δήλωση στην αστυνομία; Ή οτιδήποτε άλλο γενικά; Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Castiel είπε Πριν ένα μήνα, έγινε ένα μπέρδεμα στα ΚΤΕΛ και κατέληξα να πάρω βαλίτσα άλλου και αυτός αντίστοιχα τη δικιά μου. Επειδή εγώ χρησιμοποίησα και πλοίο μετά τα ΚΤΕΛ, για 2 μέρες πίστευα πως το λάθος είχε γίνει εκεί και όχι νωρίτερα. Όταν κατέληξα οτι το λάθος έγινε στα ΚΤΕΛ, και ήρθα σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, δεν υπήρχε κάποια αντίστοιχη δήλωση για χαμένη αποσκευή στο ίδιο δρομολόγιο, οπότε η μόνη επιλογή που είχα ήταν να ψάξω την λάθος βαλίτσα για οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να με φέρει σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη. Για καλή μου τύχη βρήκα μέσα μια παλιά συσκευή νόκια, η οποία όταν άνοιξα είδα πως ήταν στα ρουμάνικα και είχε μέσα μηνύματα σε αυτή τη γλώσσα και όλες οι επαφές ήταν ρουμανικά νούμερα. Με λίγο ψάξιμο στο ιστορικό κλήσεων, βρήκα επιτέλους ένα ελληνικό νούμερο, το οποίο κάλεσα και κατέληξα να μιλάω με τον σύζυγο της αδερφής της κοπέλας της οποίας είχα τη βαλίτσα. Μου φάνηκε πολυ συνεννοήσιμος, έμενε και στην πόλη μου και συνεννοηθήκαμε να φέρω εγώ τη βαλίτσα γυρίζοντας, και να στείλει η κοπέλα τη βαλίτσα πίσω σε αυτούς (είχε φτάσει Γαλλία σύμφωνα με τα λεγόμενα του) ώστε να τις ανταλλαξουμε από κοντα. Όταν γύρισα λοιπόν, επικοινώνησα πάλι στο νούμερο που είχα, το οποίο ήταν της αδερφής της κοπέλας και όχι του συζύγου τελικά, και δεν είδα μεγάλη διάθεση για συνεννόηση. Άκουγα δικαιολογίες του τύπου "θα σε πάρω όταν επικινωνήσει η αδερφή μου", "η αδερφή μου δεν έχει φβ ή κάτι τέτοιο για να την βρεις", "αφού δεν σηκώνει το κινητό της σε εμένα, θα το σηκώσει σε εσένα;" και γενικά μια απαξίωση σαν να ενοχλώ με τα τηλεφωνα μου. Όλο αυτό κράτησε περίπου 15 μέρες. Εγώ έπαιρνα κάθε 3-4 μέρες περίπου, ζητούσα να μάθω τι γίνεται, ζητούσα να μιλήσω με τον σύζυγο της ο οποίος πάντα έλειπε και ποτέ δεν με πήρε πίσω, ζητούσα έναν τρόπο επικοινωνίας με την αδερφή της ώστε να συνεννοηθώ ο ίδιος και δεν μου έδινε το παραμικρό με ηλίθιες δικαιολογίες. Και φτάνουμε στο σήμερα, που την κάλεσα ξανά, και σήκωσε το τηλέφωνο μέσα στα νεύρα και μου ζητούσε το λόγο που την ενοχλώ ακόμα για την ηλίθια βαλίτσα μου. Της εξηγώ οτι πρέπει να την πάρω πίσω γιατί είναι πράγματα μου, και μου λέει οτι η αδερφή της την πέταξε γιατί δεν βρήκε σε ποιον ανήκει και δεν ήξερε τι να την κάνει. Αυτό ενώ υποτίθεται δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με την αδερφή της τόσο καιρό. Όλα αυτά σε υφάκι ενόχλησης, της λέω λοιπόν οτι εφόσον σε ενοχλώ, δώσε μου κάτι να μιλήσω με την αδερφή σου να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι για να πάθει rage quit και να μου πει να μην την ξαναενοχλήσω γιατί η βαλίτσα μου δεν υπάρχει και μου το κλείνει στα μούτρα. Ξαναπαίρνω μέχρι να το σηκώσει, και αφού το σηκώνει με γαλλικά προς τα εμένα, της ζητάω όσο πιο όμορφα γίνεται πάλι ένα στοιχείο επικοινωνίας με την αδερφή της αλλά και με το σύζυγο της μήπως βγάλω εκεί άκρη, αλλά τίποτα. Οπότε καταλήξαμε να ανταλλάξουμε γαλλικά και από τότε να μην σηκώνει τηλέφωνο. Συγγνώμη για την μακροσκελή αυτή ανάρτηση, αλλά ήθελα να καταλήξω στο αν έχει κανείς ιδέα για το τι μπορώ να κάνω από δω και πέρα. Εϊμαι συμβιβασμένος οτι η βαλίτσα χάθηκε, είτε γιατί τους άρεσαν και τους έκαναν τα πράγματα οπότε τα κράτησαν (ήταν ζευγάρι αν κρίνω από το περιεχόμενο της βαλίτσας που είχα στα χέρια μου), είτε γιατί όντως αδιάφορησαν και την πέταξαν, είτε γιατί η τύπισσα που μιλάω είναι απλά τρελή και δεν πρόκειται να βγάλω άκρη μαζί της. Απλά δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την ιδέα της τρελής που κάνεις ό,τι γουστάρει, και δεν μπορεί να κάνει τα βασικά ώστε να μιλήσω με την αδερφή της κλπ. Επειδή έχει περάσει και ένας μήνας πλέον, μπορώ να κάνω κάποια δήλωση στην αστυνομία; Ή οτιδήποτε άλλο γενικά; Ευχαριστώ Παντως και εγώ που σε διάβασα αγανάκτησα μαζί σου..Τι θες να κάνεις;Πετα την και συνέχισε την ζωή σου. 1
sphinxgr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 ΤΙ αλλο να μπορούσες να κάνεις? Απλά πέτα την γ@μωβαλίτσα και συνέχισε τη ζωη σου!!!!
czarjuly Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 τωρα πια δεν γινεται τιποτα,φροντισε η επομενη βαλιτσα σου να ειναι αναγνωρισιμη ειτε με αυτοκολλητα ειτε με ταμπελακι με τα στοιχεια σου για να μην την ξαναπατησεις 1
AZANZA Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 τους αρεσαν τα πραγματα που περιειχε η βαλιτσα και δυστυχως την κρατησαν..φυσικα ο νομος προβλεπει οτι ο,τι βρισκουμε να το παραδιδουμε ειτε στον κατοχο ειτε στην αστυνομια...το να τα κρατησει θεωρειται υπεξαιρεση..αλλα στην ουσια και δηλωση στην αστυνομια να κανεις δεν εχεις απτες αποδειξεις ποιος βρηκε και οικοιοποιθηκε την βαλιτσα σου...
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Μπορείς να κάνεις μήνυση. Με το που το μάθουν από την άλλη πλευρά πολύ πιθανόν να εμφανιστεί γρήγορα η βαλίτσα. Άμα δεν ψαρώσουν στο άκουσμα, μάλλον δεν αξίζει να το προχωρήσεις με δικαστήρια κλπ. Είχες κάτι άλλο στην βαλίτσα πέρα από ρούχα που να ήθελαν να κρατήσουν?
Kostasspil Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 42 minutes ago, cthulhucarbide said: Μπορείς να κάνεις μήνυση. Και πως θα αποδείξει ότι η βαλίτσα που έχει ο άλλος είναι η δική του;
StamTheMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Και πως θα αποδείξει ότι η βαλίτσα που έχει ο άλλος είναι η δική του; Δε μπορει να αποδειξει τιποτα,για αυτο δεν υπαρχει λογος να κανει πραγματικα μηνυση. Απλα μπορει να τους πει οτι δηθεν εκανε μηνυση,ή να προσποιηθει το δικηγορο του στο τηλεφωνο ή κατι τετοιο. Εαν δεν ξερουν ουτε τα βασικα ( μεσος ορος ανθρωπου στον πλανητη δλδ ) θα ψαρωσουν.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Και πως θα αποδείξει ότι η βαλίτσα που έχει ο άλλος είναι η δική του; Το είπα πριν ότι δεν θα φτάσουν τα πράγματα μέχρι τα δικαστήρια για να χρειαστούν αποδείξεις
Kostasspil Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 43 minutes ago, StamTheMan said: Εαν δεν ξερουν ουτε τα βασικα Καλα ουτε εγω ξερω τα βασικα, αλλα το οτι τα περι μήνυσης ειναι λογια του αερα, μπορω να το καταλαβω
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 To ότι η βαλίτσα είναι Γαλλία τώρα το προσέξατε;
StamTheMan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Καλα ουτε εγω ξερω τα βασικα, αλλα το οτι τα περι μήνυσης ειναι λογια του αερα, μπορω να το καταλαβω Αυτα ειναι τα βασικα.Πολλοι δεν καταλαβαινουν ουτε αυτο,και μιλαω και για τους μεν,και για τους δε. Θυμαμαι πριν πολλα χρονια ειχα δωσει ενα iphone 4s στο οποιο ειχα αλλαξει οθονη,το οποιο το εσπασε η πιτσιρικα που το πηρε και μετα μου ελεγε οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την οθονη. Χρεωθηκα μεταφορικα για να το στειλουν μετα απο συνεννοηση στο καταστημα που ειχα αγορασει την οθονη,για να τη δουν μηπως εφταιγε η ιδια η οθονη. Οταν το παρελαβαν,μου ειπαν οτι πισω ηταν σπασμενο απο πτωση,και η πιτσιρικα εκανε τον κινεζο οταν της το ειπα. Αργοτερα με πηρε η μανα της και μου ελεγε κατι για μηνυσεις,αλλα δεν ιδρωσε το αυτι μου. Το πηρε πισω πακετο οπως ηταν και με δικα της μεταφορικα,και δεν ξανακουσα απο αυτους. 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε To ότι η βαλίτσα είναι Γαλλία τώρα το προσέξατε; Το οτι δε μας λεει τι ειχε μεσα; Η φαση τον εχει ενοχλησει,τα πραματα μαλλον δεν ηταν κατι ιδιαιτερο. 1
valadisk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) το πιο απλό δεν ειπώθηκε από τον ts η δική σου βαλίτσα είχε κάτι πολύτιμο μέσα; κάποια συσκευή, κάποιο laptop κάτι αξίας; αν όχι και είχε μόνο ρούχα και σώβρακα, ξεχασέ την αγόρι μου και προχώρα στη ζωή σου. τόσο απλά. δεν αξίζει να χαλάτε την υγεία σας. πέταξε και τη δική τους αν και το παλιό nokia θα το κρατούσα να το πουλήσω σε κανεναν συλλέκτη. σας το έλυσα και αυτο. next Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2021 από valadisk
Προτεινόμενες αναρτήσεις