alfaeffe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, DWinchester είπε Οι πυροβολισμοι και οι σφαγες στην Κρητη ειναι καθημερινο φαινομενο 3 1
DWinchester Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Ειναι και φιλοζωοι σιχαμενοι απλα..... 1
Froskeas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, tritonas00 είπε μια τυπικη μερα (φοβαμαι να σκρολαρω παρακατω...) ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ 1
3DJIN Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 οπως ολοι οι ανθρωποι σε καθε ελληνικη επαρχια ειναι,γνωμη μου πηγαινε.Ελπιζω σε μερικα χρονια να ακοουθησω κι εγω.χειροτερα απο αθηνα θεσσαλονικη δεν υπαρχει. 4
DWinchester Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Κρήτη | Περιέλουσαν γάτα με καυτό λάδι! | Προσοχή – σκληρές εικόνες Εψαχνα το παρα πανω.. Απλα για να πω οτι αν φερονται ετσι σε ενα ανυπερασπιστο ζωντανο, πως μπορει να φερθουν σε καποιον που ειναι αρτιμελεις. 1 2
basilis_k6 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, DWinchester είπε Κρήτη | Περιέλουσαν γάτα με καυτό λάδι! | Προσοχή – σκληρές εικόνες Εψαχνα το παρα πανω.. Απλα για να πω οτι αν φερονται ετσι σε ενα ανυπερασπιστο ζωντανο, πως μπορει να φερθουν σε καποιον που ειναι αρτιμελεις. δεν το ανοιξα. μην βαζετε τετοιες αηδιες 1
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Οι δρομοι ειναι χαλια αλλα και στο πειραια και παντου κινδυνευεις να σκοτωθεις οχι μονο εδω . Και μπορεις να βρεις ησυχα μερη - τοσο ησυχα που αναρωτιεσαι μετα πως ζουν στο χαμο με θορυβο και μπαχαλο ... 1
Δημοφιλής ανάρτηση qwertyuiop2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Έχει δει ο καθένας μία βλακεία στο πρώτο θέμα και την τιβι, μια συγκεκριμένη προσέγγιση για ένα νησί 700.000 κατοίκων και μήκους σε ευθεία γραμμή όσο το Αθήνα - Κατερίνη, κι έρχεται εδώ να μιλήσει ως γνώστης. Δυστυχώς δεν έχω πια το χρόνο που είχα να γράφω σε φόρουμ, θα τα γράψω επιγραμματικά. Πρώτον, δεν υπάρχει μία "Κρήτη" όπως δεν υπάρχει μία "Πελοπόννησος". Άλλο τα Μέθανα, άλλο η Τρίπολη, άλλο το Γύθειο κι άλλο το Αίγιο. Τι κοινό υπάρχει μεταξύ αστού Πατρινού και αγρότισσας γιαγιάς που τηγανίζει τα λαλάγγια της στη Μεσσηνιακή Μάνη; Όσα κοινά υπάρχουν μεταξύ ενός Μυλοποταμίτη κτηνοτρόφου κι ενός Σητειακού φούρναρη: Ελάχιστα. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχουν πάει ποτέ ο ένας στην ευρύτερη περιοχή (ενδεχομένως και στο νομό! ) του άλλου. Δεύτερον, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει "μία" Κρήτη, ενιαία και στερεοτυπική, με όλα αυτά τα χάλια που της προσάπτονται, μήπως είναι λίγο περίεργο που οι ξένοι αγοράζουν μανιωδώς εξοχικά, πάνε μανιωδώς διακοπές και πιάνουν μανιώδεις φιλίες και έρωτες με τους ντόπιους; Πού είναι όλοι αυτοί οι γερμανοί, άγγλοι και ολλανδοί που πέφτουν νεκροί στην εμπόλεμη ζώνη, ή αυτοκτονούν από τη μοναξιά, επειδή οι ντόπιοι τους κάνουν στη μπάντα; Τρίτον, δεν είναι η Κρήτη και οι φορείς της που υποδέχτηκαν πρώτοι από όλους πρόσφυγες και μετανάστες, όταν στις Λαμίες και τις Κοζάνες οι χωρικοί είχαν πάρει τα άρματα; Δεν ήταν το Ρέθυμνο και ο ίδιος του ο Δήμος πρωτοστάτες στο να φιλοξενήσουν ανήλικα και/ή ασυνόδευτα προσφυγόπουλα τη φιλοξενία των οποίων είχαν προηγουμένως απορρίψει κατηγορηματικά όλοι οι Ελλαδίτες; Τέταρτον, μήπως δεν είναι τυχαίο που όταν θέλουμε να αναφερθούμε στο φαινόμενο της πολιτισμικής, θεολογικής και πολιτικής ανοχής, πλουραλισμού και ανάμειξης, χρησιμοποιούμε τον όρο "συγκρητισμός", ο οποίος αναφέρεται στην ικανότητα των Κρητών από αρχαίους χρόνους να επιδεικνύουν αυτές τις αρετές; Γιατί δε λέμε "συμμακεδονισμός" ή "συνηπειρισμός"; Αυτά και άλλα πολλά μπορούν να λεχθούν. Προφανώς ο γεωγραφικός χώρος της Κρήτης περιλαμβάνει ΚΑΙ συμπεριφορές που πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου Γης. Σεξισμό, ρατσισμό, αντριλίκι της κακιάς ώρας, οπλοκατοχή κι οπλοχρησία, βία κατά των ζώων, παρεμπόριο και λαθρεμπόριο, ναρκεμπορία και ναρκοκαλλιέργεια. Υπάρχουν σημεία της που βρίθουν από αυτά τα κακά, όπως καλή ώρα ο Μυλοπόταμος, τμήματα του κεντρικού ν. Ηρακλείου και (συνήθως απομονωμένα) τμήματα-νησίδες του ν. Χανίων. Τα τελευταία χρόνια, αυτός ο κ3λοπαιδισμός έχει καταφέρει να εισαχθεί ακόμα και στο ν. Λασιθίου, εκεί που ως το 1990 δεν ήξεραν τι πάει να πει λύρα και οπλοχρησία. Αλλά αναλογιστείτε: Ποιος από εμάς, με καταγωγή από άλλα μέρη της Ελλάδας, δεν έχει έστω κι ένα παράδειγμα από χωριό του νομού καταγωγής του; Η καταγωγή μου από τη Λέσβο πχ, επιτάσσει τη μέγιστη προσοχή σε ορισμένα χωριά του κόλπου της Γέρας. Γενικεύοντας και καταλήγοντας, όποιος μιλάει για περιοχές συλλήβδην, έχει καταπιεί αμάσητη Αθηνοκεντρική προπαγάνδα και εθνικό αφήγημα από τα lidl. Ένα υδροκέφαλο κράτος που βρίζει την επαρχία που το ταΐζει (και ομιλώ ως Αθηναίος γέννημα-θρέμα). Οι Μακεδόνες είναι ψεκ οπαδοί του Σώρρα, οι Ηπειρώτες αξημέρωτοι βλάχοι, οι Πελοποννήσιοι πυροβολούν με καραμπίνες τους απλήρωτους εργάτες τους ενώ φυτεύουν με το άλλο χέρι χασίς, οι Θρακιώτες είναι ισλαμιστές ή φασίστες και οι Κρητικοί φονιάδες και μαχαιροβγάλτες. Ε, δεν είναι έτσι όμως. 28 2
Twisted_Metal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Johnpapadakis είπε Γεια σας ρε παιδιά !επειδή είμαι σε έντονες σκέψεις κ αφού η ζωή στην Αθήνα πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολη [..] Όχι απλώς "πολύ δύσκολη". Δεν αντέχεται. Είναι εφιάλτης.
DownUNDERground Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Πόσα στερεότυπα μαζεμένα σε 3 σελίδες; 3
Stergios74 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Δυστυχώς δεν έχω πια το χρόνο που είχα να γράφω σε φόρουμ, θα τα γράψω επιγραμματικά Δηλαδή αν είχες χρόνο πόσα θα έγραφες; 😃
Pankar95 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tritonas00 είπε μια τυπικη μερα (φοβαμαι να σκρολαρω παρακατω...) Breaking news: Άνθρωποι μεθούν και παίζουν ξύλο
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ακούγεται καλό γιατί όπως είπες είσαι μάγειρας και στη Κρήτη θα έχει πολλά με τουριστικά επαγγέλματα. Οι άνθρωποι το ίδιο είναι παντού και τι θα σου τύχει είναι θέμα τύχης, οι άνθρωποι εδώ που είμαι όπου τα στερεότυπα δεν είναι πολύ καλά είναι καλύτεροι από εκεί που ζούσα στην Αθήνα. Οι επαρχιότες σε κάποια θέματα είναι πιο "άνθρωποι" Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από aizensama24
Mr^Robot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά , μην φοβιζεται τον άνθρωπο με αμπελοφυλλο σοφίες .. δεν θα πιάσει διαμέρισμα στο ΙΡΑΚ , λες και είμαστε δεν ξέρω και εγώ τι ! Το θέμα της κλίκας το έχουμε , όταν είμαστε μακριά από τον τόπο μας και βρούμε έναν δικό μας κάπου αλλού , αλλά τι να κάνουμε ; Είμαστε περήφανοι .. αγαπάμε το νησί μας και μας λείπει όταν δεν είμαστε εκεί για αυτό και συσπειρωνομαστε στην προκειμένη , δεν ετοιμάζουμε και τρομοκρατικό χτύπημα... ( Όλα τα περιμένω πλέον , μόνο και μόνο από τα σχόλια που διάβασα ) Ναι .. μπαίνουμε από μικροί στα βάσανα , προτιμάμε να βλέπουμε πρόβατα από το μαθαίνουμε γράμματα .. δεν κάνουμε σωστά , οδηγάμε από τα 8 .. καπνίζουμε και πίνουμε αλκοόλ από τα 13 , επειδή βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε και επειδή έτσι μας έδειξαν , στα χωριά της κοπέλες / μάνες / αδερφές / ξαδέρφες και ότι είναι γένος θηλυκού.. δεν της πειράζει κάνεις - πέφτει η λόγος η ράβδος - ΑΛΛΑ δεν έχεις όμως ξανά δει , τέτοια φιλοξενία και τέτοια παρέα .. όλα είναι στην συμπεριφορά και τους τρόπους. Εγώ είμαι αλλά και μένω Ρέθυμνο και Μάλιστα ορεινό Μυλοπόταμο , εκεί που ακούτε που και που στης ειδήσεις ότι συ.μβαίνουν διάφορα .. και από όπου διατίθονται τα καλύτερα κομπιούτερακια και όχι μόνο! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ , η αλήθεια είναι αυτή ... όμως ... TS δεν πρόκειται κανείς σου πει γιατί είσαι , και τι κάνεις εδώ.. Ρέθυμνο , Ηράκλειο , Χανιά κτλπ είναι πόλεις συνηθισμένες σαν όλες της άλλες ! Στα χωριά , και ειδικά στα μικρά ο χρόνος κυλάει διαφορετικά .. μόνο πραματευτάδες περνάνε και που κανένα αμάξι ! αν κοιτάς την δουλειά σου δεν θα έχεις θέμα κανένα! (Δεν νομίζω αυτό να διαφέρει από κατι στενά / σοκάκια και κάτι περιοχές στης μεγαλουπόλεις) ΕΛΑ να κάνεις μια καινούργια αρχή , να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο και μετά θα αγαπήσεις το νησί , τους ανθρώπους του , ακόμα και την κουλτούρα .. Όσο για την εργασία , υπάρχουν άπειρα ξενοδοχεία η και ταβέρνες ώστε να δουλέψεις σεζόν και όχι μόνο. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από Mr^Robot 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις