Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

οπως ολοι οι ανθρωποι σε καθε ελληνικη επαρχια ειναι,γνωμη μου πηγαινε.Ελπιζω σε μερικα χρονια να ακοουθησω κι εγω.χειροτερα απο αθηνα θεσσαλονικη δεν υπαρχει.

• Like 4
Δημοσ.

Κρήτη | Περιέλουσαν γάτα με καυτό λάδι! | Προσοχή – σκληρές εικόνες

Εψαχνα το παρα πανω.. Απλα για να πω οτι αν φερονται ετσι σε ενα ανυπερασπιστο ζωντανο, πως μπορει να φερθουν σε καποιον που ειναι αρτιμελεις.

• Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DWinchester είπε

Κρήτη | Περιέλουσαν γάτα με καυτό λάδι! | Προσοχή – σκληρές εικόνες

Εψαχνα το παρα πανω.. Απλα για να πω οτι αν φερονται ετσι σε ενα ανυπερασπιστο ζωντανο, πως μπορει να φερθουν σε καποιον που ειναι αρτιμελεις.

δεν το ανοιξα. μην βαζετε τετοιες αηδιες

• Thanks 1
Δημοσ.

Οι δρομοι ειναι χαλια αλλα και στο πειραια και παντου κινδυνευεις να σκοτωθεις οχι μονο εδω . Και μπορεις να βρεις ησυχα μερη - τοσο ησυχα που αναρωτιεσαι μετα πως ζουν στο χαμο με θορυβο και μπαχαλο ...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Johnpapadakis είπε

Γεια σας ρε παιδιά !επειδή είμαι σε έντονες σκέψεις κ αφού η ζωή στην Αθήνα πλέον είναι πάρα πολύ δύσκολη [..]

Όχι απλώς "πολύ δύσκολη". Δεν αντέχεται. Είναι εφιάλτης.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Δυστυχώς δεν έχω πια το χρόνο που είχα να γράφω σε φόρουμ, θα τα γράψω επιγραμματικά

Δηλαδή αν είχες χρόνο πόσα θα έγραφες; 😃

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tritonas00 είπε

μια τυπικη μερα (φοβαμαι να σκρολαρω παρακατω...)

Screenshot_20210906-233236_Chrome.jpg

Breaking news: Άνθρωποι μεθούν και παίζουν ξύλο spacer.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακούγεται καλό γιατί όπως είπες είσαι μάγειρας και στη Κρήτη θα έχει πολλά με τουριστικά επαγγέλματα. Οι άνθρωποι το ίδιο είναι παντού και τι θα σου τύχει είναι θέμα τύχης, οι άνθρωποι εδώ που είμαι όπου τα στερεότυπα δεν είναι πολύ καλά είναι καλύτεροι από εκεί που ζούσα στην Αθήνα. Οι επαρχιότες σε κάποια θέματα είναι πιο "άνθρωποι"

Επεξ/σία από aizensama24
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά , μην φοβιζεται τον άνθρωπο με αμπελοφυλλο σοφίες .. δεν θα πιάσει διαμέρισμα στο ΙΡΑΚ , λες και είμαστε δεν ξέρω και εγώ τι !

Το θέμα της κλίκας το έχουμε ,  όταν είμαστε μακριά από τον τόπο μας και βρούμε έναν δικό μας κάπου αλλού , αλλά τι να κάνουμε ; Είμαστε περήφανοι .. αγαπάμε το νησί μας και μας λείπει όταν δεν είμαστε εκεί για αυτό και συσπειρωνομαστε στην προκειμένη , δεν ετοιμάζουμε και τρομοκρατικό χτύπημα... ( Όλα τα περιμένω  πλέον , μόνο και μόνο από τα σχόλια που διάβασα ) Ναι .. μπαίνουμε από μικροί στα βάσανα , προτιμάμε να βλέπουμε πρόβατα από το μαθαίνουμε γράμματα .. δεν κάνουμε σωστά , οδηγάμε από τα 8 .. καπνίζουμε και πίνουμε αλκοόλ από τα 13 , επειδή βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε και επειδή έτσι μας έδειξαν , στα χωριά της κοπέλες / μάνες / αδερφές / ξαδέρφες και ότι είναι γένος θηλυκού..  δεν της πειράζει κάνεις - πέφτει η λόγος η ράβδος - ΑΛΛΑ δεν έχεις όμως ξανά δει , τέτοια φιλοξενία και τέτοια παρέα .. όλα είναι στην συμπεριφορά και τους τρόπους.

Εγώ είμαι αλλά και μένω Ρέθυμνο και Μάλιστα ορεινό Μυλοπόταμο , εκεί που ακούτε που και που στης ειδήσεις ότι συ.μβαίνουν διάφορα .. και από όπου διατίθονται τα καλύτερα κομπιούτερακια και όχι μόνο! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ , η αλήθεια είναι αυτή ... όμως ... TS  δεν πρόκειται κανείς σου πει γιατί είσαι , και τι κάνεις εδώ.. Ρέθυμνο , Ηράκλειο , Χανιά κτλπ είναι πόλεις συνηθισμένες σαν όλες της άλλες ! Στα χωριά , και ειδικά στα μικρά ο χρόνος κυλάει διαφορετικά .. μόνο πραματευτάδες περνάνε και που κανένα αμάξι !  αν κοιτάς την δουλειά σου δεν θα έχεις θέμα κανένα! (Δεν νομίζω αυτό να διαφέρει από κατι στενά / σοκάκια και κάτι περιοχές στης μεγαλουπόλεις) ΕΛΑ να κάνεις μια καινούργια αρχή , να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο και μετά θα αγαπήσεις το νησί , τους ανθρώπους του , ακόμα και την κουλτούρα .. 

Όσο για την εργασία , υπάρχουν άπειρα ξενοδοχεία η και ταβέρνες ώστε να δουλέψεις σεζόν και όχι μόνο.

Επεξ/σία από Mr^Robot
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...