constantinosjj Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Εγω προσωπικα το χω με ασχετο κοσμο με τη διευθυνση μου
Jake07 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, lysopaine είπε έχω προσπαθήσει να βάλω vpn και να βάλω συνδρομή σε ξένη χώρα από ήδη υπάρχον λογαριασμό μήπως ξέρεις τι φταίει ? Το έκανα σε φίλο προχθές, θα το κάνω σε εμένα 22/09 που τελειώνει το free μου. Revolut κάρτα. 15 ώρες πριν, jerry banana είπε Εχω ακούσει όμως για κλειδώματα λογαριασμών μέσω vpn .Οπως άλλωστε γίνεται και με το netflix. Συμφερει να το ρισκαρεις? Netflix έχω δύο χρόνια τουρκικό, YouTube premium πάνω από χρόνο, και spotify θα βάλω σε λίγες μέρες. 15 ώρες πριν, agnostos99 είπε To εχεις κανει πρόσφατα η το ειχες ετσι απο παλια? Γιατι οτι χωρα και να βαλεις ζηταει καρτα απο τη χωρα αυτη κ δε γινεται αποδεκτη απ ότι δοκίμασα μερικες φορες Προχθές με revolut.
lysopaine Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, Jake07 είπε Το έκανα σε φίλο προχθές, θα το κάνω σε εμένα 22/09 που τελειώνει το free μου. Revolut κάρτα. 16 ώρες πριν, jerry banana είπε και εγώ με revolut προσπαθώ αλλά λογικά λόγω vpn δεν το δέχεται, εσύ ποιο vpn χρησιμοποιείς?
Jake07 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, lysopaine είπε και εγώ με revolut προσπαθώ αλλά λογικά λόγω vpn δεν το δέχεται, εσύ ποιο vpn χρησιμοποιείς? Το fastest αλλά επειδή δεν είχε Αργεντινή έβαλα το δοκιμαστικό seed4me και δούλεψε.
atrigane Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Jake07 είπε Το fastest αλλά επειδή δεν είχε Αργεντινή έβαλα το δοκιμαστικό seed4me και δούλεψε. Ισως χαζη ερωτηση, αλλα μετα την πληρωμη χρειαζεται να εισαι μονιμως πισω απο το vpn της χωρας που γραφτηκες;
maniacmansion Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με Windscribe που προσπάθησα από Buenos Aires, μου βγάζει πως είμαι από Ελλάδα. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από maniacmansion
Jake07 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, atrigane είπε Ισως χαζη ερωτηση, αλλα μετα την πληρωμη χρειαζεται να εισαι μονιμως πισω απο το vpn της χωρας που γραφτηκες; Όχι, μόνο στην πληρωμή. Μετά καθάρισες. 1
journeyman77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 ακολούθησα την συμβουλή ενός συμφορουμίτη και έβαλα το family (με 5 φίλους ακόμα). Καλύτερα και από india+vpn. 2€ έκαστος και τέλος. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Assana27 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δυστυχώς είμαι ενεργός χρήστης και δεν μπορώ να πάρω την προσφορά. Ψάχνω άτομα για οικογενειακό πακέτο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει μνμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα