Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, lysopaine είπε

έχω προσπαθήσει να βάλω vpn και να βάλω συνδρομή σε ξένη χώρα από ήδη υπάρχον λογαριασμό μήπως ξέρεις τι φταίει ?

Το έκανα σε φίλο προχθές, θα το κάνω σε εμένα 22/09 που τελειώνει το free μου. Revolut κάρτα. 

15 ώρες πριν, jerry banana είπε

Εχω ακούσει όμως για κλειδώματα λογαριασμών μέσω vpn .Οπως άλλωστε γίνεται και με το netflix. Συμφερει να το ρισκαρεις?

Netflix έχω δύο χρόνια τουρκικό, YouTube premium πάνω από χρόνο, και spotify θα βάλω σε λίγες μέρες. 

15 ώρες πριν, agnostos99 είπε

To εχεις κανει πρόσφατα η το ειχες ετσι απο παλια? Γιατι οτι χωρα και να βαλεις ζηταει καρτα απο τη χωρα αυτη κ δε γινεται αποδεκτη απ ότι δοκίμασα μερικες φορες

Προχθές με revolut. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Το έκανα σε φίλο προχθές, θα το κάνω σε εμένα 22/09 που τελειώνει το free μου. Revolut κάρτα. 

16 ώρες πριν, jerry banana είπε

και εγώ με revolut προσπαθώ αλλά λογικά λόγω vpn δεν το δέχεται, εσύ ποιο vpn χρησιμοποιείς? 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, lysopaine είπε

και εγώ με revolut προσπαθώ αλλά λογικά λόγω vpn δεν το δέχεται, εσύ ποιο vpn χρησιμοποιείς? 

Το fastest αλλά επειδή δεν είχε Αργεντινή έβαλα το  δοκιμαστικό seed4me  και δούλεψε. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jake07 είπε

Το fastest αλλά επειδή δεν είχε Αργεντινή έβαλα το  δοκιμαστικό seed4me  και δούλεψε. 

Ισως χαζη ερωτηση, αλλα μετα την πληρωμη χρειαζεται να εισαι μονιμως πισω απο το vpn της χωρας που γραφτηκες;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, atrigane είπε

Ισως χαζη ερωτηση, αλλα μετα την πληρωμη χρειαζεται να εισαι μονιμως πισω απο το vpn της χωρας που γραφτηκες;

Όχι, μόνο στην πληρωμή. Μετά καθάρισες. 

• Thanks 1
Δημοσ.

ακολούθησα την συμβουλή ενός συμφορουμίτη και έβαλα το family (με 5 φίλους ακόμα). Καλύτερα και από india+vpn.

2€ έκαστος και τέλος. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχώς είμαι ενεργός χρήστης και δεν μπορώ να πάρω την προσφορά. Ψάχνω άτομα για οικογενειακό πακέτο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει μνμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...