Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο,τι λέει ο τίτλος. Ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές (3μηνο trial - μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή). Προσφορά έως 28 Σεπτέμβρη 2021

https://www.spotify.com/gr/premium/

Επεξ/σία από ak45
  • Thanks 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ak45 είπε

Ο,τι λέει ο τίτλος. Ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές (3μηνο trial - μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή). Προσφορά έως 28 Σεπτέμβρη 2021

https://www.spotify.com/gr/premium/

Να ρωτήσω κάτι στην ιστορία του spotify κυριως για Ελληνες χρήστες.Υπήρξε ποτέ κάποια έκπτωση για ενεργούς συνδρομητές ? Η έχει μία τιμή σαν βάση και βαράει αδυσωπητα ? 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Να ρωτήσω κάτι στην ιστορία του spotify κυριως για Ελληνες χρήστες.Υπήρξε ποτέ κάποια έκπτωση για ενεργούς συνδρομητές ? Η έχει μία τιμή σαν βάση και βαράει αδυσωπητα ? 

Για να μη περιμένεις "εκπτώσεις" που φυσικά δεν έρχονται ποτέ, μετά το free το κάνεις με VPN μέσω Αργεντινής στο 1,60 το μήνα και you dont give a shit για εκπτώσεις κλπ... 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Για να μη περιμένεις "εκπτώσεις" που φυσικά δεν έρχονται ποτέ, μετά το free το κάνεις με VPN μέσω Αργεντινής στο 1,60 το μήνα και you dont give a shit για εκπτώσεις κλπ... 

έχω προσπαθήσει να βάλω vpn και να βάλω συνδρομή σε ξένη χώρα από ήδη υπάρχον λογαριασμό μήπως ξέρεις τι φταίει ?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Εχω ακούσει όμως για κλειδώματα λογαριασμών μέσω vpn .Οπως άλλωστε γίνεται και με το netflix. Συμφερει να το ρισκαρεις?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Jake07 είπε

To εχεις κανει πρόσφατα η το ειχες ετσι απο παλια? Γιατι οτι χωρα και να βαλεις ζηταει καρτα απο τη χωρα αυτη κ δε γινεται αποδεκτη απ ότι δοκίμασα μερικες φορες

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

To εχεις κανει πρόσφατα η το ειχες ετσι απο παλια? Γιατι οτι χωρα και να βαλεις ζηταει καρτα απο τη χωρα αυτη κ δε γινεται αποδεκτη απ ότι δοκίμασα μερικες φορες

δεν ειναι αναγκαστικο να βαλεις καρτα.Κανεις δουλεια και με gift card.

eneba.com + vpn(ελπιζω να μην απαγορευετε η δημοσιοποιηση του σαιτ))

Δημοσ.
1 ώρα πριν, exitpc είπε

δεν ειναι αναγκαστικο να βαλεις καρτα.Κανεις δουλεια και με gift card.

eneba.com + vpn(ελπιζω να μην απαγορευετε η δημοσιοποιηση του σαιτ))

5€ μου βγάζει την Spotify gift card , με vpn οn.

Αλλα μάλλον δε θα ασχοληθω άλλο γιατί ήδη βλέπω πως το Spotify app ανίχνευσε το vpn και με πεταξε πίσω Ελλαδα. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ipal είπε

5€ μου βγάζει την Spotify gift card , με vpn οn.

Αλλα μάλλον δε θα ασχοληθω άλλο γιατί ήδη βλέπω πως το Spotify app ανίχνευσε το vpn και με πεταξε πίσω Ελλαδα. 

καλά αυτό το είχα ξεχάσει με τη κάρτα που την αναγνωρίζει και σε πετάει. Αλλά όπως και να έχει για 4 ευρω περιπου διαφορα δεν αξιζει το ρισκο να φαει ο λογαρισμος κλειδωμα.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, gamerMisfitz1 είπε

Ή αγοράζεις από eBay/aliexpress 6 μήνες πχ με 4 ευρώ ( Δεν ξέρω αν επιτρέπεται που το γράφω )😇

Έχω δοκιμάσει απο ebay (αν προλάβεις γιατι  κατεβάζουν συνεχώς παρόμοια listings) αλλα μετα απο 3-4 μήνες σε κλειδώνει λόγω region και άντε να βρείς ξανά τον πωλητή για να σου κάνει το verification για Greece. 

Δημοσ.

Ωστοσο μπορεις αν θελεις να κανεις "οικογενειακο" που ειναι στα 11 ευρω αν δεν κανω λαθος και ειναι για 6 ατομα. Και στηριζεις τους μουσικους και δεν πληρωνεις και τοσα πολλα.

Δημοσ.

Δηλαδή μπορείς σήμερα να το ενεργοποιήσεις και αύριο να το διακόψεις για να μην ξεχαστείς και να είναι ενεργό για 1 τρίμηνο;

Δημοσ.

Netflix που έχω αρκετούς μήνες μέσω Τουρκίας (ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω) δεν με έχει πετάξει ακόμα. Tidal επίσης μέσω Τουρκίας χωρίς κανένα πρόβλημα μετά από αρκετούς μήνες, με family πακέτο 30 λίρες το μήνα(~3+€ στα 6 άτομα 0.5).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, constantinosjj είπε

Ωστοσο μπορεις αν θελεις να κανεις "οικογενειακο" που ειναι στα 11 ευρω αν δεν κανω λαθος και ειναι για 6 ατομα. Και στηριζεις τους μουσικους και δεν πληρωνεις και τοσα πολλα.

Αν μαζέψεις άλλους 5 φίλους, γίνεται ή πρέπει με κάποιο τρόπο το app να επιβεβαιώσει ότι μένουν στην ίδια διεύθυνση? Ξέρει κανείς?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...