Προς το περιεχόμενο

Θέμα με Δίσκο;

He1c

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

3 λεπτά πριν, He1c είπε

παιδια αν παω εδω δεν θα εχω θεμα ετσι, υποστηριζεται απ το συστημα μου; https://www.e-shop.gr/ssd-pny-cs900-120gb-25-sata-3-p-PER.302899 

Δεν δινουμε ποτε κατι που δεν υποστηριζεται , εδω μιλας με τους γκουρου της τεχνολογιας , παρτον εναν και χτυπα τον αλλον..........μια χαρα εισαι κανε φορματ τον παλιο μετα και αποθηκη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχα !! μισο μισο ειπαμε ειμαι λιγο ασχετος! οταν το βαλω θα πρεπει να κανω φορματ και εκ νεου εγκατασταση των win στο ssd. πρεπει να γινει φροματ και στον hdd γιατι εχω τοσα αρχεια μεσα...

4 λεπτά πριν, He1c είπε

χαχα !! μισο μισο ειπαμε ειμαι λιγο ασχετος! οταν το βαλω θα πρεπει να κανω φορματ και εκ νεου εγκατασταση των win στο ssd. πρεπει να γινει φροματ και στον hdd γιατι εχω τοσα αρχεια μεσα...

ή τα κουβαλας αλλου αυτα που θελεις για να μη τα χασεις και κανεις φορματ ή τα αφηνεις και σβηνεις απο μεσα μονο τα Win , σε καμια περιπτωση οταν ξεκινησεις τον καινουριο δεν θα εχεις συνδεμενο τον παλιο......στον ssd κατευθειαν εγκατασταση με το τελευταιο iso των win , δεν τον κανεις τιποτα τον δισκο , θα τον βρουν μονα τους

12 λεπτά πριν, triplex1 είπε

ή τα κουβαλας αλλου αυτα που θελεις για να μη τα χασεις και κανεις φορματ ή τα αφηνεις και σβηνεις απο μεσα μονο τα Win , σε καμια περιπτωση οταν ξεκινησεις τον καινουριο δεν θα εχεις συνδεμενο τον παλιο......στον ssd κατευθειαν εγκατασταση με το τελευταιο iso των win , δεν τον κανεις τιποτα τον δισκο , θα τον βρουν μονα τους

triplex1 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. τελεια θα διαγραψω τα win θα ψαξω πως γινεται. και εγκατασταση στον ssd τελεια! καλο βραδυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/9/2021 στις 10:17 ΜΜ, triplex1 είπε

νομιζεις

Ναι... έτσι φαίνεται :rolleyes:

Spoiler

20210906-230046.jpg

37.png

Επεξ/σία από Τέρης Α.

17 λεπτά πριν, He1c είπε

triplex1 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. τελεια θα διαγραψω τα win θα ψαξω πως γινεται. και εγκατασταση στον ssd τελεια! καλο βραδυ

Κατεβαζεις τελευταιο iso των win , φτιαχνεις ενα usb  (μεγαλυτερο των 4gb) με το Rufus , δινεις προτεραιοτητα απο το bios τον ssd οταν ειναι εγκατεστημενα ολα και μετα τον παλιο καντον οτι θελεις

3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Ναι... έτσι φαίνεται :rolleyes:

Απόκρυψη περιεχομένων

20210906-230046.jpg

37.png

Βρε τρελοκομειο 😊 εχει καλυτερη αποδοση με τα σατα 2 , γιατι να παρει κατι αλλο;

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι έτσι εντάξη!

Από προσωπική μου εμπειρία σε SATA II, σε σύγκριση με τον παλιότερο (και μεταχειρισμένο) Sandisk X110 που έχω για πειράματα, ο Sandisk αποδίδει ελαφρώς καλύτερα από τον PNY CS900. Έλεγα μήπως κυκλοφορεί κάτι καλύτερο...

Επεξ/σία από Τέρης Α.

8 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Αν είναι έτσι εντάξη!

Από προσωπική μου εμπειρία σε SATA II, σε σύγκριση με τον παλιότερο (και μεταχειρισμένο) Sandisk X110 που έχω για πειράματα, ο Sandisk αποδίδει ελαφρώς καλύτερα από τον PNY CS900. Έλεγα μήπως κυκλοφορεί κάτι καλύτερο...

τζαμπα παραπανω λεφτα θα δωσει , δεν αξιζει για τοσο μικρη διαφορα στην ταχυτητα , αλλα να ξερεις αλλιως τρεχει ο 240 και αλλιως ο 120 που με μοστραρες τις φωτο . 😁

Τερη εχεις δει ανεμιστηρα να εχει τρεξει με 168750rpm;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/9/2021 στις 11:49 ΜΜ, triplex1 είπε

να ξερεις αλλιως τρεχει ο 240 και αλλιως ο 120

Το έχω παρατηρήσει αυτό (όχι βέβαια στο συγκεκριμένο).

Εδώ η απόδοση με ρυθμίσεις TTL:

1383191326_(39).png.5d410948e82cd384c927a16aadc9f28e.png

Στις 6/9/2021 στις 11:49 ΜΜ, triplex1 είπε

Τερη εχεις δει ανεμιστηρα να εχει τρεξει με 168750rpm;;;

To είδες στο φανάκι της GPU μου;

Επεξ/σία από Τέρης Α.

6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Το κάνει και εμένα. Σφάλμα του αισθητήρα είναι.

Απο το mod bios ειναι

Τερη ξεκινησε ερχεται καο επεξεργαστης μου για το λαπτοπ , αποφασισα να του πεταξω τα ματια

ψαχνω κανενα ανεμιστηρα επιτραπεζιο για να βαλω απο κατω

14 ώρες πριν, triplex1 είπε

Απο το mod bios ειναι

Τερη ξεκινησε ερχεται καο επεξεργαστης μου για το λαπτοπ , αποφασισα να του πεταξω τα ματια

ψαχνω κανενα ανεμιστηρα επιτραπεζιο για να βαλω απο κατω

μια τελευταια ερωτηση, εγω πχ απο win7 πηγα σε win10 με upgrade δεν εβαλα καποιο κλειδι κλπ. τωρα με το καινουριο ssd και με το τελευταιο iso win10 που θα κανω εγκατασταση που θα βρω το κλειδι των win10 που ηδη εχω; πρεπει να προχωρησω σε νεα αγορα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...