He1c Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλα τα παιδία του φόρουμ. Πρόσφατα έκανα upgrade στο PC μου win10 απο win7 (ακουγεται λιγο περιεργο το ξερω) εχει δεν εχει 1 μηνα και έχουν αρχίσει περίεργα κολλήματα. Παραθέτω φωτογραφίες για να καταλάβετε. Να συμπληρώσω οτι στο PC κυρίως το εχω για δουλειά γραφείου και απο games κανα cs go και κανα lol. Να κάνω πληρη αναβαθμιση δεν γίνεται προς το παρον, καπου βεβαια πηρε το ματι μου οτι τα win10 θελουν οπωσδηποτε ssd, μηπως μπορω να ξεφυγω εκει και να βρουμε λυση ετσι η με ram?! να χαλασουμε τουλαχιστον ενα 50αρι. https://imgur.com/1OjHuMR https://imgur.com/NjdoWdb
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Με ένα SSD θα εξαφανιστούν τα θέματα. Πάστα στον επεξεργαστή πότε αλλάξατε; 2
Kthulhou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Με τον SSD θα πάρει ανάσες το μηχάνημα, δε θα γίνει αγωνιστικό όμως. Δες αν βρεις εδώ στις αγγελίες μνήμες ddr2 @ 800MHz , τουλάχιστον 8GB, αλλά κ ο επεξεργαστής Phenom2 quadcore 965....eee, όσο νά'ναι τα φαγε τα ψωμιά του. Τον SSD σε μελλοντική αναβάθμιση θα τον κρατήσεις φυσικά...... από κει κ πέρα, ένα καθάρισμα από σκόνες κλπ, μια νέα θερμοαγώγιμη "πάστα" στον επεξεργαστή, όπως ήδη πρότεινε ο κος Τέρης κλπ κλπ,
triplex1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Kthulhou είπε Με τον SSD θα πάρει ανάσες το μηχάνημα, δε θα γίνει αγωνιστικό όμως. Δες αν βρεις εδώ στις αγγελίες μνήμες ddr2 @ 800MHz , τουλάχιστον 8GB, αλλά κ ο επεξεργαστής Phenom2 quadcore 965....eee, όσο νά'ναι τα φαγε τα ψωμιά του. Τον SSD σε μελλοντική αναβάθμιση θα τον κρατήσεις φυσικά...... από κει κ πέρα, ένα καθάρισμα από σκόνες κλπ, μια νέα θερμοαγώγιμη "πάστα" στον επεξεργαστή, όπως ήδη πρότεινε ο κος Τέρης κλπ κλπ, Τις ddr2 να τις κανει τι αφου η μητρικη του δεχεται ddr3;;; 2
Kthulhou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, triplex1 είπε Τις ddr2 να τις κανει τι αφου η μητρικη του δεχεται ddr3;;; ωωωωω σωστό, ναι είδα τα 666 (satan) κ κόλλησα....
triplex1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, triplex1 είπε Τις ddr2 να τις κανει τι αφου η μητρικη του δεχεται ddr3;;; 36 λεπτά πριν, He1c είπε Καλησπέρα σε όλα τα παιδία του φόρουμ. Πρόσφατα έκανα upgrade στο PC μου win10 απο win7 (ακουγεται λιγο περιεργο το ξερω) εχει δεν εχει 1 μηνα και έχουν αρχίσει περίεργα κολλήματα. Παραθέτω φωτογραφίες για να καταλάβετε. Να συμπληρώσω οτι στο PC κυρίως το εχω για δουλειά γραφείου και απο games κανα cs go και κανα lol. Να κάνω πληρη αναβαθμιση δεν γίνεται προς το παρον, καπου βεβαια πηρε το ματι μου οτι τα win10 θελουν οπωσδηποτε ssd, μηπως μπορω να ξεφυγω εκει και να βρουμε λυση ετσι η με ram?! να χαλασουμε τουλαχιστον ενα 50αρι. https://imgur.com/1OjHuMR https://imgur.com/NjdoWdb PNY να παρεις ή 120 ή 240 (εγω προτιμω τον 2ο) , εχουν υποστηριξη sata2 kai sata3 και ειναι αρκετα γρηγοροι ΕΔΩ
Kthulhou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) mbd https://www.cnet.com/products/asus-m5a78l-le-motherboard-atx-socket-am3-plus-amd-760g/ οπότε φίλε, βρες πιο γρήγορες μνήμες να πάρει κ άλλες ανάσες το σύστημα, κατά προτίμηση 2χ4GB, , και βλέπω έχεις 6GB....4αρα κ 2αρα??? δες τις ταχύτητές τους μήπως η 4αρα είναι γρήγορη κ η 2αρα αργή κ ρίχνει την ταχύτητά τους....ΑΑΑΝ ισχύει, γλυτώνεις μια 4αρα Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από Kthulhou
triplex1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Kthulhou είπε mbd https://www.cnet.com/products/asus-m5a78l-le-motherboard-atx-socket-am3-plus-amd-760g/ Πιές κανα μπυράκι , στην τσίτα βλέπω οτι εισαι😊 Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από triplex1 1
Kthulhou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Πιές κανα μπυράκι , στην τσίτα βλέπω οτι εισαι😊 κλείνω Πι Σι , ανοίγω μπύρα κ αράζω.....φτάνει, Δευτέρα είναι ! 1
triplex1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Kthulhou είπε κλείνω Πι Σι , ανοίγω μπύρα κ αράζω.....φτάνει, Δευτέρα είναι ! εγω τωρα το ανοιξα , αλλαγη βαρδιας εχουμε.........Επομενος , ποιος αλλος θελει απγκρειτ;;;;
He1c Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 ουυ πολλες απαντησεις. Ευχαριστω ολα τα παιδια :D. παστα απο 2019 να αλλαξω; μπορω και μονος μου; μη τρεχω εξω.. αυτο με τη ταχυτητα στη ram πως μπορω να το δω; αν ειναι να κουμποσω αλλη μια 4αρα να παρω 8. οκ θα παω για ssd guys. ερωτηση ομως το κουμπωνω στο pc και πρεπει να κανω εγκατασταση απ την αρχη τα win10; χανω και τα αρχεια απ τον αλλο δισκο; πως προχωραω λιγο ασχετος εδω
Nik1239 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, He1c είπε ουυ πολλες απαντησεις. Ευχαριστω ολα τα παιδια :D. παστα απο 2019 να αλλαξω; μπορω και μονος μου; μη τρεχω εξω.. αυτο με τη ταχυτητα στη ram πως μπορω να το δω; αν ειναι να κουμποσω αλλη μια 4αρα να παρω 8. οκ θα παω για ssd guys. ερωτηση ομως το κουμπωνω στο pc και πρεπει να κανω εγκατασταση απ την αρχη τα win10; χανω και τα αρχεια απ τον αλλο δισκο; πως προχωραω λιγο ασχετος εδω Οχι ασε την παστα αν δεν εχεις πολυ υψηλες θερμοκρασιες , σσδ παρε χτες και ραμ να την πας 8 οπωσδηποτε
triplex1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Περιμενετε ηρθε ο Τερης στην παρεα......Τερη με τον Xeon eimai
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 6/9/2021 στις 9:15 ΜΜ, Nik1239 είπε ασε την παστα αν δεν εχεις πολυ υψηλες θερμοκρασιες 72 βαθμοί σε idle μου φαίνεται κάπως υψηλή. Στις 6/9/2021 στις 9:41 ΜΜ, triplex1 είπε Τερη με τον Xeon eimai Εγώ με το Samsung A70. Πάντως ο PNY είναι κάπως αργός. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 2
triplex1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Πάντως ο PNY είναι κάπως αργός. νομιζεις , σημερα εδωσα εναν 240αρη παραγγελια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα