marksk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα Ψάχνω μια συσκευή για τη γυναίκα, που σημαίνει πολύ soccial-youtoube-χάζεμα, να βγάζει καλούτσικες φωτογραφίες, 6gb ram-128 αποθηκευτικό θέλει και nfc Προς το xiaomi redmi note 10 pro είμαι. έχετε να προτείνετε κάτι άλλο. poco διαβάζω για bugs κτλ. γιαυτό δεν τα πολυκοιτάω προτιμώ μεγάλο κατάστημα και όχι skroutzομάγαζο. θα το πάρω χωρίς ΦΠΑ
Fotia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδη ζητας να αναφερθουν επιλογες που εχουν γραφτει κατα επαναληψη εδω μεσα....και το redmi note 10 pro μπορει να εχει θεματα που δεν σου αρεσουν , και στο λειτουργικο ,το έχεις ψαξει ; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από Fotia
marksk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Με μια πρόχειρη ανάγνωση δεν βρήκα κάτι εδώ μέσα. Δεν έχω και πολύ χρόνο να το ψάξω. Για πρόβλημα με τον proximity sensor κάπου διάβασα, μικρό το κακό. miui δεν ενοχλεί. ξέρεις κάτι άλλο που μου διαφεύγει ;
roginsky12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Nokia 8.3 φιλε δεν το συζηταω...128/8 και αφου θα το παρεις χωρις φπα θα σου βγει γυρω στα 300 Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από roginsky12
chios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 https://m.gsmarena.com/realme_8_pro-10809.php Αυτό είναι μια καλή επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα