Προς το περιεχόμενο

Reset to Factory - Missing SD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
MICRO SD

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ

ΕΚΑΝΑ SERVICE ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ MICRO SD ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ

ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ

ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΜΟΥ ζηταει να κανω διαμορφωση

παταω ακυρωσει και μου ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ:

Ο τομος δεν περιεχει καποιο γνωστο συστημα αρχειων. Βεβαιωθείται οτι εχουν φορτωθει ολα τα απαραιτητα προγραμματα οδηγησης του συστηματος αρχειων και οτι ο τομος δςν εχει καταστραφει. 

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ

Δημοσ.
7 ώρες πριν, JohnSpiliopoulos είπε
MICRO SD

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ

ΕΚΑΝΑ SERVICE ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ MICRO SD ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ

ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ

ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΜΟΥ ζηταει να κανω διαμορφωση

παταω ακυρωσει και μου ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ:

Ο τομος δεν περιεχει καποιο γνωστο συστημα αρχειων. Βεβαιωθείται οτι εχουν φορτωθει ολα τα απαραιτητα προγραμματα οδηγησης του συστηματος αρχειων και οτι ο τομος δςν εχει καταστραφει. 

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ

Αν είχες κάνει κρυπτογράφηση την micro sd, τότε το "κλειδί" βρισκόταν στο κινητό.Με την επαναφορά έχει σβηστεί.Αντίο αρχεία.Επρεπε να είχες κάνει back up.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/9/2021 στις 10:12 ΠΜ, jim_p είπε

Μπορει βεβαια να την ειχε ορισει σαν internal storage, που πρακτικα εχει τις ιδιες συνεπειες με αυτο που λετε.
https://fossbytes.com/android-sd-card-internal-storage-adoptable-storage/

Υπαρχει πλεον η επιλογη να ορισεις την καρτα σαν εσωτερικο χωρο;;... 

Δημοσ.

Νομιζω γινεται εδω και αρκετες εκδοσεις, πχ απο την 7 και μετα, αλλα δεν το εχω κανει ποτε. Το εχω δει βεβαια που το εκανε ενας τυπος στο nokia 6 του (στοκ android 9 + 32gb rom + 32gb sd), αλλα μετα του χαλασε η sd και οσες εφαρμογες ηταν σε αυτη χαθηκαν μαζι με τα δεδομενα τους. Να τις μετεφερε ο ιδιος στην sd με οποιονδηποτε τροπο δεν παιζει, δεν φτανει μεχρι εκει το iq του.

Εννοειται πως η δυνατοτητα να το κανεις διαφερει αναλογα τον κατασκευαστη και τη rom.

Δημοσ.

Κατά 99% είχε δηλωθεί η sd σαν internal storage οπώτε το πάθημα γίνετε μάθημα για την επόμενη φορά, πάντα την sd τη δηλώνουμε σαν εξωτερικό χώρο αποθήκευσης, ίσως με κάποια διανομή linux να μπορέσει να διαβάσει το συγκεκριμένο σύστημα αρχείων (δεν το έχω δοκιμάσει).

• Sad 1
Δημοσ.

Τιποτα δεν μπορει να τη διαβασει επειδη ειναι encrypted. Εχω τυχει σε παρομοια περιπτωση που καποιος εβαλε το στικακι του, που προφανως ειχε πραγματα μεσα, στο android tvbox του. Το tvbox τον ρωτησε τι να το κανει, απαντησε internal και οταν το ξαναβγαλε δεν αναγνωριζοταν απο το pc επειδη ηταν φορμαρισμενο σε "android filesystem" ή καπως ετσι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...