Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, argate7 είπε

Αρχικά σε ευχαριστώ όπως και όλα τα παιδιά του forum για τις απαντήσεις σας.

1) Μεταχειρισμένο δεν ξέρω αν θα έπαιρνα λόγω της καταπόνησης. Επίσης βλέπω κάποια στο forum σε τιμές καινούργιου. Δεν πιστεύω ότι αξίζει έτσι.

2) Που μπορώ να τα δώ? Μάλλον δε σε πιάνω!

3) Στην αρχή σκεφτόμουν για πλαστικό αλλά το κόστος με απομάκρυνε από μία τέτοια ιδέα. Οπότε αναγκαστικά πηγαίνω σε φουσκωτό.

4) Πολύ σημαντικό να υπάρχει κιτ επισκευής ή τουλάχιστον κάποιος μάστορας να στο μπαλώσει!

επειδη πηγα χθες ντεκαθλον (για ασχετο λογο) τα εχουν βαλει σε προσφορα (ολο το κιτ) ενω εχουν δημιουργησει και εκθεση οπου τα βλεπεις απο κοντα και ανεβαινεις, ρωτας κτλ. Αυτο φανταζομαι ειναι για να τα ξεπουλησουν (δεν υπηρχε παλιοτερα)

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα έκανα ξανά με το ίδιο SUP και πήγα και ρώτησα τον άνθρωπο που τα έχει. Μου είπε πως τα πήρε από ένα γνωστό του από Πειραιά που εμπορεύεται σχοινιά, άγκυρες και είδη αλιείας (το όνομα δεν το αναφέρω για ευνόητους λόγους). Του είπα ότι δεν τη βρίσκω τη μάρκα πουθενά και μου είπε πως από εκεί που τα πήρε, ο ιδιοκτήτης έκανε αγορά 100 τεμάχια και δεν πήρε άλλα. Κρίμα γιατί ειλικρινά σήμερα έκανα περίπου 4-5 μίλια και ήταν απόλαυση! Είχε και μια θάλασσα να την πιεις στο ποτήρι βέβαια!!

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα! Μιας και πλησιάζει πάλι ο καιρός για να ξαμολυθούμε στις παραλίες είπα να πάρω ένα SUP. Καθότι κάτοικος Γερμανίας( εδώ και 1,5 χρόνο ) που παρακολουθώ τις προσφορές στα μεγάλα  καταστήματα έπεσε το μάτι μου σε αυτήν τη σανίδα. Πώς σας φαίνεται η τιμή? Ξέρει κανένας την εταιρία σαν ποιότητα υλικών? Οι διαστάσεις από όσα έχω διαβάσει με καλύπτουν.spinera-aufblasbares-stand-up-paddle-board-330cm-large.jpeg.fd56c9cdb679424a4b98dbd5e36ad638.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...