argate7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλο το forum! Τελείωσαν οι διακοπές (σχεδόν, ευτυχώς έχουμε λίγο ακόμα) και έχω να δηλώσω ότι παίζει να ήταν και από τις καλύτερες διακοπές. Μέχρι και στο SUP κατάφερα κι ανέβηκα με ελαφρύ κυματάκι χωρίς να πέσω ούτε μια φορά. Και αυτό ήταν το έναυσμα για να ψάχνω μήπως και πάρω ένα για την οικογένεια και να μην παίρνουμε κάθε φορά νοικιαρικο. Ανεβήκαμε 3 άτομα πάνω σε ένα αρκετά μεγάλο sup εγώ με τη γυναίκα μου και το μεγάλο μας γιο (ο μικρός κοιμόταν στην ξαπλώστρα). Μας άρεσε πολύ που ήταν στιβαρό και δεν καταλάβαινε τίποτα. Στο πλάι έγραφε kapa ropes. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν το βρίσκω πουθενά στο Ίντερνετ για να δω από που μπορώ να το αγοράσω. Την ξέρει κανεις τη μάρκα αυτή; Ή εγώ θυμάμαι κάτι λάθος; Αν και δε νομίζω γιατί το θυμάμαι χαρακτηριστικά πως το διάβασα πριν την παραδώσω. Θέλω σίγουρα την ίδια μάρκα και αν είναι δυνατόν και το ίδιο sup το οποίο ήταν εξαιρετικό! Καλή σεζόν/χειμώνα/φθινόπωρο/τέλος καλοκαιριού/ ή ό,τι άλλο θέλετε εσείς!!!
Nabuko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, argate7 είπε Την ξέρει κανεις τη μάρκα αυτή; Ούτε το SUP ούτε το kapa ropes είναι μάρκες σανίδας. Και επειδή δεν υπάρχει άλλη πληροφορία, ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει για να βρεις ακριβώς την ίδια, είναι αυτός απ' τον οποίον νοίκιασες
basilis_k6 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 αν δεν σκοπευεις να κανεις συνεχως καλυτερα να νοικιασεις. ειναι τεραστιο για να το κουβαλας και να το αποθηκευεις. 1
argate7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Ούτε το SUP ούτε το kapa ropes είναι μάρκες σανίδας. Και επειδή δεν υπάρχει άλλη πληροφορία, ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει για να βρεις ακριβώς την ίδια, είναι αυτός απ' τον οποίον νοίκιασες Δεν νομίζω ότι αναφέρω κάπου ότι το “sup” είμαι μάρκα σανίδας. Είναι η ίδια η σανίδα. Όσο για το kapa ropes, αυτό έγραφε στο πλάι για αυτό και το ανέφερα. 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε αν δεν σκοπευεις να κανεις συνεχως καλυτερα να νοικιασεις. ειναι τεραστιο για να το κουβαλας και να το αποθηκευεις. Είναι φουσκωτό sup, οπότε μόλις ξεφουσκώσει, το βάζεις στο σακίδιο του και δεν έχεις θέμα χώρου. Αυτό είναι από τα βασικά του αν όχι το βασικότερο του πλεονέκτημα.
basilis_k6 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, argate7 είπε Δεν νομίζω ότι αναφέρω κάπου ότι το “sup” είμαι μάρκα σανίδας. Είναι η ίδια η σανίδα. Όσο για το kapa ropes, αυτό έγραφε στο πλάι για αυτό και το ανέφερα. Είναι φουσκωτό sup, οπότε μόλις ξεφουσκώσει, το βάζεις στο σακίδιο του και δεν έχεις θέμα χώρου. Αυτό είναι από τα βασικά του αν όχι το βασικότερο του πλεονέκτημα. τα μεγάλα φουσκωτα (αν και λίγοτερο σταθερα απο τα πολυεστερικά για 2-3 άτομα) πάλι πιάνουν χωρο αρκετο. βεβαια αν εχεις χωρο στο αμάξι και δεν βαριεσαι το φουσκωνε ξεφουσκωνε γιατι οχι?
argate7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 53 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε τα μεγάλα φουσκωτα (αν και λίγοτερο σταθερα απο τα πολυεστερικά για 2-3 άτομα) πάλι πιάνουν χωρο αρκετο. βεβαια αν εχεις χωρο στο αμάξι και δεν βαριεσαι το φουσκωνε ξεφουσκωνε γιατι οχι? Και τώρα με τη βάρκα των παιδιών πάλι έχει αρκετό φούσκωνε ξεφούσκωνε..!!🤪🤪 Δεν είναι πρόβλημα ούτε αυτό ούτε ο χώρος στο αυτοκίνητο. Το θέμα είναι να βρω το ίδιο ή αντίστοιχο. Γιατί έχω ανεβεί σε άλλο και δεν ξέρω αν φταίει το αν ήταν σωστά φουσκωμένο ή όχι, αλλά δε γινόταν να σταθείς όρθιος σε τέτοια σανίδα. Ενώ αυτό που κάναμε όλοι μαζί τις προάλλες ήταν άψογο. Γι’αυτο είπα να ρωτήσω μήπως και ξέρει κάποιος με αυτά τα λίγα στοιχεία που έχω. Τώρα το να αναφέρω ότι ήταν πορτοκαλί, το θεωρώ χαζό. Ίσως να βοηθούσε το ότι ήταν αρκετά πλατύ και ότι είχε τρία ρύγχη.
Bitbit Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 αυτό με τα sup, φέτος έγινε μόδα και πέσανε όλοι με τα μούτρα; Παλαιότερα δε το θυμάμαι. 1
basilis_k6 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, argate7 είπε Και τώρα με τη βάρκα των παιδιών πάλι έχει αρκετό φούσκωνε ξεφούσκωνε..!!🤪🤪 Δεν είναι πρόβλημα ούτε αυτό ούτε ο χώρος στο αυτοκίνητο. Το θέμα είναι να βρω το ίδιο ή αντίστοιχο. Γιατί έχω ανεβεί σε άλλο και δεν ξέρω αν φταίει το αν ήταν σωστά φουσκωμένο ή όχι, αλλά δε γινόταν να σταθείς όρθιος σε τέτοια σανίδα. Ενώ αυτό που κάναμε όλοι μαζί τις προάλλες ήταν άψογο. Γι’αυτο είπα να ρωτήσω μήπως και ξέρει κάποιος με αυτά τα λίγα στοιχεία που έχω. Τώρα το να αναφέρω ότι ήταν πορτοκαλί, το θεωρώ χαζό. Ίσως να βοηθούσε το ότι ήταν αρκετά πλατύ και ότι είχε τρία ρύγχη. μάλλον το προηγούμενο ηταν μικροτερο. ειδικος δεν ειμαι αλλα το μέγεθος νομιζω κανει τη σταθεροτητα.
panatha1369 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 https://www.skroutz.gr/c/2981/Sanides_Sup/f/847570/fouskotes.html κοιτα εδω..
argate7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Bitbit είπε αυτό με τα sup, φέτος έγινε μόδα και πέσανε όλοι με τα μούτρα; Παλαιότερα δε το θυμάμαι. Εγώ νοικιάζω τα τελευταία 10 χρόνια κανό και κόβω βόλτες και κάνω και τη γυμναστική μου. Το κανό είναι αρκετά πιο ακριβό σαν αγορά και αν θες κάτι καλό φυσικά και δεν πας σε φουσκωτό. 6 ώρες πριν, basilis_k6 είπε μάλλον το προηγούμενο ηταν μικροτερο. ειδικος δεν ειμαι αλλα το μέγεθος νομιζω κανει τη σταθεροτητα. Σίγουρα ήταν μικρότερο. Και αυτό που λες για τη σταθερότητα, το πιστεύω κι εγώ.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Οσους ξερω με sup δε καθονται να το φουσκωνουν/ξεφουσκωνουν συνεχεια ειναι χρονοβορο εκτος αν εχεις πολυ ελευθερο χρονο. Γενικά πιάνει παρα πολυ χρονο και πολλοι το βαζουν σε σχαρα.
Amaretos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ΠάρηςΓ είπε Οσους ξερω με sup δε καθονται να το φουσκωνουν/ξεφουσκωνουν συνεχεια ειναι χρονοβορο εκτος αν εχεις πολυ ελευθερο χρονο. Γενικά πιάνει παρα πολυ χρονο και πολλοι το βαζουν σε σχαρα. Και εγω φετος επιασα κουβεντα στο χωριο με εναν διπλανο που ειχε και στο τελος εκανα μια βολτα, καλη φαση το σκεφτομαι και εγω. Μου ειπε οτι δεν το ξεφουσκωνει, αν προκειται να κατσεις ξερω γω 20 μερες το φουσκωνει 1 φορα και το δενει στις σχαρες του αυτοκινητου και το πηγαινοφερνει, αλλιως υπαρχουν και τρομπες ηλεκτρικες που μπανουν στο αμαξι.
vamvakoolas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 6/9/2021 στις 7:09 ΜΜ, argate7 είπε Καλησπέρα σε όλο το forum! Τελείωσαν οι διακοπές (σχεδόν, ευτυχώς έχουμε λίγο ακόμα) και έχω να δηλώσω ότι παίζει να ήταν και από τις καλύτερες διακοπές. Μέχρι και στο SUP κατάφερα κι ανέβηκα με ελαφρύ κυματάκι χωρίς να πέσω ούτε μια φορά. Και αυτό ήταν το έναυσμα για να ψάχνω μήπως και πάρω ένα για την οικογένεια και να μην παίρνουμε κάθε φορά νοικιαρικο. Ανεβήκαμε 3 άτομα πάνω σε ένα αρκετά μεγάλο sup εγώ με τη γυναίκα μου και το μεγάλο μας γιο (ο μικρός κοιμόταν στην ξαπλώστρα). Μας άρεσε πολύ που ήταν στιβαρό και δεν καταλάβαινε τίποτα. Στο πλάι έγραφε kapa ropes. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν το βρίσκω πουθενά στο Ίντερνετ για να δω από που μπορώ να το αγοράσω. Την ξέρει κανεις τη μάρκα αυτή; Ή εγώ θυμάμαι κάτι λάθος; Αν και δε νομίζω γιατί το θυμάμαι χαρακτηριστικά πως το διάβασα πριν την παραδώσω. Θέλω σίγουρα την ίδια μάρκα και αν είναι δυνατόν και το ίδιο sup το οποίο ήταν εξαιρετικό! Καλή σεζόν/χειμώνα/φθινόπωρο/τέλος καλοκαιριού/ ή ό,τι άλλο θέλετε εσείς!!! υπαρχουν απειρες επιλογες αλλα θα προτεινα 1)κλασσικα τετοια εποχη και ισως απο Οκτωβρη ολοι οσοι εσκασαν χοντρα χρηματα και δε θελουν πλεον να ασχοληθουν τα δινουν για να τα ξεφορτωθουν (τσεκαρε αγγελιες). Μεχρι και επιχειρησεις ενοικιασεις εχω βρει! 2)μπεστ βαλιου φορ μανι ειναι decathlon και μαλιστα μπορεις να τα δεις αυτο το μηνα για να κρινεις. Εκει τα παιρνεις πληρωνεις και αντε γεια (αν και σου δινουν ολο το πακετο τρομπα/βαλιτσα/fins κτλ). Αν θες υποστηριξη, να μιλησεις και να μαθεις υπαρχουν αρκετα καταστηματα που εχουν και πιο ποιοτικα 3)Για τους κοινους θνητους τα πλαστικα φουσκωτα ειναι μονοδρομος. Εχουν τα προφανη πλεονεκτηματα (μεταφορα αποθηκευση). Αν θες πιο επαγγελματικο (να μην εχεις φοβο για πετρες-σκασιμο) υπαρχουν πλαστικα αλλα το κοστος ξεφευγει 4)δεν εχουν τεραστιες διαφορες οι μαρκες και να εχεις υποψην οτι ακομα και το κορυφαιο να παρεις ισως σκασει μετα απο σκησιμο. Οι διαφορες ειναι στο βαρος, στα αξεσουαρ, μεγεθος και βαρος που μπορει να αντεξει. Πλεον αρχιζουν και δινουν και μπαλωματα στις συσκευασιες αλλα υπαρχουν στο ιντερνετ και μαστορες που επισκευαζουν αν παθει κατι
argate7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε υπαρχουν απειρες επιλογες αλλα θα προτεινα 1)κλασσικα τετοια εποχη και ισως απο Οκτωβρη ολοι οσοι εσκασαν χοντρα χρηματα και δε θελουν πλεον να ασχοληθουν τα δινουν για να τα ξεφορτωθουν (τσεκαρε αγγελιες). Μεχρι και επιχειρησεις ενοικιασεις εχω βρει! 2)μπεστ βαλιου φορ μανι ειναι decathlon και μαλιστα μπορεις να τα δεις αυτο το μηνα για να κρινεις. Εκει τα παιρνεις πληρωνεις και αντε γεια (αν και σου δινουν ολο το πακετο τρομπα/βαλιτσα/fins κτλ). Αν θες υποστηριξη, να μιλησεις και να μαθεις υπαρχουν αρκετα καταστηματα που εχουν και πιο ποιοτικα 3)Για τους κοινους θνητους τα πλαστικα φουσκωτα ειναι μονοδρομος. Εχουν τα προφανη πλεονεκτηματα (μεταφορα αποθηκευση). Αν θες πιο επαγγελματικο (να μην εχεις φοβο για πετρες-σκασιμο) υπαρχουν πλαστικα αλλα το κοστος ξεφευγει 4)δεν εχουν τεραστιες διαφορες οι μαρκες και να εχεις υποψην οτι ακομα και το κορυφαιο να παρεις ισως σκασει μετα απο σκησιμο. Οι διαφορες ειναι στο βαρος, στα αξεσουαρ, μεγεθος και βαρος που μπορει να αντεξει. Πλεον αρχιζουν και δινουν και μπαλωματα στις συσκευασιες αλλα υπαρχουν στο ιντερνετ και μαστορες που επισκευαζουν αν παθει κατι Αρχικά σε ευχαριστώ όπως και όλα τα παιδιά του forum για τις απαντήσεις σας. 1) Μεταχειρισμένο δεν ξέρω αν θα έπαιρνα λόγω της καταπόνησης. Επίσης βλέπω κάποια στο forum σε τιμές καινούργιου. Δεν πιστεύω ότι αξίζει έτσι. 2) Που μπορώ να τα δώ? Μάλλον δε σε πιάνω! 3) Στην αρχή σκεφτόμουν για πλαστικό αλλά το κόστος με απομάκρυνε από μία τέτοια ιδέα. Οπότε αναγκαστικά πηγαίνω σε φουσκωτό. 4) Πολύ σημαντικό να υπάρχει κιτ επισκευής ή τουλάχιστον κάποιος μάστορας να στο μπαλώσει!
basilis_k6 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, argate7 είπε Αρχικά σε ευχαριστώ όπως και όλα τα παιδιά του forum για τις απαντήσεις σας. 1) Μεταχειρισμένο δεν ξέρω αν θα έπαιρνα λόγω της καταπόνησης. Επίσης βλέπω κάποια στο forum σε τιμές καινούργιου. Δεν πιστεύω ότι αξίζει έτσι. 2) Που μπορώ να τα δώ? Μάλλον δε σε πιάνω! 3) Στην αρχή σκεφτόμουν για πλαστικό αλλά το κόστος με απομάκρυνε από μία τέτοια ιδέα. Οπότε αναγκαστικά πηγαίνω σε φουσκωτό. 4) Πολύ σημαντικό να υπάρχει κιτ επισκευής ή τουλάχιστον κάποιος μάστορας να στο μπαλώσει! https://www.decathlon.com.gr/el/rigid-stand-up-paddle/998387879-107514-rigid-cross-tough-stand-up-paddle-11-260-l.html#/demodelsize-120/demodelcolor-8387879?queryID=96ba36b91d0b66c1ba99da1f4c317144&objectID=2226688 το δεκαθλον ειναι σαν το ικεα. vfm προιόντα και καλη υποστήριξη. κάτω απο 11άρι sup δεν θα εχεις την σταθερότητα που θέλεις πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα