Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Asrock H81M-DG4      Intel i3-4170 CPU 3.70GHz    GTX 1050 Ti    8 GB RAM    2 memory disk 1 Tb 120gb ssd     Και ένα κλασικό τροφοδοτικό 550W

θέλω να κάνω αλλαγη να πάω I5-4430 πιστεύεται αξίζει και να πάω στα 16 gb ram θα δω μεγάλη διαφορά ?

Επεξ/σία από grm1595
Δημοσ.
Μόλις τώρα, grm1595 είπε

Asrock H81M-DG4      Intel i3-4170 CPU 3.70GHz    GTX 1050 Ti    8 GB RAM    2 memory disk 1 Tb 120gb ssd     Και ένα κλασικό τροφοδοτικό 550W

και πως νοιωθεις για αυτο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/9/2021 στις 6:14 ΜΜ, grm1595 είπε

με λίγα χρήματα

Πείτε συγκεκριμένα. Για κάποιον λίγα είναι και τα 250€.

Από επεξεργαστή μπορείτε να βάλετε (υποθέτω) κάποιο Xeon σαν αυτούς:

558332892_Screenshot_20210906-183234_SamsungInternet.jpg.10bf9e2f03e44c6447a86fcf473597f2.jpg.c313dc453e79477d5c3842bcde81c660.jpg

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, grm1595 είπε

Είναι ένα κακό και παλιό σύστημα τι μου προτείνεις να αλλάξω με λίγα χρήματα 

Και γιατι να μη το αλλαξεις ολο;;;; Μια σκεψη εκανα.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, grm1595 είπε

θέλω να κάνω αλλαγη να πάω I5-4430 πιστεύεται αξίζει και να πάω στα 16 gb ram θα δω μεγάλη διαφορά ?

Πες μου μόνο οτι το κλασσικό τροφοδοτικό δεν είναι Turbo-X;

Μας δίνεις ελάχιστα στοιχεία.

Ποιά η χρήση που κάνεις;

Τι χρηματα έχεις σκοπό να διαθέσεις;

Τι πρόβλημα έχει τώρα και θες να το λύσεις;

Aπό μαντεψιά θα πω οτι σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, ένας καλύτερος επεξεργαστής θα βοηθήσει πολύ καθώς έχει λίγους πυρήνες αλλά και bottlneck. Επίσης η μνήμη στα 16gb θα βοηθήσει σε κάποια games.

Αναλυτικότερα εφόσον δώσεις περισσότερες πληροφορίες.

Από πρώτη εντύπωση θα πω αναβάθμιση σε κάποιον xeon, όπου θα βρεις κάποιον εφάμιλλο i7  σε καλύτερη τιμή.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όλους που ρίξατε μια μάτια και μου δώσατε συμβουλές! Εγώ είμαι αρκετά του gaming παίζω πολλές ώρες την ημέρα παίζω παιχνίδια όπως το cs go, league of legends, και κάνα valo παλιά θυμαμαι όταν δεν είχαμε καραντίνα και όλα αυτά πήγαινα σε Νετ και έπαιζα 8ωρα λαν pubg και είχα ένα ^όνειρο^ Να μπορώ να παίζω στο σπίτι αλλά δεν εχω καθόλου χρήματα αυτήν την περίοδο να διαθέσω.. για να το κάνω αυτό μεχρι τα 100-150 μαξ 200 ευρώ επίσης μένω στην Γερμανία ίσως είναι λίγο διαφορετικές η τιμές! ευχαριστώ και πάλι που ασχοληθήκατε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλετε/ μπορείτε να πουλήσετε μνήμες, μητρική και επεξεργαστή για να βγάλετε άλλα ~60ε ώστε να αυξηθεί το budget και να στήσετε νέο σύστημα π.χ. με τον 10400;

Το κουτί και το τροφοδοτικό ποια μοντέλα είναι; (Το ρώτησε και ο @nickol-us).

O επεξεργστής έχει αυτή τη ψύκτρα;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, grm1595 είπε

Το τροφοδοτικό είναι της trendsonic το ADK-550W

Πάει για φούντο λοιπόν.

29 λεπτά πριν, grm1595 είπε

δεν εχω ιδέα αν έχει ψύκτρα 

Στο κυκλωμένο σημείο τι έχει; 

Asrock-H81M-DG4(L2).jpg.2dd0c089816a66c8d2ed41f8c53f1a32.jpg

Δημοσ.

Με 200 ευρώ μπορείς να πας σε i3 10105f/ h410 motherboard και 16 gb drr4 στα 3000 mhz (ούτως ή αλλως 2666 θα πιανεις λόγω i3/h410)
To τροφοδοτικό δεν ξέρω αν είναι συμβατό με την cpu αν και λογικά θα χρειάζεσαι κα΄τι καλυτερο ακόμη και αν είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Η πιο οικονομική αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις είναι ο επεξεργαστής. Με λίγα λεφτά, έως 50 ευρώ, βάζεις ένα κατά πολύ καλύτερο. Η μνήμη που έχεις είναι οριακή αλλά στα παιχνίδια που παίζεις όχι και κακή. Με το να μην έχεις ελεύθερα σλοτ, θα πρέπει να αγόρασε 16gb(2x8gb) και αν θες να μειώσεις το κόστος, να μπεις σε πώληση των παλιών κτλ. Γενικότερα μπέρδεμα.

Καλύτερα πουλά τα όλα σε αυτή την περίπτωση και πήγαινε στην λύση με τον 10105f που προτάθηκε.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον ασχετα που μενεις θα σε πω κατι , αν αντι για 8ωρα πηγαινες και επαιζες κανα 2ωρο (χωρις να γνωριζω ποσο καιρο το εκανες αυτο) θα ειχες μαζεψει κατι παραπανω στην ακρη και θα ησουν λιγο πιο χαλαρος και ανετος τωρα.

Οπως ειπαν και πολλα παιδια και συμφωνω με ολα οσα ειπωθηκαν και για να μη ''ματώσεις'' θα σε πω τα εξης.

Καθεσαι και βλεπεις ενα-ενα τα πραγματα που φοραει το συστημα σου και τα γραφεις σε μια σειρα ομορφα και ωραια.

Οπου βλεπεις κωδικους

Motherboard

Cpu

Ram

Gpu

Psu

Case

Οπως ειπα πιο πριν για να μη ματωσεις επειδη πλησιαζουμε προς το τελος του χρονου και θα βγουν καινουρια πραγματα (ειναι κριμα να δωσεις λεφτα τωρα και να χασουν την αξια τους καποια καινουρια πραγματα αν παρεις-και τροφοδοτικο μαζι τα 200 δεν φτανουν ουτε με σφαιρες) , το καλυτερο για σενα ειναι η αναβαθμιση.(οπως ειπα τα γραφεις ομορφα , τα βλεπουμε λιγο καλυτερα ολοι και σε τιμες και πας σε cpu-ram & psu)

Οτι δεν καταλαβαινεις το τραβας φωτο με ανοιχτο το πλαινο του κουτιου σου και το βλεπουμε εμεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...