MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Istoselidas είπε Πολλά μεγάλα καταστήματα δεν είναι στο skroutz, νομίζω και το public, πλαίσιο κλπ Ειδικά το ΠΛΑΙΣΙΟ, είναι μια περίεργη ιστορία : μου έχει τύχει να παρακολουθώ τιμή του (πρόσφατη εμπειρία) σε προϊόν, το οποίο είχε σε προσφορά. Με το που σταμάτησε να ισχύει (η προσφορά), αμέσως αφαιρέθηκε από τη λίστα των διαθέσιμων καταστημάτων. Για την ιστορία, παρακολουθούσα μέσα στον Αύγουστο ένα amazfit t-rex pro smartwatch. Το είχε 129,90€. Προχθές ανακάλυψα ότι δεν υπήρχε πια στη λίστα, ενώ στην ιστοσελίδα του καταστήματος, όντως είχε επανέλθει στην πρότερη τιμή (προ έκπτωσης).
Kthulhou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 όταν ξεκίνησε το skroutz < ήταν εντελώς δωρεάν για όλους, οπότε όλα τα καταστήματα γράφτηκαν και διαφημίζοταν....ακόμα και you, eshop, και όλοι, μικροί μεγάλοι, ακόμα κ αν έβαζαν έναν κράχτη για να έχουν views...περίπου στον χρόνο λειτουργίας, άρχισε να ζητάει προμήθεια από τα καταστήματα που εμφανίζοταν, απλά για να εμφανίζονται, άσχετα των πωλήσεων που θα είχε το κατάστημα μέσω skroutz, αφού πλέον είχε γίνει γνωστό (ίσως οι διαφημίσεις δεν πήγαν πολύ καλά?) εκεί έγινε μια μεγάλη έξοδος.... 1
kyr123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, valantis123 είπε το e-shop δεν ηταν ποτέ στο Σκρουτζ Το e-shop είναι στο σκρουτζ με άλλη εταιρία/όνομα. Plus4u λέγεται Όσο για το σκρουτζ όπως έιπε σωστά κάποιος είναι ανταγωνιστής και όχι συνεργάτης των καταστημάτων.Από τότε που έβαλε το νταβατζιλίκη που φτάνει εώς και 15%-18% προμήθειας ανά προϊόν(δηλάδη κάποιες φορές όλο το κέρδος που βγάζει ένα κατάστημα) χωρίς κιόλας να έχεις την επιλογή να πας στο cost per click,μόνο κακό προκαλεί στα καταστήματα. Λυπάμαι που το λέω αλλά μακάρι να έρθει το Amazon όσο πιο γρήγορα γίνεται για να φάει φάπα το σκρουτζ μία και καλή Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από kyr123
Kthulhou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, kyr123 είπε Plus4u συνεργάζονται, δεν είναι η ίδια εταιρεία , έχω δει το eshop να πουλάει προϊόντα της plus4u, αλλά όχι το αντίστροφο.
kyr123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Kthulhou είπε συνεργάζονται, δεν είναι η ίδια εταιρεία , έχω δει το eshop να πουλάει προϊόντα της plus4u, αλλά όχι το αντίστροφο. Ο ίδιος όμιλος είναι,απλά διαφορετικές εταιρίες.Οι ίδιοι ιδιοκτήτες είναι. Απλά επειδή το e-shop έχει τεράστια ιστορία με οικονομικά εγκλήματα(χρωστάει πάνω απο 100μύρια ευρώ σε φόρους) βρίσκει συνέχεια παραθυράκια με offshore κτλ Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από kyr123
Kostas1982k Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Αγόρασα κουζίνα από των κωτσοβολο με (αριθμο παραγγελίας 06913053043 )πλήρωσα με πιστωτική και μου είπαν ότι θα έρθει την Παρασκευή και σήμερα που την περίμενα πηρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι έγινε λάθος και ξεχάσαμε να τα στείλουμε και τώρα δεν έχουμε κουζινα έλεος αυτήν την εταιρεία μην την εμπιστεύεστε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα