Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίταγα για ένα πλυντήριο κ παρατήρησα την αποχώρηση κωτσου από το σκρουτζ, οπότε πρέπει να ελέγχεται ξεχωριστά τις τιμές για το εν λόγω κατάστημα.🤑🤑

• Like 1
Δημοσ.

λογικό. το σκρουτζ πλέον ειναι ανταγωνιστής και οχι συνεργατης.

παντως εχει αρχισει ενα καινουργιο κολπο. γνωστα καταστηματα με δικη τους σελίδα να μην στα εμφανιζει αλλα να σου λεει οτι η αγορά του προιοντος γινετε μονο μεσω σκρουτζ. μαλιστα καποια προιόντα ενω τα πουλαει το μαγαζι SHOP12345.gr μέσω σκρουτζ, δεν τα εμφανιζει στην δική του σελίδα.  

• Like 1
Δημοσ.

εγω καταλαβαίνω ότι σχεδόν πάντα το skroutz έχει καλύτερες τιμές με εξαίρεση κάποιες προσφορές που βγάζουν τέτοια καταστήματα (κωτσοβολος, πλαίσιο, media markt) λίγες φορές στο χρόνο.

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Jos3ph είπε

για πολλά καταστήματα, 

νομίζω και το e-shop

Το e shop δεν είναι, το plus4y συνεργάζεται με e shop κ είναι.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, valantis123 είπε

το e-shop δεν ηταν ποτέ στο Σκρουτζ

Ηταν καποτε αλλα οπως και τα αλλα καταστηματα βλεπε κωτσοβολος οι αρνητηκες τους ηταν απιστευτα πολλες και δεν ξερω αν ηταν λογος αποχώρησης. αλλα εδω που τα λεμε με την προμηθέα που θελει ο σκρουτζ σιγα μην ηταν ακομα μεσα τα μεγαλα καταστηματα. Αυτα τα γνωριζεις και δεν χρειάζονται διαφιμιση..  

Δημοσ.

καλα τα μεγάλα δε τα συμφέρει καν γιατί έχουν σχεδόν πάντα υψηλότερες τιμές οπότε μη γίνονται ρεζίλι και δίνουν και προμήθεια στο Σκρουτζ, εκτος απο της προσφορές.

Δημοσ.

Εντάξει αυτοί που αγοράζουν από κώτσο και λοιπούς μεγάλους ξέρουν ότι θα πληρώσουν ακριβότερα και δεν περιμένουν να τους δουν στο σκρουτζ. Από τη μία γιατί θεωρούν ότι από ένα μεγάλο και γνωστό κατάστημα θα τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης σε περίπτωση προβλήματος της συσκευής, θα δουν μπροστά τους και ετοιμοπαράδοτο αυτό που θέλουν να αγοράσουν και το κυριότερο θα το πάρουν με δόσεις. 

Δημοσ.

@Nabuko Ένα επιπλέον - κρίσιμο - ζήτημα κατά την άποψή μου, είναι και τα διάφορα προϊόντα, τα οποία δεν είναι παράλληλης εισαγωγής, οπότε καλύπτονται και από την εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Jos3ph είπε

για πολλά καταστήματα, 

νομίζω και το e-shop

Και το leroy δεν το έχω δει ποτέ στο σκρουτζ αν και πολλές φορές βρήκα τιμές σε προιόντα πιο κάτω από την χαμηλότερη στου σκρουτζ.

Παλαιότερα βέβαια γιατί τελευταία και το leroy μου φαίνεται τα έχει φορτώσει στον κόκορα.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά μεγάλα καταστήματα δεν είναι στο skroutz, νομίζω και το public, πλαίσιο κλπ. 

Το skroutz έχω την εντύπωση ότι πλέον δεν κάνει focus στο να σου βρει το φθηνότερο, αλλά στο να σου προσφέρει μια συνολική καλύτερη εμπειρία αγοράς.
- Από την ταχύτητα που θα βρεις και θα πάρεις διαφορετικά εντελώς αντικείμενα αλλά θα τα πάρεις από ένα μέρος
- Τα δωρεάν μεταφορικά αν είναι πάνω από 20 ευρώ και λίγα κιλά
- Πολύ άμεση εξυπηρέτηση και αντικατάσταση σε περίπτωση που γίνει λάθος και νιώθεις ασφαλής

Χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου έτυχε: Παρήγγειλα κάτι xiaomi ακουστικά από το έξυπνο καλάθι, το κατάστημα που θα μου τα έστελνε ήταν στην Κω. Την επόμενη μέρα μου έρχεται το δέμα αλλά κάπου έγινε λάθος και μου ήρθε ένα xiaomi band (ίδια τιμή και τα δύο προϊόντα). Συμπλήρωσα μια φόρμα με δύο φωτογραφίες, την επόμενη μέρα μου ήρθαν τα ακουστικά και μαζί παρέλαβαν το xiaomi band (τα ακουστικά μου ήρθαν από ένα κατάστημα στη Χίο). Πώς γίνεται και ενώ μένω Αθήνα, παραλαμβάνω σε μια μέρα δέματα από καταστήματα με έδρα νησιά, δεν το καταλαβαίνω...

Πάντως σαν συνολική εμπειρία, σου προσφέρει κάτι που δεν το βρίσκεις αλλού στην Ελλάδα... μέχρι να έρθει η amazon και να το κλείσει μιας και θα έχει καλύτερες τιμές και ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...