Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν ασχολούμαι πολύ με σούπερ μάρκετ αλλά είδα κάπου ότι τα Lidl διαφημίζουν τον εαυτό τους ως "σούπερμαρκετ με τις χαμηλότερες τιμές σε προιόντα". Δε το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό ότι υπάρχει τέτοια κατηγορία από σούπερμαρκετ. Είναι όντως φθηνότερα? πόσο καλύτερες είναι οι τιμές από έναν βασιλόπουλο ή σκλαβενίτη? Δε κάνουν ντελίβερι δυστυχώς αλλά άμα ήταν καλύτερες οι τιμές μπορεί να το δοκίμαζα.
adi32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Σούπερ μάρκετ από τα Lidl. Φθηνά είναι σε κάποιες μάρκες που έχουν μόνο εκεί. Τώρα τι ποιότητας είναι δεν ξέρω ούτε και θα εμπιστευομουν τα τρόφιμα αυτά
papoys1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Δεν ασχολούμαι πολύ με σούπερ μάρκετ αλλά είδα κάπου ότι τα Lidl διαφημίζουν τον εαυτό τους ως "σούπερμαρκετ με τις χαμηλότερες τιμές σε προιόντα". Δε το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό ότι υπάρχει τέτοια κατηγορία από σούπερμαρκετ. Είναι όντως φθηνότερα? πόσο καλύτερες είναι οι τιμές από έναν βασιλόπουλο ή σκλαβενίτη? Δε κάνουν ντελίβερι δυστυχώς αλλά άμα ήταν καλύτερες οι τιμές μπορεί να το δοκίμαζα. όλοι πάνε lidl αλλά κάποιοι ντρέπονται να το πούνε και εγώ δεν ξέρω γιατί.😇 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις