Yvonnita97 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους Χρειάζομαι τα φώτα σας αναφορικά με περιοχές στην Θεσσαλονικη για ενοικίαση κατοικίας. Μετακομίζω από Αθήνα λόγω δουλειας η οποία βρίσκεται ανατολικα (Phoenix Center) και εχω πονοκεφαλιάσει με την αναζήτηση σπιτιού. Το budget μου είναι μέχρι 500€ και με ενδιαφέρει η περιοχή να είναι ήσυχη μεν, με ζωή δε και το σπίτι να μην είναι ρημάδι.... (πολλά ζητάω ε?). Υπάρχει αυτοκίνητο οπότε οι μετακινήσεις δεν αποτελούν πρόβλημα. 'Οτι πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε σχετικά με περιοχές είναι ευπρόσδεκτη! BTW, έχω μια κλιση προς την Καλαμαριά... Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από Yvonnita97
Land-decked Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και καλά κάνεις, είναι πιο ανθρώπινη η Καλαμαριά από θέμα αμαξιών και κίνησης, κοντά σε όλα είσαι, και κυκλοφορεί περισσότερο χρήμα, πολλές ταβέρνες κλπ. Επίσης οικοδομές με πάρκινγκ, όχι όπως στο κέντρο δεν βλέπεις ούτε με κυάλια.. εκεί που θα πας για δουλειά σε βολεύει και η περιοχή Άγιος Ιωάννης, είναι περιοχή της Καλαμαριάς αλλά με 3ωροφα το πολύ, μεζονέτες κλπ και χτισμένα μετά το 2005. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από Land-decked
pantelikas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Καλαμαριά, Κρήνη θα έχεις πολλά καταστήματα. Καλά σπίτια στις ίδιες περιοχές και Πυλαία, Πυλαιώτικα, Τούμπα. Σκέψου και την Θέρμη αν θέλεις περισσότερη ησυχία. Δεν είναι πολύ μακριά από την δουλειά εφόσον έχεις αμάξι. Και δεν θα συναντάς κίνηση. 1
Jos3ph Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Θέρμη , Νέα Ραιδεστό, Νέο Ρύσιο και Περαία είναι επίσης πολύ καλές επιλογές , αφού υπάρχει αυτοκίνητο. Θα έλεγα να πάρεις τον χάρτη και να κοιτάξεις σε εύρος 10 χλμ από την δουλειά τι υπάρχει. Βολικό αν σου αρέσει το lidl ή κάποιο σουπερ να υπάρχει ένα κοντά σου
kalogeros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Yvonnita97 είπε Καλησπέρα σε όλους Χρειάζομαι τα φώτα σας αναφορικά με περιοχές στην Θεσσαλονικη για ενοικίαση κατοικίας. Μετακομίζω από Αθήνα λόγω δουλειας η οποία βρίσκεται ανατολικα (Phoenix Center) και εχω πονοκεφαλιάσει με την αναζήτηση σπιτιού. Το budget μου είναι μέχρι 500€ και με ενδιαφέρει η περιοχή να είναι ήσυχη μεν, με ζωή δε και το σπίτι να μην είναι ρημάδι.... (πολλά ζητάω ε?). Υπάρχει αυτοκίνητο οπότε οι μετακινήσεις δεν αποτελούν πρόβλημα. 'Οτι πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε σχετικά με περιοχές είναι ευπρόσδεκτη! BTW, έχω μια κλιση προς την Καλαμαριά... Κι εγώ Καλαμαριά θα σου έλεγα να κοιτάξεις. Αν είσαι μόνος, με τα 500 ευρώ που διαθέτεις θα βρεις κάτι πολύ καλό. Αν είσαι με οικογένεια, τα 500 ευρώ είναι οριακά. Προσοχή, μην μείνεις στον Φοίνικα, Καλαμαριά θεωρείται και αυτός, αλλά είναι πολύ κοκόφημη συνοικία. Για ότι άλλο θες, στείλε πμ
The_Judas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Οπως τα είπαν οι πιο πάνω είναι. Καλαμαριά-Κρήνη θα βλέπεις και λίγο κόσμο. Θέρμη περισσότερο ησυχία και ερημιά. Πυλαία κάτι το ενδιάμεσο. Με 500 ευρώ νομίζω ότι βρίσκεις άνετα σπίτι. Αν είσαι γεννημένη το 97, νομίζω ότι και η υπερβολική ηρεμία δεν είναι καλή!
agrio.imeros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Human722 είπε Κερναω καφε φιλικα. Μπορω να βρω τα παντα. Μπορείς να βρεις κανένα ρεζερβουάρ από Honda Chally 50cc; Θα στο χρωστάω για πάντα. 1
agrio.imeros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, Human722 είπε Ναι. Σοβαρα τωρα; αλλα μονο θεσσαλονικη Αυτοί μόνο Θεσσαλονίκη δε βρίσκονται. Άστο. Θα βγω στα πέριξ και θα βρω κανένα πεταμένο. Και για να μη ξεφεύγουμε. Στη Κρήνη να ψάξεις κοπελιά. Θα είσαι κοντά και στις στάσεις του μετρό(επεκτάσεις)...
Yvonnita97 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και για τους καφέδες Έχω ήδη αρχίσει να κλείνω ραντεβού για να δω σπίτια...ελπίζω να πάνε όλα καλά. I'll keep you posted 4 ώρες πριν, kalogeros είπε Κι εγώ Καλαμαριά θα σου έλεγα να κοιτάξεις. Αν είσαι μόνος, με τα 500 ευρώ που διαθέτεις θα βρεις κάτι πολύ καλό. Αν είσαι με οικογένεια, τα 500 ευρώ είναι οριακά. Προσοχή, μην μείνεις στον Φοίνικα, Καλαμαριά θεωρείται και αυτός, αλλά είναι πολύ κοκόφημη συνοικία. Για ότι άλλο θες, στείλε πμ Ναι για Φοίνικα με είχαν προειδοποιήσει... 1 ώρα πριν, agrio.imeros είπε Αυτοί μόνο Θεσσαλονίκη δε βρίσκονται. Άστο. Θα βγω στα πέριξ και θα βρω κανένα πεταμένο. Και για να μη ξεφεύγουμε. Στη Κρήνη να ψάξεις κοπελιά. Θα είσαι κοντά και στις στάσεις του μετρό(επεκτάσεις)... Αυτό το μετρό έχει γίνει πια ανέκδοτο.....
Georgegr3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Επιπλέον, εκτός από Καλαμαριά, Αρετσού, Κρήνη κλπ, μπορείς να δεις και περιοχές όπως Νεά Ελβετία που ειναι τέλος της πόλης, Μαρτίου/Ανάληψη, Παλιά Παραλία, Ντεπώ. Ζωντανές περιοχές, κοντά στη θάλασσα, με καλή αγορά προς Μαρτίου, Μπότσαρη, Συνδίκα (παρκινγκ να εχει το σπίτι ή να νοικιάσεις). Οι περιοχές καμια σχέση προφανώς με την Αθήνα, πηγαίνεις με τα πόδια από τη μία στην άλλη. Καλή μετακόμιση. 1
cyberguy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 6/9/2021 στις 3:08 ΜΜ, Yvonnita97 είπε Καλησπέρα σε όλους Χρειάζομαι τα φώτα σας αναφορικά με περιοχές στην Θεσσαλονικη για ενοικίαση κατοικίας. Μετακομίζω από Αθήνα λόγω δουλειας η οποία βρίσκεται ανατολικα (Phoenix Center) και εχω πονοκεφαλιάσει με την αναζήτηση σπιτιού. Το budget μου είναι μέχρι 500€ και με ενδιαφέρει η περιοχή να είναι ήσυχη μεν, με ζωή δε και το σπίτι να μην είναι ρημάδι.... (πολλά ζητάω ε?). Υπάρχει αυτοκίνητο οπότε οι μετακινήσεις δεν αποτελούν πρόβλημα. 'Οτι πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε σχετικά με περιοχές είναι ευπρόσδεκτη! BTW, έχω μια κλιση προς την Καλαμαριά... Εαν κατάλαβα καλά που πας, τα γραφεία στο phoenix center ειναι προσωρινα, τα μόνιμα, τα οποία είναι υπο κατασκευή, θα είναι δίπλα στο ster μακεδονία (παλιό saturn εμπορικό). Να ξέρεις ότι η Θεσσαλονίκη δεν είναι Αθήνα και οι αποστάσεις είναι ελάχιστες σε σχέση με αυτά που έχεις συνηθίσει. Οπότε μην περιορίζεσε μόνο σε Καλαμαριά, Θέρμη κτλ, δες και σε μεγαλύτερη ακτίνα τι σου αρέσει. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από cyberguy
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Human722 είπε Εχω ήδη 14σπιτια για ενοικίαση 200 250 340 400ευρω με αεριο. Απλα ειναι κλειστός κύκλος αυτα. Πιες καφε αγοράστε ρεζερβουάρ κάντε πατέντες φάτε μερεντες αλλο δεν ασχολούμαι. 0 / 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα