Προς το περιεχόμενο

Renault Clio 1.5 dci 90 hp

nadal1999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 hours ago, Dpl900 said:

Δυστυχώς δεν το λέει ,έχει κάτι παύλες στο P2 πεδιο

Άλλο κι αυτό! :huh:

Δες και το πεδίο P.5 που είναι ο κωδικός του κινητήρα. Αν έχει έστω αυτό συμπληρωμένο, τον χτυπάς στο Google σε στυλ "renault clio XXXX engine" (όπου ΧΧΧΧ ο κωδικός) και θα βρεις ποιος είναι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο αριθμός κινητήρα είναι k9kc612 

Εδώ είναι το θέμα όμως 

Ο ίδιος κινητήρας βγαίνει και με τα 75 άλογα και με τα 90.... Ίσως να αλλάζει μόνο το τούρμπο τους και το μπλοκ να είναι το ίδιο 

Από εβδομάδα θα πάω σε μια αντιπροσωπεία Renault να βγάλω άκρη 

Αν και δε γνωρίζω τα μοτέρ της Renault, λίγο που το ψάχνω, θέμα με μπερδεύει κι εμένα. Όντως τον κινητήρα K9KC612 τον βλέπω αλλού με 75, και αλλού με 90 ίππους. Είθισται όμως οι εταιρείες να έχουν άλλο κωδικό για κάθε έκδοση με διαφορετική ισχύ, ανεξάρτητα από το εάν δεν αλλάζει το μπλοκ, ή το τούρμπο, ή ακόμα και αν το μόνο που αλλάζει είναι η χαρτογράφηση. Πόσο μάλλον να μην έχεις την ισχύ τυπωμένη πάνω στην άδεια; Ψάξε και με το VIN (πεδίο Ε) κάπου. Μπορεί να έχει και η ίδια η Renault κάποια εφαρμογή, ή στο site τους, ή και σε άλλα site. 

• Like 1

1 ώρα πριν, Dpl900 είπε

Ο αριθμός κινητήρα είναι k9kc612 

Εδώ είναι το θέμα όμως 

Ο ίδιος κινητήρας βγαίνει και με τα 75 άλογα και με τα 90.... Ίσως να αλλάζει μόνο το τούρμπο τους και το μπλοκ να είναι το ίδιο 

Από εβδομάδα θα πάω σε μια αντιπροσωπεία Renault να βγάλω άκρη 

και μετά πήγαινε για ένα πρόγραμμα που θα στο φτάσει στα 120 άλογα,ότι μοντέλο και να είναι η χαρτογράφηση αλλάζει ,μηχανικά ειναι τα ιδια.

• Like 1

On 18/10/2023 at 00:27, Ukforthemoment said:

και μετά πήγαινε για ένα πρόγραμμα που θα στο φτάσει στα 120 άλογα,ότι μοντέλο και να είναι η χαρτογράφηση αλλάζει ,μηχανικά ειναι τα ιδια.

Το σκεφτόμουν και για το δικό μου (Megane III 1.5dci 90hp), αλλά δεν ξέρω το κόστος για κάτι τέτοιο. Τα 90 άλογα δεν είναι αρκετά για το βάρος του (και ειδικά σε αυτοκινητόδρομο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 06/09/2021 at 14:06, nadal1999 said:

Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για αγορά Renault Clio 1.5 dci 90 hp του 2013 μοντέλο με 115000 χιλιόμετρα πετρέλαιο στις 8500 χιλιαδες ευρώ πιστεύετε πως αξίζει η αγορά είναι αξιόπιστο βγάζει προβλήματα και συγκριτικά με το yaris πετρέλαιο ποιο θα μου προτείνατε να πάρω ευχαριστώ εκ των προτέρων

καλο αυτοκινητο παρτο... αν σου πει ο μαστορας ειναι ενταξει το αμαξι μη το σκεφτεσαι απο χιλιομετρα θα βγαλει απειρα diesel ειναι...

Επεξ/σία από ChristosVl

2 λεπτά πριν, ChristosVl είπε

καλο αυτοκινητο παρτο... αν σου πει ο μαστορας ειναι ενταξει το αμαξι μη το σκεφτεσαι απο χιλιομετρα θα βγαλει απειρα diesel ειναι...

2 χρόνια μετά .......

Παιδιά πήγα σε δύο αντιπροσωπείες στην Αθήνα και ΚΑΜΙΑ δεν μπορούσε να μου πει με σιγουριά ποια έκδοση έχω....αν είναι δυνατόν 

Μου λέγανε ότι γράφει η άδεια κυκλοφορίας από θέμα αλόγων 🤦

32 λεπτά πριν, Dpl900 είπε

Παιδιά πήγα σε δύο αντιπροσωπείες στην Αθήνα και ΚΑΜΙΑ δεν μπορούσε να μου πει με σιγουριά ποια έκδοση έχω....αν είναι δυνατόν 

Μου λέγανε ότι γράφει η άδεια κυκλοφορίας από θέμα αλόγων 🤦

Ούτε με επίσημο διαγνωστικό εάν συνδεθεί δε μπορεί να δουν  περισσότερες λεπτομέρειες; 

ή φοράνε ίδιους εγκεφάλους των 75 και 90 αλόγων .

Δηλαδη ουτε με τον αριθμο πλαισιου δεν μπορουν να δουν ως τι πουληθηκε?? Πολυ περιεργο. Εμενα το Megane που αγορασα μτχ αρχες του χρονου ειχε ολο το ιστορικο, ακομη και την Ολλανδικη πινακιδα…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...