Προς το περιεχόμενο

Renault Clio 1.5 dci 90 hp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για αγορά Renault Clio 1.5 dci 90 hp του 2013 μοντέλο με 115000 χιλιόμετρα πετρέλαιο στις 8500 χιλιαδες ευρώ πιστεύετε πως αξίζει η αγορά είναι αξιόπιστο βγάζει προβλήματα και συγκριτικά με το yaris πετρέλαιο ποιο θα μου προτείνατε να πάρω ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nadal1999 είπε

Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για αγορά Renault Clio 1.5 dci 90 hp του 2013 μοντέλο με 115000 χιλιόμετρα πετρέλαιο στις 8500 χιλιαδες ευρώ πιστεύετε πως αξίζει η αγορά είναι αξιόπιστο βγάζει προβλήματα και συγκριτικά με το yaris πετρέλαιο ποιο θα μου προτείνατε να πάρω ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θέλει υπομονή . Κοιτάζω και εγω , αλλα πολλά ειναι Leasing ή και εισαγωγής . Το συγκεκριμένο κινητήρα το φαράει και η Α180 . Είναι γενικά αξιόπιστος κινητήρας . 

Για τα χιλιόμετρα πώς θα το σιγουρέψεις , πέρα απο το να το περάσεις ΚΤΕΟ ;

Να ξέρεις αφού κοιτάζεις του 2013 είναι Euro 5 . Τα χιλιόμετρα σου είναι εντός πόλης ?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Θέλει υπομονή . Κοιτάζω και εγω , αλλα πολλά ειναι Leasing ή και εισαγωγής . Το συγκεκριμένο κινητήρα το φαράει και η Α180 . Είναι γενικά αξιόπιστος κινητήρας . 

Για τα χιλιόμετρα πώς θα το σιγουρέψεις , πέρα απο το να το περάσεις ΚΤΕΟ ;

Να ξέρεις αφού κοιτάζεις του 2013 είναι Euro 5 . Τα χιλιόμετρα σου είναι εντός πόλης ?

ναι θα το παω σε μηχανικο για να τα δω ο συγκεκριμενος εμπορος που το πουλαει εχει το βιβλιο service του αυτοκινητου και τα χιλιομετρα δεν ξερω αν ειναι εντος πολης με εντυπωσιασε ο πλουσιος εξοπλισμος η χαμηλη καταναλωση και τα μηδενικα τελη κυκλοφοριας

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nadal1999 είπε

ναι θα το παω σε μηχανικο για να τα δω ο συγκεκριμενος εμπορος που το πουλαει εχει το βιβλιο service του αυτοκινητου και τα χιλιομετρα δεν ξερω αν ειναι εντος πολης με εντυπωσιασε ο πλουσιος εξοπλισμος η χαμηλη καταναλωση και τα μηδενικα τελη κυκλοφοριας

Το βιβλίο service εάν δέν είναι ηλεκτρονικα υπογγεγραμένο , προσωπικά δέ το εμπιστεύομαι . Τόσες παρατυπίες γίνονται .

Ότι σου πει ο μηχανικός που θα το ελένξει .

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Το βιβλίο service εάν δέν είναι ηλεκτρονικα υπογγεγραμένο , προσωπικά δέ το εμπιστεύομαι . Τόσες παρατυπίες γίνονται .

Ότι σου πει ο μηχανικός που θα το ελένξει .

εχω ακουσει οτι στα πετρελαιοκινητα δεν μπορουν να αλλαξουν τα χιλιομετρα

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nadal1999 είπε

Φυσικά και τα αλλάζουν.... 😑

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nadal1999 είπε

μαντράς να υποθέσω στο είπε ? 😂

Επίσης euro5 πετρέλαιο ,ρισκάρεις λίγο για Αθήνα/ Θεσ/κη και φυσικά αν το θες για μέσα στη πόλη (κίνηση ή μικρές διαδρομές) δε λέει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

μαντράς να υποθέσω στο είπε ? 😂

Επίσης euro5 πετρέλαιο ,ρισκάρεις λίγο για Αθήνα/ Θεσ/κη και φυσικά αν το θες για μέσα στη πόλη (κίνηση ή μικρές διαδρομές) δε λέει

Το θέλω κυρίως για να πηγαίνω έρχομαι Πτολεμαΐδα Λαμία και επειδή είναι το πιο οικονομικό από θέμα κατανάλωσης για αυτό κατέληξα στο συγκεκριμένο

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nadal1999 είπε

Το θέλω κυρίως για να πηγαίνω έρχομαι Πτολεμαΐδα Λαμία

οκ τότε :)

Spoiler

Λαμία & Κοζάνη παίζει πρατήριο φυσικου αερίου ,μήπως να κοιτούσες κάποιο Punto ?

https://www.car.gr/s/zbtd8v8q/

70 γαϊδουράκια όμως , αλλά 3€/100χλμ (εθνική) δεν είναι άσχημα :)

Δημοσ.

Μα αυτό δεν είναι αμάξι μια ζωγραφιά είναι!

Άσε που είναι best seller σούπα έχει γίνει. Πολλά από αυτά βλέπω λένε euro 5β και ότι πάνε Θεσσαλονίκη Αθήνα κανονικά,ισχύει;

Το euro6 γιατί το επιθυμούμε;

Επιτρέψτε μου παρακαλώ να ρωτήσω για το fiat punto επειδή είναι ότι πιο φτηνό μπορεί να βρει κανείς βγάζει θέματα;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, mwv είπε

Το euro6 γιατί το επιθυμούμε;

για ποιότητα ζωής φυσικά (όσο λιγότερο ρυπογόνο) , αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ελευθέρας στα αστικά κέντρα

25 λεπτά πριν, mwv είπε

Πολλά από αυτά βλέπω λένε euro 5β και ότι πάνε Θεσσαλονίκη Αθήνα κανονικά,ισχύει;

τα euro4 και κάτω απαγορεύονται

26 λεπτά πριν, mwv είπε

Επιτρέψτε μου παρακαλώ να ρωτήσω για το fiat punto επειδή είναι ότι πιο φτηνό μπορεί να βρει κανείς βγάζει θέματα;

να σου απαντήσω , αλλά μη το σπαμάρουμε , σίγουρα το τιμόνι κάποια στιγμή παραδίδει και ίσως χαζοηλεκτρολογικά

επειδη όμως το 99% είναι εισαγωγής ,απαραίτητα εξονυχιστικό τα χλμ για επαλήθευση .

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καλυτέρος τρόπος να ελέγξεις τα χιλιόμετρα είναι με ένα OBD + application στο κινητό. Τα χιλιόμετρα καταγράφονται σε όλες τις υπομονάδες του αυτοκινήτου. Τις κοιτάς όλες και αν δεν συμφωνούν τα χιλιόμετρα, σίγουρα έχει μπει χέρι.

Παράδειγμα από το αυτοκίνητο μου

Screenshot_20210907-183214.jpg

Επεξ/σία από mikevchq
  • Like 3
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα ξέρω είναι 2 χρόνων συνομιλία αλλά έχω μπερδευτεί λίγο 

Αγόρασα ένα Renault Clio iv 1.5 dci (2014 μοντέλο ) πως μπορώ να καταλάβω πόσα άλογα είναι (τα 75 η τα 90) 

Σε μια μικρή δοκιμή σε εκκίνηση έκανα τα 0-100 σε 12 δευτερα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, Dpl900 said:

Αγόρασα ένα Renault Clio iv 1.5 dci (2014 μοντέλο ) πως μπορώ να καταλάβω πόσα άλογα είναι (τα 75 η τα 90) 

Δες την άδεια του αυτοκινήτου. Απλώς τα γράφει σε kilo-watt, όχι σε ίππους. Αλλά μετατρέπονται. Είναι το πεδίο P.2.

Η μέτρηση στο 0-100 δε λέει απολύτως τίποτα.

Επεξ/σία από Haldol
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...