nadal1999 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για αγορά Renault Clio 1.5 dci 90 hp του 2013 μοντέλο με 115000 χιλιόμετρα πετρέλαιο στις 8500 χιλιαδες ευρώ πιστεύετε πως αξίζει η αγορά είναι αξιόπιστο βγάζει προβλήματα και συγκριτικά με το yaris πετρέλαιο ποιο θα μου προτείνατε να πάρω ευχαριστώ εκ των προτέρων
meletis_m Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, nadal1999 είπε Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι για αγορά Renault Clio 1.5 dci 90 hp του 2013 μοντέλο με 115000 χιλιόμετρα πετρέλαιο στις 8500 χιλιαδες ευρώ πιστεύετε πως αξίζει η αγορά είναι αξιόπιστο βγάζει προβλήματα και συγκριτικά με το yaris πετρέλαιο ποιο θα μου προτείνατε να πάρω ευχαριστώ εκ των προτέρων Θέλει υπομονή . Κοιτάζω και εγω , αλλα πολλά ειναι Leasing ή και εισαγωγής . Το συγκεκριμένο κινητήρα το φαράει και η Α180 . Είναι γενικά αξιόπιστος κινητήρας . Για τα χιλιόμετρα πώς θα το σιγουρέψεις , πέρα απο το να το περάσεις ΚΤΕΟ ; Να ξέρεις αφού κοιτάζεις του 2013 είναι Euro 5 . Τα χιλιόμετρα σου είναι εντός πόλης ?
nadal1999 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, meletis_m είπε Θέλει υπομονή . Κοιτάζω και εγω , αλλα πολλά ειναι Leasing ή και εισαγωγής . Το συγκεκριμένο κινητήρα το φαράει και η Α180 . Είναι γενικά αξιόπιστος κινητήρας . Για τα χιλιόμετρα πώς θα το σιγουρέψεις , πέρα απο το να το περάσεις ΚΤΕΟ ; Να ξέρεις αφού κοιτάζεις του 2013 είναι Euro 5 . Τα χιλιόμετρα σου είναι εντός πόλης ? ναι θα το παω σε μηχανικο για να τα δω ο συγκεκριμενος εμπορος που το πουλαει εχει το βιβλιο service του αυτοκινητου και τα χιλιομετρα δεν ξερω αν ειναι εντος πολης με εντυπωσιασε ο πλουσιος εξοπλισμος η χαμηλη καταναλωση και τα μηδενικα τελη κυκλοφοριας
meletis_m Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, nadal1999 είπε ναι θα το παω σε μηχανικο για να τα δω ο συγκεκριμενος εμπορος που το πουλαει εχει το βιβλιο service του αυτοκινητου και τα χιλιομετρα δεν ξερω αν ειναι εντος πολης με εντυπωσιασε ο πλουσιος εξοπλισμος η χαμηλη καταναλωση και τα μηδενικα τελη κυκλοφοριας Το βιβλίο service εάν δέν είναι ηλεκτρονικα υπογγεγραμένο , προσωπικά δέ το εμπιστεύομαι . Τόσες παρατυπίες γίνονται . Ότι σου πει ο μηχανικός που θα το ελένξει .
nadal1999 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, meletis_m είπε Το βιβλίο service εάν δέν είναι ηλεκτρονικα υπογγεγραμένο , προσωπικά δέ το εμπιστεύομαι . Τόσες παρατυπίες γίνονται . Ότι σου πει ο μηχανικός που θα το ελένξει . εχω ακουσει οτι στα πετρελαιοκινητα δεν μπορουν να αλλαξουν τα χιλιομετρα 1
lefkrc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, nadal1999 είπε εχω ακουσει οτι στα πετρελαιοκινητα δεν μπορουν να αλλαξουν τα χιλιομετρα Φυσικά και τα αλλάζουν.... 😑
korakios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, nadal1999 είπε εχω ακουσει οτι στα πετρελαιοκινητα δεν μπορουν να αλλαξουν τα χιλιομετρα μαντράς να υποθέσω στο είπε ? 😂 Επίσης euro5 πετρέλαιο ,ρισκάρεις λίγο για Αθήνα/ Θεσ/κη και φυσικά αν το θες για μέσα στη πόλη (κίνηση ή μικρές διαδρομές) δε λέει
nadal1999 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, korakios είπε μαντράς να υποθέσω στο είπε ? 😂 Επίσης euro5 πετρέλαιο ,ρισκάρεις λίγο για Αθήνα/ Θεσ/κη και φυσικά αν το θες για μέσα στη πόλη (κίνηση ή μικρές διαδρομές) δε λέει Το θέλω κυρίως για να πηγαίνω έρχομαι Πτολεμαΐδα Λαμία και επειδή είναι το πιο οικονομικό από θέμα κατανάλωσης για αυτό κατέληξα στο συγκεκριμένο
korakios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, nadal1999 είπε Το θέλω κυρίως για να πηγαίνω έρχομαι Πτολεμαΐδα Λαμία οκ τότε Spoiler Λαμία & Κοζάνη παίζει πρατήριο φυσικου αερίου ,μήπως να κοιτούσες κάποιο Punto ? https://www.car.gr/s/zbtd8v8q/ 70 γαϊδουράκια όμως , αλλά 3€/100χλμ (εθνική) δεν είναι άσχημα
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, nadal1999 είπε τα μηδενικα τελη κυκλοφοριας Σίγουρο πράγμα αυτό; Το διασταύρωσες ή βασίστηκες στα λεγόμενά του;
mwv Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μα αυτό δεν είναι αμάξι μια ζωγραφιά είναι! Άσε που είναι best seller σούπα έχει γίνει. Πολλά από αυτά βλέπω λένε euro 5β και ότι πάνε Θεσσαλονίκη Αθήνα κανονικά,ισχύει; Το euro6 γιατί το επιθυμούμε; Επιτρέψτε μου παρακαλώ να ρωτήσω για το fiat punto επειδή είναι ότι πιο φτηνό μπορεί να βρει κανείς βγάζει θέματα;
korakios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, mwv είπε Το euro6 γιατί το επιθυμούμε; για ποιότητα ζωής φυσικά (όσο λιγότερο ρυπογόνο) , αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ελευθέρας στα αστικά κέντρα 25 λεπτά πριν, mwv είπε Πολλά από αυτά βλέπω λένε euro 5β και ότι πάνε Θεσσαλονίκη Αθήνα κανονικά,ισχύει; τα euro4 και κάτω απαγορεύονται 26 λεπτά πριν, mwv είπε Επιτρέψτε μου παρακαλώ να ρωτήσω για το fiat punto επειδή είναι ότι πιο φτηνό μπορεί να βρει κανείς βγάζει θέματα; να σου απαντήσω , αλλά μη το σπαμάρουμε , σίγουρα το τιμόνι κάποια στιγμή παραδίδει και ίσως χαζοηλεκτρολογικά επειδη όμως το 99% είναι εισαγωγής ,απαραίτητα εξονυχιστικό τα χλμ για επαλήθευση . 1
mikevchq Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο καλυτέρος τρόπος να ελέγξεις τα χιλιόμετρα είναι με ένα OBD + application στο κινητό. Τα χιλιόμετρα καταγράφονται σε όλες τις υπομονάδες του αυτοκινήτου. Τις κοιτάς όλες και αν δεν συμφωνούν τα χιλιόμετρα, σίγουρα έχει μπει χέρι. Παράδειγμα από το αυτοκίνητο μου Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2021 από mikevchq 3
Dpl900 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά καλησπέρα ξέρω είναι 2 χρόνων συνομιλία αλλά έχω μπερδευτεί λίγο Αγόρασα ένα Renault Clio iv 1.5 dci (2014 μοντέλο ) πως μπορώ να καταλάβω πόσα άλογα είναι (τα 75 η τα 90) Σε μια μικρή δοκιμή σε εκκίνηση έκανα τα 0-100 σε 12 δευτερα
Haldol Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Dpl900 said: Αγόρασα ένα Renault Clio iv 1.5 dci (2014 μοντέλο ) πως μπορώ να καταλάβω πόσα άλογα είναι (τα 75 η τα 90) Δες την άδεια του αυτοκινήτου. Απλώς τα γράφει σε kilo-watt, όχι σε ίππους. Αλλά μετατρέπονται. Είναι το πεδίο P.2. Η μέτρηση στο 0-100 δε λέει απολύτως τίποτα. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Haldol 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα