GamingRoom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά … έχω ένα pcx 125 τελευταία φορά που άλλαξα μπαταρία ήταν πριν 2 χρόνια . Πάω σήμερα το πρωί να το ανάψω νεκρό και η μίζα δεν γυρνούσε . Βγάζω την μπαταρία την μετράω 12.7 v την βάζω στο φόρτιση την έδειχνε φορτισμένη . Την έβαλα ξανά πανω την Μπαταρία η μίζα εξακολουθούσε να μην ακούγεται αλλά ξαφνικά μισό άνοιξα τα φώτα και το καντράν . Τι λέτε να φταίει μπαταρία;
visualizer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Η τρόμπα της βενζίνης ακούγεται μόλις γυρνάς το κλειδί; Το έπλυνες πρόσφατα; Άλλαξες κάτι;
GamingRoom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Έβαλα λάδια , δεν παρατήρησα αν ακούγετε η τρόμπα … και δεν ξέρω τον ήχο να σου πω την αληθεια
visualizer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Oταν γυρνας το κλειδι πρεπει να ακουγεται ενας ηχος που κραταει 2-3 δευτερολεπτα στο ντεμποζιτο.. σαν να περναει ρευμα ( σσσσσσσσσ καπως ετσι 😅 ). Yποθετω kill switch εχει τσεκαρει οπως και το σταντ και πατας την μανετα δυνατα. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από visualizer
GamingRoom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Άρα τι λες να φταίει ; 2 ώρες πριν, visualizer είπε Oταν γυρνας το κλειδι πρεπει να ακουγεται ενας ηχος που κραταει 2-3 δευτερολεπτα στο ντεμποζιτο.. σαν να περναει ρευμα ( σσσσσσσσσ καπως ετσι 😅 ). Yποθετω kill switch εχει τσεκαρει οπως και το σταντ και πατας την μανετα δυνατα. Άρα τι λες να φταίει ;
visualizer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, GamingRoom είπε Άρα τι λες να φταίει ; Aκουγεται η τρομπα; Τα υπολοιπα ειναι κομπλε που γραφω παραπανω;
GamingRoom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, visualizer είπε Aκουγεται η τρομπα; Τα υπολοιπα ειναι κομπλε που γραφω παραπανω; Όχι δεν ακούγετε τπτ . Ναι τα έχω τσεκάρει . Απλά πατάς το αριστερό φρένο και την μίζα δεν ακούγετε τίποτα και ανάβουν τα φώτα αμιδρα
visualizer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δες τo check engine light( https://www.youtube.com/watch?v=tGPFD_oQp70 )οταν γυρνας το κλειδι , αναβει για λιγο και σβηνει μετα ; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2021 από visualizer
GamingRoom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, visualizer είπε Δες τo check engine light( https://www.youtube.com/watch?v=tGPFD_oQp70 )οταν γυρνας το κλειδι , αναβει για λιγο και σβηνει μετα ; Νομίζω ανάβει αλλά δεν θυμάμαι με τι ρυθμό αναβοσβήνει … νομίζω μένει στα σταθερα αναμένω
visualizer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Φιλε μου με τα νομιζω ακρη δεν βγαζεις . . .καλύτερα να το πας σε ενα μαστορα ( ελπιζω να εχεις οδικη ) .Αυτο στο λεω γιατι ειναι καποια βασικα πραγματα που θα μπορουσες να κοιταξεις αλλα προφανως δεν τα γνωριζεις και δεν βλεπω να ψηνεσαι και πολυ . Καλη τυχη!
GamingRoom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, visualizer είπε Φιλε μου με τα νομιζω ακρη δεν βγαζεις . . .καλύτερα να το πας σε ενα μαστορα ( ελπιζω να εχεις οδικη ) .Αυτο στο λεω γιατι ειναι καποια βασικα πραγματα που θα μπορουσες να κοιταξεις αλλα προφανως δεν τα γνωριζεις και δεν βλεπω να ψηνεσαι και πολυ . Καλη τυχη! Θα σου στείλω πιο μετά φωτογραφίες γιατί το έχω παρατηση στις πεθερά μου το εργαλείο . Εσυ αποκλείεις την μπαταρία ; Μπορω να σου στείλω προσωπικό μυνημα
visualizer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Αμα λες οτι το μετρησες στα 12.7 φαινεται κομπλε , βεβαια τωρα η μπαταρια ειναι σχετικα παλια (αναλογα και την χρηση που της εχεις κανει )και δεν ξερω κατα ποσο κραταει την φορτιση αλλα θα επρεπε να ξεκινησει εφοσον δινει αυτη την μετρηση .
GamingRoom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μπορω να σου στείλω προσωπικό μυνημα ; Όταν πάω στο μηχανακι ; 13 λεπτά πριν, visualizer είπε Αμα λες οτι το μετρησες στα 12.7 φαινεται κομπλε , βεβαια τωρα η μπαταρια ειναι σχετικα παλια (αναλογα και την χρηση που της εχεις κανει )και δεν ξερω κατα ποσο κραταει την φορτιση αλλα θα επρεπε να ξεκινησει εφοσον δινει αυτη την μετρηση .
GamingRoom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 https://streamable.com/om8mxl https://streamable.com/iwlcbc Δειτε τα παραπανω βιντεο αυτο συνβαινει οταν γυρναω το κλειδι
visualizer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Ακούγεται ένας ήχος πριν καν γυρίσεις το κλειδί .. η το έχεις γυρισει από την αρχή ; Είναι σκοτεινά και δεν καταλαβαίνω 🧐
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα