Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά … έχω ένα pcx 125 τελευταία φορά που άλλαξα μπαταρία ήταν πριν 2 χρόνια . Πάω σήμερα το πρωί να το ανάψω νεκρό και η μίζα δεν γυρνούσε . Βγάζω την μπαταρία την μετράω 12.7 v την βάζω στο φόρτιση την έδειχνε φορτισμένη . Την έβαλα ξανά πανω την Μπαταρία η μίζα εξακολουθούσε να μην ακούγεται αλλά ξαφνικά μισό άνοιξα τα φώτα και το καντράν . Τι λέτε να φταίει μπαταρία; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oταν γυρνας το κλειδι πρεπει να ακουγεται ενας ηχος που κραταει 2-3 δευτερολεπτα στο ντεμποζιτο.. σαν να περναει ρευμα ( σσσσσσσσσ καπως ετσι 😅 ).

Yποθετω kill switch εχει τσεκαρει οπως και το σταντ και πατας την μανετα δυνατα.

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.

Άρα τι λες να φταίει ; 

2 ώρες πριν, visualizer είπε

Oταν γυρνας το κλειδι πρεπει να ακουγεται ενας ηχος που κραταει 2-3 δευτερολεπτα στο ντεμποζιτο.. σαν να περναει ρευμα ( σσσσσσσσσ καπως ετσι 😅 ).

Yποθετω kill switch εχει τσεκαρει οπως και το σταντ και πατας την μανετα δυνατα.

Άρα τι λες να φταίει ;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, visualizer είπε

Aκουγεται η τρομπα; Τα υπολοιπα ειναι κομπλε που γραφω παραπανω;

Όχι δεν ακούγετε τπτ . Ναι τα έχω τσεκάρει . Απλά πατάς το αριστερό φρένο και την μίζα δεν ακούγετε τίποτα και ανάβουν τα φώτα αμιδρα 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, visualizer είπε

Δες τo check engine light( https://www.youtube.com/watch?v=tGPFD_oQp70 )οταν γυρνας το κλειδι , αναβει για λιγο και σβηνει μετα ;

Νομίζω ανάβει αλλά δεν θυμάμαι με

τι ρυθμό αναβοσβήνει … νομίζω μένει στα σταθερα αναμένω 

Δημοσ.

Φιλε μου με τα νομιζω ακρη δεν βγαζεις . . .καλύτερα να το πας σε ενα μαστορα ( ελπιζω να εχεις οδικη ) .Αυτο στο λεω γιατι ειναι καποια βασικα πραγματα που θα μπορουσες να κοιταξεις αλλα προφανως δεν τα γνωριζεις και δεν βλεπω να ψηνεσαι και πολυ . Καλη τυχη!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, visualizer είπε

Φιλε μου με τα νομιζω ακρη δεν βγαζεις . . .καλύτερα να το πας σε ενα μαστορα ( ελπιζω να εχεις οδικη ) .Αυτο στο λεω γιατι ειναι καποια βασικα πραγματα που θα μπορουσες να κοιταξεις αλλα προφανως δεν τα γνωριζεις και δεν βλεπω να ψηνεσαι και πολυ . Καλη τυχη!

Θα σου στείλω πιο μετά φωτογραφίες γιατί το έχω παρατηση στις πεθερά μου το εργαλείο . Εσυ αποκλείεις την μπαταρία ;

Μπορω να σου στείλω προσωπικό μυνημα 

Δημοσ.

Αμα λες οτι το μετρησες στα 12.7 φαινεται κομπλε , βεβαια τωρα η μπαταρια ειναι σχετικα παλια (αναλογα και την χρηση που της εχεις κανει )και δεν ξερω κατα ποσο κραταει την φορτιση αλλα θα επρεπε να ξεκινησει εφοσον δινει αυτη την μετρηση .

Δημοσ.

Μπορω να σου στείλω προσωπικό μυνημα ; Όταν πάω στο μηχανακι ;

13 λεπτά πριν, visualizer είπε

Αμα λες οτι το μετρησες στα 12.7 φαινεται κομπλε , βεβαια τωρα η μπαταρια ειναι σχετικα παλια (αναλογα και την χρηση που της εχεις κανει )και δεν ξερω κατα ποσο κραταει την φορτιση αλλα θα επρεπε να ξεκινησει εφοσον δινει αυτη την μετρηση .

Δημοσ.

Ακούγεται ένας ήχος πριν καν γυρίσεις το κλειδί .. η το έχεις γυρισει από την αρχή ; Είναι σκοτεινά και δεν καταλαβαίνω 🧐

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...