Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα τη νεα ποικιλία καφέ σήμερα από τα Μικέλ και η πρώτη εντύπωση είναι θετική.

Είναι και 10 λεπτά πιο φθηνός από τον κλασικό.

Επίσης είδα πλέον χάρτινα καλαμάκια (τα οποία παίζει σε είναι σε pre-alpha version που λέμε εμείς οι software developers) με την ραφή τους να μην είναι ικανοποιητικά κλεισμένη και να μπάζουν αέρα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχεις άλλη επιλογή σε απόσταση 50 χιλιομέτρων και παίρνεις καφέ από τα Μικέλ ?

Ήρεμα ρωτάω.

Επεξ/σία από puelito
  • Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, puelito είπε

Δεν έχεις άλλη επιλογή σε απόσταση 50 χιλιομέτρων και παίρνεις καφέ από τα Μικέλ ?

Ήρεμα ρωτάω.

Τον καλύτερο καφέ, κάνει.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Land-decked είπε

Το coffee island με διάφορα κάνει τον καλύτερο καφέ καθώς έχει 20 ποικιλίες

Απο τα μαζικης παραγωγης, ναι.

Σε απολυτα μεγεθη, σιγουρα δεν εχει/κανει τον καλυτερο καφε. Τωρα για μικελ τι να πω. Στα ορια του να μην ειναι καν καφες αλλα ροφημα.

• Like 1
Δημοσ.

1. Διαφορά στα χαρακτηριστικά του καφέ θα καταλάβεις μόνο όταν τον πίνεις ζεστό και βασικά όταν από ζεστός έχει πέσει η θερμοκρασία λίγους βαθμούς καθώς τότε βγάζει όλα τα αρωματικά χαρακτηριστικά. Σε κρύο καφέ ουσιαστικά την ένταση της πικράδας θα καταλάβεις με την εξαίρεση κάποιων δύσκολων και μακροχρόνιων στην εκτέλεσή τους cold brews.

2. Για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων ο καφές αποτελεί απλά τη βάση του ροφήματος που τους αρέσει να πίνουν. Θυμάμαι όταν ήρθα Ελλάδα το καλοκαίρι φίλους να μου εκθειάζουν το νέο καφέ με κρέμα του Γρηγόρη. Προσωπικά η κρέμα μου φάνηκε σαν ένας στόκος που επέπλεε πάνω σε παγάκια. Παρόλα αυτά είναι από τα best sellers άρα για την εταιρεία είναι ένα επιτυχημένο προϊόν.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, puelito είπε

Ήρεμα ρωτάω.

Αντι-Μικελ είσαι ?

• Confused 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αντι-Μικελ είσαι ?

Οχι, δεν θα ελεγα οτι ειμαι Αντι-Μικελ. Εχω αγορασει καφε μερικες φορες και απλα δεν μου αρεσε καθολου. 

Γεμισμα απο κανάτα που έχει ετοιμες τις δοσεις καφε, γαλα πληρες και οχι αφρογαλο μιας και πηρα φρεντο καπουτσινο. Γευση κατω του μετριου.

Γενικα μια κακη εμπειρια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι και θέμα συνήθειας... και εμένα μου άρεσε πολύ ο καφές του Μικέλ πιο παλιά, όμως σε κάποια φάση δεν υπήρχε καλύτερος από το De Tox.. επίσης από το Pedro πολύ καλός.. γούστα είναι αυτά

Επεξ/σία από onelonelystar
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dazed είπε

Απο τα μαζικης παραγωγης, ναι.

Σε απολυτα μεγεθη, σιγουρα δεν εχει/κανει τον καλυτερο καφε. Τωρα για μικελ τι να πω. Στα ορια του να μην ειναι καν καφες αλλα ροφημα.

Με την κίνηση όμως αυτή θεωρώ ότι αλλάζουν τα δεδομένα καθώς είναι πιο πικρή η γεύση.

• Super Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, GREGORYMO said:

Αντι-Μικελ είσαι ?

Λάτρης του καλού καφέ θα έλεγα! (απάντησα εγώ για αυτόν για να μην καθυστερείτε) :) 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, billdanos είπε

Λάτρης του καλού καφέ θα έλεγα! (απάντησα εγώ για αυτόν για να μην καθυστερείτε) :) 

Πηγαίνω αραιά και που, λόγω σημείου στην πόλη μου, πίνω φραπέ και όσες φορές πήρα έμεινα υπέρ ευχαριστημένος.

Αύριο, μπορεί να λέω αλλά.

Δεν έχω μετοχές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...