Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δίνοντας το όνομα χρήστη στο ebanking της Εθνικής και πριν προχωρήσω στο password μου έβγαλε ένα παράθυρο που έλεγε ότι θα μου ζητηθεί ο αριθμός της χρεωστικής κάρτας και ο αριθμός τηλεφώνου και ζητήθηκε να πληκτρολογήσω το pin της κάρτας. Εννοείται ότι έκλεισα το παράθυρο χωρίς να κάνω τίποτε από αυτά που ζητούσε.

Θα επικοινωνήσω αύριο με την τράπεζα, αλλά ήθελα να ξέρω αν συνέβη κάτι παρόμοιο και σε κάποιον άλλον. 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Δίνοντας το όνομα χρήστη στο ebanking της Εθνικής και πριν προχωρήσω στο password μου έβγαλε ένα παράθυρο που έλεγε ότι θα μου ζητηθεί ο αριθμός της χρεωστικής κάρτας και ο αριθμός τηλεφώνου και ζητήθηκε να πληκτρολογήσω το pin της κάρτας. Εννοείται ότι έκλεισα το παράθυρο χωρίς να κάνω τίποτε από αυτά που ζητούσε.

Θα επικοινωνήσω αύριο με την τράπεζα, αλλά ήθελα να ξέρω αν συνέβη κάτι παρόμοιο και σε κάποιον άλλον. 

Μήπως το link το βρήκες σε κάποιο e-mail?

Πάντα να πληκτρολογείς nbg.gr για να μπεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SB_1957 είπε

24ωρη γραμμή επικοινωνίας δεν εχει;Παρε τωρα

• Like 1
Δημοσ.

Κλασική περίπτωση απάτης.

Μάθαμε και τον τρόπο που βρίσκουν τον αριθμό τηλεφώνου του θύματος ώστε να βγάλουν νέα κάρτα Sim και να παραλαμβάνουν το sms επαλήθευσης ΟΤΡ

Ενημέρωσε μας αν θέλεις που βρήκες το λινκ για να μπεις στην ψευτικη σελίδα της τραπεζας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Το πιο πιθανό περίπτωση απάτης. Έβγαλα ibanking στην Εθνική χωρίς το pin της κάρτας το οποίο είχα ξεχάσει γιατί είναι σχεδόν 10 να τη χρησιμοποιήσω και έπειτα ζήτησα από την τράπεζα και μου έστειλε νέο pin για την κάρτα. Άρα δεν χρειάζεται pin για έκδοση ibanking  και πολύ καλά έκανες που έκλεισες.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.

OK

Λήξη συναγερμού!

Επικοινώνησα με τράπεζα και μου είπαν ότι το παράθυρο που βγήκε είναι όταν έχεις ξεχάσει τον κωδικό!!!

Πρέπει να αλλάξω ποντίκι γιατί έχει αρχίσει να πηδάει όπου θέλει! 

Ενώ πάτησα "συνέχεια" αυτό μάλλον είχε πάει στο "ξέχασα τον κωδικό"!

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!

Πάντα πληκτρολογώ το λινκ και ούτε καν ανοίγω άγνωστα email, ούτε μηνύματα ακόμη και από τράπεζα, εκτός αν είναι ειδοποίηση για κάποια συναλλαγή που εκτελέστηκε.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απο οταν αλλαξαν site και μπαινω να κανω login

το user name πρεπει να το γραφω στο chrome και μετα εμφανιζει το password αυτοματα

Θελω να εμφανιζει και το user name μολις κανω κλικ και οχι να πρεπει να το γραφω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...