Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια μοτοσυκλέτα (200 κβ) περσινό μοντέλο με 70.000 χλμ και σε ένα μοντέλο 6ετίας με 15.000 χλμ (ας υποθέσουμε ότι έχουν συντηρηθεί σωστά και τα δύο) που έχουν ίδια τιμή. Ποιο θα επιλέγατε και γιατί?

Δημοσ.

70000 σε μηχανάκι σε ένα χρόνο είναι απίστευτο νούμερο, πρέπει να το δουλεύουν delivery δυο βάρδιες την μέρα και πάλι δύσκολα να φτάσει τόσα 

• Like 3
Δημοσ.

70.000 σε ένα χρόνο;;;

Δηλαδή κάπου στα 200 Χλμ τη μέρα....

Πέρα από τη φθορά στον κινητήρα,που θα τα έχει δεί όλα με τόσες ώρες λειτουργίας, το συγκεκριμένο μηχανάκι θα θέλει σίγουρα αναρτήσεις, φρένα κ δεν ξέρω τι άλλο.

Το 6ετιας αν τα χλμ είναι πραγματικά θα θέλει το πολύ ένα γενικό σέρβις.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως μπέρδεψες ένα μηδενικό? 

Αν δεν είναι παπί για delivery δεν ξέρω πως μπορούν να γίνουν αυτά τα χλμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως είναι καμία που την είχαν για οδική βοήθεια; Άνετα βγαίνουν τα 200 χλμ την μέρα ..

Δεν αναφέρεις καν για ποια μηχανάκια μιλάς οπότε προσωπικά δεν μπορώ να εκφέρω άποψη !

Στις 6/9/2021 στις 12:28 ΠΜ, bill999r είπε

70.000 σε ένα χρόνο;;;

Δηλαδή κάπου στα 200 Χλμ τη μέρα....

Πέρα από τη φθορά στον κινητήρα,που θα τα έχει δεί όλα με τόσες ώρες λειτουργίας, το συγκεκριμένο μηχανάκι θα θέλει σίγουρα αναρτήσεις, φρένα κ δεν ξέρω τι άλλο.

Το 6ετιας αν τα χλμ είναι πραγματικά θα θέλει το πολύ ένα γενικό σέρβις.

Αναρτήσεις ίσως .. Όταν λες φρένα, τι εννοείς; 🤔

Επεξ/σία από visualizer
Δημοσ.

Σίγουρα δισκοπλακες, υγρά φρένων.

Γενικά το συγκεκριμένο μηχανάκι χρήζει ανακατασκευής σχεδόν μετά από τόσα Χλμ. 

Δηλαδή αλλαγή σε όλα τα υγρά, αναλώσιμα, δισκοπλακες, αλυσιδογραναζα.

Αν το μοτέρ είναι αξιόπιστο ίσως αντέξει κι άλλο, αλλά νομίζω με τέτοια χρήση δικαιολογημένα παίζει να έχει βγεί οφ.

Όντως ο φίλος δεν αναφέρει τι μηχανάκι θέλει να αγοράσει. 200 κυβικά μότο δεν μου έρχεται στο μυαλό εκτός κ αν αναφέρεται σε σκούτερ που εκεί σίγουρα το μηχανάκι έχει παραδώσει πνεύμα.

• Like 1
Δημοσ.

Για να έχει τόσα χλμ, αν δεν έκανε delivery ασταμάτητα ή οδική βοήθεια, παίζει να είναι όπως ένας φίλος μου που κάθε μέρα κάνει 150 χλμ για την δουλειά του πήγαινε-έλα με ένα mega scooter. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, filarhos είπε

Για να έχει τόσα χλμ, αν δεν έκανε delivery ασταμάτητα ή οδική βοήθεια, παίζει να είναι όπως ένας φίλος μου που κάθε μέρα κάνει 150 χλμ για την δουλειά του πήγαινε-έλα με ένα mega scooter. 

Και πάλι, με 150 τη μέρα, είσαι 3000 το μήνα, βγάλε κάνε μήνα άδεια το χρόνο, πας 33000, πες 35000

Μέχρι τα 70 έχεις άλλα τόσα

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Και πάλι, με 150 τη μέρα, είσαι 3000 το μήνα, βγάλε κάνε μήνα άδεια το χρόνο, πας 33000, πες 35000

Μέχρι τα 70 έχεις άλλα τόσα

Ναι αυτό ήθελα να πω, δεν τα έγραψα όλα μου απέσπασαν την προσοχή. Και εκτός της άδειας αφαιρούμε και τα χλμ που έκανε με αυτοκίνητο όταν έχει κακό καιρό.

Βέβαια σε τέτοιες συνθήκες αν δεν πηγαίνεις στο όριο τον κινητήρα (120-150 πόσες στροφές έχεις ένας 500cc+ κινητήρας) είναι σε καλύτερη κατάσταση από ένα με ίδια χλμ αλλά μέσα στην πόλη σε 5-6 χρόνια... 

Υ.γ. Πάντως του φίλου μου έχει πάνω κάτω τα ίδια χλμ 70-80 σε τρία χρόνια, αλλά φαίνεται σαν καινούριο... Τώρα αν στα 100 είναι για πέταμα θα δούμε...

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Είδα μια αγγελία για ένα sym NH-T 200 για αυτό έκανα και τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Για τους φίλους που ρωτάνε τι μηχανάκι είναι.

Δύσκολα το βλέπω για ντελιβερι. Πιο πιθανό αυτός που το έχει να δουλεύει κάπου μακριά. (Πειραιά-Χαλκιδα πχ)

Δημοσ.

η καλύτερη απάντηση είναι εξέταση από μηχανικό ότι και να είναι , ιδανικά και κατέβασμα μηχανής που έχει ένα σοβαρό κόστος  , αλλά είναι άλλη ιστορία αυτή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...