Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις, αλλά αν η γυναίκα με την οποία είχα αποφασίσει να μείνω μια ζωή μαζί της, μου έλεγε "κοίτα να δεις, δε θέλω να πάμε σε μεγαλύτερο / καλύτερο σπίτι, γιατί δε θέλω να αφιερώνω 2-3 ώρες εξτρά τη βδομάδα για να το φέρω βόλτα", ακόμα θα έτρεχα :D

Btw πρέπει να ανεβάσω φωτό από το μπαλκόνι μου (60 τ.μ.), εκεί να σε έχω κάβουρα 

Δεκτό και σεβάστο, βέβαια κι εμένα ο άντρας με τον οποίο θα εμένα μια ζωή αντίστοιχα, αν γούσταρε ο ίδιος μεγάλη Σπίταρονα θα αναλάμβανε και τις αντίστοιχες υποχρεώσεις 😉 μιας κι εγώ δεν εχω θέα με το μεγάλο η μικρό σπίτι καθώς εχω ζήσει και σε μεγάλο κ εχω δει τα υπέρ και τς κατά.

απλα κολλήσαμε στις δουλειές σπιτιού λες και είναι ο μοναδικός παράγοντας επιλογής και νομίζω ξεφύγαμε απ το θέμα αρκετά.

• Like 2
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις, αλλά αν η γυναίκα με την οποία είχα αποφασίσει να μείνω μια ζωή μαζί της, μου έλεγε "κοίτα να δεις, δε θέλω να πάμε σε μεγαλύτερο / καλύτερο σπίτι, γιατί δε θέλω να αφιερώνω 2-3 ώρες εξτρά τη βδομάδα για να το φέρω βόλτα", ακόμα θα έτρεχα :D

Btw πρέπει να ανεβάσω φωτό από το μπαλκόνι μου (60 τ.μ.), εκεί να σε έχω κάβουρα 

Ομοίως δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις αλλά αν η εξήγησή σου (ξεκάθαρα και ντόμπρα) προς αυτή τη γυναίκα ήταν "θέλω να πάμε σε μεγαλύτερο/καλύτερο σπίτι απλά θα πρέπει (ΕΣΎ) να αφιερώνεις 2-3 ώρες έξτρα τη βδομάδα για να το φέρνεις βόλτα" νομίζω ότι εκείνη ακόμα θα έτρεχε 😉

Σημ. Θεωρώ σημαντική την "ξεκάθαρη/ντόμπρα εξήγηση" γιατί ενδεχομένως κάποιες να πειστούν και να μην "τρέξουν" με τον κατάλληλο...χειρισμό 

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Ομοίως δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις αλλά αν η εξήγησή σου (ξεκάθαρα και ντόμπρα) προς αυτή τη γυναίκα ήταν "θέλω να πάμε σε μεγαλύτερο/καλύτερο σπίτι απλά θα πρέπει (ΕΣΎ) να αφιερώνεις 2-3 ώρες έξτρα τη βδομάδα για να το φέρνεις βόλτα" νομίζω ότι εκείνη ακόμα θα έτρεχε 😉

Σημ. Θεωρώ σημαντική την "ξεκάθαρη/ντόμπρα εξήγηση" γιατί ενδεχομένως κάποιες να πειστούν και να μην "τρέξουν" με τον κατάλληλο...χειρισμό 

Το έθεσες πιο ωραια κ από μένα, αν και αμφιβάλλω ότι το φέρνουν έτσι,συνήθως αυτή η ζωή παρουσιάζεται με πολλές γαρνιτούρα ς. Βέβαια η γυναίκα η σωστή είναι γεννημένη για να ναι νοικοκυρά όποτε αρκετοί ούτε αυτό δε χρειάζεται να κάνουν, όλα έτοιμα.

τεσπα, το ζήτημα δεν είναι η διεκπεραίωση της καθαριότητας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ζήτημα απ' ότι καταλαβαίνω μετά από τόσα posts είναι το πάρκινγκ, όλα τα υπόλοιπα που σου δίνει το μεγαλύτερο σπίτι δεν τα έχεις ανάγκη ή/και σε φοβίζουν.

Οπότε κάτσε εκεί που είσαι και κοίτα να λύσεις το θέμα της στάθμευσης. Αλλά κι αυτό θα σου ανεβάσει το κόστος (δε θυμάμαι να έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις να χαρίζουν θέση), οπότε σε βλέπω ακριβώς όπως είσαι τώρα χωρίς καμία αλλαγή.

Μόνο στείλε μου σε ΠΜ πληροφορίες για το σπίτι να πάω εγώ που θέλω να αναβαθμιστώ από κοτόπουλο σε πάπια.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Kακώς κάθεσαι και απαντάς 

3 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Κάτι δεν μας λες καλά... 😄

5 ώρες πριν, kathytherion είπε

Δεν κ ως σε καμία περίπτωση να κριτικάρω τον τρόπο ζωής σου που δεν τον γνωρίζω κιόλας αλλά διαβάζοντας αυτό το μυνημα καταλαβαίνω τι άποψη έχεις για πολλές γυναίκες όποτε θα έλεγα ότι είναι για καλο που είσαι ελεύθερος. Εντελώς φιλικά. 

Η σημερινή γυναίκα πρέπει να χωρέσει σπίτι παιδί και δουλειά κάτω απ την ίδια μασφαλή, αν δε χωρίσει πρέπει με 250 να συντηρήσει παιδί η να δουλέψει και το παιδί να μένει σπίτι μόνο του, το οποίο παιδί το συντριπτικό 90% των ανδρών μόλις το βλέπουν φεύγουν τρέχοντας. Τ ΕΣΠΑ, μεγάλη κουβέντα, πάντως αν έχεις σε τόση εκτίμηση τις γυναίκες σαν είδος (γιατί προφανώς όλες το ίδιο συμπεριφέρονται γιμαυτο λέμε οι γυναίκες ) τότε καλύτερα που είσαι μόνος γιατί είναι κρίμα να περνάς τη ζωή με άτομα που δεν έχουν το σεβασμό και την εκτίμηση σου.

Λες πως δεν κριτικάρεις τον τρόπο ζωής μου, αλλά κρίνεις εμένα τον ίδιο απο 1 post.Αν ήξερες τον τρόπο ζωής μου, ίσως να είχες γράψει και άλλα "ωραία".Εχω άποψη για πολλές γυναίκες, όπως και για πολλούς άντρες, καλή και κακή.Οχι, δεν είμαι μισογύνης, γιατί πιθανόν αυτό έχεις σκεφτεί.Ούτε είμαι υπέρ των Double standars.

Οταν γράφεις πως είναι για καλό που είμαι ελεύθερος και πιο κάτω πως είναι καλύτερα πως είμαι μόνος και το υπόλοιπο της πρότασης, ειρωνεία και προσβολή είναι.Επίσης όποιος/α δεν είναι παντρεμένος/η, δεν σημαίνει πως είναι μόνος.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα χωρισμών, που φταίει ο άντρας γιατί είτε είναι άπιστος, η ασκεί ψυχολογική ακόμα και σωματική βία προς την γυναίκα.Γιατί έχουν μεγαλώσει και τους έχουν μάθει να είναι αρχηγοί με πατριαρχικές αντιλήψεις.

Επίσης παραδείγματα γυναικών που έχουν μεγαλώσει με λάθος αντιλήψεις, επιδιώκουν την οικονομική αποκατάσταση και θέλουν να είναι χειριστικές η κακομαθημένες.Χειριστικοί είναι και κάποιοι άντρες.

Στην ουσία, αν δεν υπάρχει υποχώρηση και συμβιβασμός και απο τις 2 πλευρές, δημιουργείται ρήξη.

Στο τέλος, τα θύματα είναι τα παιδιά τα οποία "θυσιάζουν" για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους.Αυτά τα παιδιά, αργότερα θα κάνουν οικογένεια και πιθανόν να είναι προβληματική.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Στο τέλος, τα θύματα είναι τα παιδιά τα οποία "θυσιάζουν" για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους.Αυτά τα παιδιά, αργότερα θα κάνουν οικογένεια και πιθανόν να είναι προβληματική.

Η μπορεί και να μην κάνουν καθόλου οικογένεια λόγω των προβλημάτων που πέρασαν και τους έγιναν βίωμα, της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας που υπάρχει σε μια προβληματική οικογένεια και πολλών άλλων. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Μια χαρά τα λέω 

Δουλειές στο σπίτι κάνω από τη πρώτη μέρα που συγκατοίκησα και με την έλευση του μωρού ακόμα περισσότερες 

ΑΛΛΑ για να το κάνω και πιο λιανά, επειδή και εγώ πήγα ως ζευγάρι (χωρίς παιδί) από σπίτι 77 τμ σε σπίτι 107 (συν την περίφημη βεράντα), αν τότε μου έλεγε 

«ξέρεις αγάπη μου να βρούμε κάτι πιο μικρό γιατί δε μπορώ να το φέρω βόλτα», δε θα έκανα ποτε παιδί μαζί της 

Ο νοών νοείτο…

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, phanispal είπε

Το ζήτημα απ' ότι καταλαβαίνω μετά από τόσα posts είναι το πάρκινγκ, όλα τα υπόλοιπα που σου δίνει το μεγαλύτερο σπίτι δεν τα έχεις ανάγκη ή/και σε φοβίζουν.

Οπότε κάτσε εκεί που είσαι και κοίτα να λύσεις το θέμα της στάθμευσης. Αλλά κι αυτό θα σου ανεβάσει το κόστος (δε θυμάμαι να έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις να χαρίζουν θέση), οπότε σε βλέπω ακριβώς όπως είσαι τώρα χωρίς καμία αλλαγή.

Μόνο στείλε μου σε ΠΜ πληροφορίες για το σπίτι να πάω εγώ που θέλω να αναβαθμιστώ από κοτόπουλο σε πάπια.

Είναι μεγαλο ζητημα το πάρκινγκ , δεν πληρώνω αυτή τη στιγμή αλλά ούσα κοντά στο κέντρο δυσκολεύομαι να βρω κοντα στο σπίτι μου ενώ εκεί μπορείς.να παρκαρεις.κ ακόμη μπορείς ν αραξεις στην είσοδο με αλαρμ και να ξεφορτωθείς πχ τα ψώνια σου σαν άνθρωπος χωρίς να κόβεις την κυκλοφορία. Είναι πολύ άνετα στο μεγάλο. Κατά τ αλλά το μέγεθος του σπιτιού δεν Μ απασχολεί,είμαι σούπερ άνετη και στα 70 τμ κ έχω όσα χρειάζομαι.

Δεν ξέρω γιατί τόση πρεμουρα για το σπίτι πάντως,ένα απλό.διαμερισμα.ειναι,φαντάζομαι.στην.αθηνα θα νοικιάζονται άπειρα.

3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Λες πως δεν κριτικάρεις τον τρόπο ζωής μου, αλλά κρίνεις εμένα τον ίδιο απο 1 post.Αν ήξερες τον τρόπο ζωής μου, ίσως να είχες γράψει και άλλα "ωραία".Εχω άποψη για πολλές γυναίκες, όπως και για πολλούς άντρες, καλή και κακή.Οχι, δεν είμαι μισογύνης, γιατί πιθανόν αυτό έχεις σκεφτεί.Ούτε είμαι υπέρ των Double standars.

Οταν γράφεις πως είναι για καλό που είμαι ελεύθερος και πιο κάτω πως είναι καλύτερα πως είμαι μόνος και το υπόλοιπο της πρότασης, ειρωνεία και προσβολή είναι.Επίσης όποιος/α δεν είναι παντρεμένος/η, δεν σημαίνει πως είναι μόνος.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα χωρισμών, που φταίει ο άντρας γιατί είτε είναι άπιστος, η ασκεί ψυχολογική ακόμα και σωματική βία προς την γυναίκα.Γιατί έχουν μεγαλώσει και τους έχουν μάθει να είναι αρχηγοί με πατριαρχικές αντιλήψεις.

Επίσης παραδείγματα γυναικών που έχουν μεγαλώσει με λάθος αντιλήψεις, επιδιώκουν την οικονομική αποκατάσταση και θέλουν να είναι χειριστικές η κακομαθημένες.Χειριστικοί είναι και κάποιοι άντρες.

Στην ουσία, αν δεν υπάρχει υποχώρηση και συμβιβασμός και απο τις 2 πλευρές, δημιουργείται ρήξη.

Εκρίνα και έγραψα απάντηση βασισμένη ακριβώς σε ένα μύνημα σου αναγνωρίζοντας ότι τα στοιχεία που έχω είναι ελλειπή. Σε καμία.οεριοτωση δεν έβγαλα ένα οριστικό συμπέρασμα που επηρεάζει σε κάποιον τρόπο εσένα. Ακόμη και τα.σχολια μου ότι καλύτερα.που.εισαι.ελευθερος.αφου.εχεις.την άποψη αυτή, θεωρώ ότι είναι λογικό να το σκεφτεί κάποιος. Το μύνημα έδειχνε ότι έχεις τις.γυναικες.καπως.χαμηλα.σε εκτίμηση οπότε χωρίς καμία ειρωνεία,καλύτερα να μην έχεις τέτοια άτομα δίπλα σου. Στη ζωή οι σχέσεις που αξίζουν είναι αυτές που έχουμε με ανθρώπους που όχι μόνο αγαπάμε αλλά.εκτιμαμε και θαυμαζουμε. Μόνο υπο αυτο.το πρίσμα έκανα αυτό το σχόλιο. Το αν η γενική στάση σου είναι φεμινιστική, μισογυνιστικη η ότι άλλο δεν το ξέρω αλλά με το μύνημα σου εκείνο κατάλαβα ότι μια μεγάλη ομάδα γυναικών αν όχι όλες.χαρακτηριζονταν κάπως και απάντησα σε αυτό. Επίσης το ελεύθερος υπεθεσα ότι σημαίνει... Ελεύθερος. Αν δεν είσαι παντρεμένος αλλά.εισαι.σε σχέση δεν είσαι ελεύθερος ,είσαι σε σχέση. Αυτό το λέω για να μην παίζουμε με τις λέξεις,αλλιώς είναι μια υπολεπτομερεια που εδώ δεν έχει σημασία.

Με το υπόλοιπο περιεχόμενο σου, συμφωνώ ,υπάρχουν παράλογες συμπεριφορές κ απαιτήσεις εκατέρωθεν ,μια πετυχημένη σχέση απαιτεί και συμβιβασμό και συνήθως τα δύο άτομα κάνουν υποχωρησεις στα σημεία που μπορεί ο καθένας εφόσον ταιριάζουν και εννοείται πως 2 άτομα που δε συνεννοούνται σε σημαντικά ζητήματα είναι κρίμα να δημιουργούν οικογένεια με παιδιά απλά για τα μάτια του κόσμου και μετά τα παιδιά να γίνονται αποδέκτης αυτών των αρνητικών συναισθημάτων, το έχω δει και σε δικούς μου και είναι πολύ στενάχωρο.

1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Μια χαρά τα λέω 

Δουλειές στο σπίτι κάνω από τη πρώτη μέρα που συγκατοίκησα και με την έλευση του μωρού ακόμα περισσότερες 

ΑΛΛΑ για να το κάνω και πιο λιανά, επειδή και εγώ πήγα ως ζευγάρι (χωρίς παιδί) από σπίτι 77 τμ σε σπίτι 107 (συν την περίφημη βεράντα), αν τότε μου έλεγε 

«ξέρεις αγάπη μου να βρούμε κάτι πιο μικρό γιατί δε μπορώ να το φέρω βόλτα», δε θα έκανα ποτε παιδί μαζί της 

Ο νοών νοείτο…

Κι όμως πολλοί να το πουν αυτό ,αν έχουν αποφασίσει ότι ο διαθεσιμος χρόνος τους (που για πολλούς είναι 1-2 ώρες την εβδομάδα όλος κι ολος) δεν είναι μόνο για να φέρνουν βόλτα το σπίτι αλλά και για άλλες πιο ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Φυσικά στο ζευγάρι έχει σημασία απλά να τα βρίσκουν οι 2 εμπλεκόμενοι κατά τ αλλά δεν είναι πιο σωστό αυτό π λες εσύ επειδή δεν θα επέλεγες την γυναίκα αν έλεγε το άλλο ούτε ίσως και το δικό μου,γιατί κι εγώ είμαι Μ έναν άντρα έχουμε την ίδια στάση ζωής πχ θα μπορούσε κάλλιστα να αντικαταστήσει τ αμάξι του που το έχει απειρα χρόνια και να πάρει κάτι πιο καινούριο όμως δεν το κάνει γιατί αυτό που έχει αν και μικρότερο αν και παλιό κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Είμαι της ίδιας λογικής οπότε ταιριάζουμε,αν ήμουν της λογικής κάθε 5ετια καινούριο αμάξι αλλιώς χαθήκαμε τότε δε νομίζω να ήμασταν μαζί.

Μείναμε στο θέμα δουλειών στο σπίτι όμως και παρερμηνευεται το ζήτημα πάντως γιατί οι προβληματισμοί μας για τη μετακόμιση στο μεγαλύτερο διαμέρισμα αφορούν κυρίως το οικονομικό upgrade στα πάγια έξοδα( δεν είναι ότι αποφασίσαμε να δίνουμε κάπου συνδρομή αλλά είναι απλά γαμησιατικο για δημοτικά τέλη ρεύμα και ότι άλλο) απλά έβαλα.κατω κάθε μικρό η μεγάλο.ζητημα που θα προέκυπτε με.τη μετακόμιση ώστε να ζυγίζω την απόφαση μου ,μεταξύ αυτών και η αυξημένη σε χρόνο συχνότητα και κόπο φροντίδα του σπιτιού.

Επίσης, ανέφερες υποθετικά αν μια γυναίκα σου έλεγε να μην πάτε σε μεγαλύτερο σπίτι για να μην αφιερώνει έξτρα καθάρισμα ήθελα να πω ότι αν ήμουν στη θέση σου θα προτιμούσα 1000 φορές αντί να καθαρίζει αυτές τις 2-3 ώρες το μεγάλο σπίτι Μεντή μεγάλη βεράντα ,να πάμε 2 βόλτες παραπάνω,ένα σινεμά.ενα εστιατόριο η να αραξουμε να δούμε σειρά . Νομίζω αυτούς που αγαπάμε καλό είναι να επιδιώκουμε και ποιοτικό χρόνο μαζί τους οπότε αν εμένα μου το έλεγε αυτό θα ήταν keeper. Απόψεις βέβαια. Στην προκειμένη για να μην υπάρχει παρανόηση επί τούτου, και οι 2 ζήσαμε σε μεγάλο σπίτι χαρήκαμε τα πλεονεκτήματα αλλά ζήσαμε και τα μειονεκτήματα του μεγάλου καραβιού με τις μεγάλες φουρτούνες και είμαστε και οι 2 αρκετά εγκράτεις στο θέμα ιδιοκτησίας αντικειμένων και αγορών πέραν από τα χόμπυ μας (δεν θα πω μινιμαλιστες γιατί δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά είμαστε κοντά) οπότε όπως δε συγκινούν τα έξτρα τμ εμένα άλλο τόσο δε συγκινούν ούτε τον άντρα μου. Άλλες.ευκολιες.μας.βαζουν σε δίλημμα ,τις οποίες ανέφερα στο αρχικό ποστ.

😆 σχετικά με το τελευταίο σκέλος,πολλές φορες.εγω.κανω κάποια δουλειά η μάζεμα σπίτι και ο άντρας μου με παρακινεί να βγούμε βόλτα κλπ. Συχνά αυτοψμε.οδηγει στη σκέψη "ωωω πρέπει να τελειώσω τη δουλειά να μην την έχω μετά "κλπ κλπ όμως στην ουσία 1) χέστηκε αν θα γίνει η δουλειά γιατί βασική προτεραιότητα είναι να περνάμε καλά οπότε αν θέλουμε.αυτη τη βόλτα θα πάμε κ η δουλειά.θα γίνει άλλη ώρα και 2)οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ σ.ενα σπίτι,είτε.50τμ είτε 1050 οπότε.θελει.και.καλοπεραση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/9/2021 στις 11:24 ΜΜ, phanispal είπε

Πόσο είσαι παρεμπιπτόντως και είσαι απ' τους παλιούς;

Στις 6/9/2021 στις 11:26 ΜΜ, SakafliaC είπε

Έλα ρε παμπάλαιε. Για πες..

Στις 6/9/2021 στις 11:30 ΜΜ, NickTG είπε

Ενώ είναι γνωστό πως η γυναίκα υπάρχει για να είναι δούλα! 

Ελπίζω τουλάχιστον να είναι γραμμένο στο όνομά της το σπίτι της. 

Χα χα, πλάκα έχετε όλοι οι σημερινοί μαλθακοί που δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τους ρόλους σας.

Είμαστε 20 χρόνια με τη γυναίκα μου, τρισευτυχισμένοι και έχουμε τρία παιδιά. Και ναι, δεν κάνω δουλειές στο σπίτι. Μπορείτε να ζηλεύετε οσο θέλετε. Δεν έχω καμία ανάγκη την επιβεβαίωσή σας.

Στις 7/9/2021 στις 5:38 ΜΜ, kathytherion είπε

Δεκτό και σεβάστο, βέβαια κι εμένα ο άντρας με τον οποίο θα εμένα μια ζωή αντίστοιχα, αν γούσταρε ο ίδιος μεγάλη Σπίταρονα θα αναλάμβανε και τις αντίστοιχες υποχρεώσεις 😉 μιας κι εγώ δεν εχω θέα με το μεγάλο η μικρό σπίτι καθώς εχω ζήσει και σε μεγάλο κ εχω δει τα υπέρ και τς κατά.

απλα κολλήσαμε στις δουλειές σπιτιού λες και είναι ο μοναδικός παράγοντας επιλογής και νομίζω ξεφύγαμε απ το θέμα αρκετά.

Κοίτα, εγώ τις απόψεις μου τις λέω ευθέως και ωμά. Επειδή βαριέμαι να κάνω παράθεση και τα άλλα που λες, εννοείται οτι είσαι τεμπέλα άμα βαριέσαι να καθαρίζεις σπίτι 120 τ.μ. Και εννοείται ότι είσαι πρωταθλήτρια τεμπελιάς άμα προτιμάς την καφετέρια από το να έχεις καθαρό σπίτι.

Απλά και ωραία.

Επεξ/σία από RTW4ever
Δημοσ.
17 minutes ago, RTW4ever said:

Χα χα, πλάκα έχετε όλοι οι σημερινοί μαλθακοί που δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τους ρόλους σας.

Είμαστε 20 χρόνια με τη γυναίκα μου, τρισευτυχισμένοι και έχουμε τρία παιδιά. Και ναι, δεν κάνω δουλειές στο σπίτι. Μπορείτε να ζηλεύετε οσο θέλετε. Δεν έχω καμία ανάγκη την επιβεβαίωσή σας.

Ανατρίχιασα λίγο είναι η αλήθεια. Ελπίζω να πρόλαβε να ανοίξει κανείς το παράθυρο να φύγει η βαρβατίλα!

Τι ακριβώς να ζηλεύουμε εν τω μεταξύ? Το ότι δεν είσαι ικανός να κάνεις κάτι μέσα στο σπίτι? Ή ότι είσαι και περήφανος για αυτό? 

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Και ναι, δεν κάνω δουλειές στο σπίτι.

44 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

εννοείται οτι είσαι τεμπέλα άμα βαριέσαι να καθαρίζεις σπίτι 120 τ.μ.

κοίτα να δεις πως τα δικά σου κολλάνε μεταξύ τους ....

46 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Μπορείτε να ζηλεύετε οσο θέλετε.

μπα, μην αγχώνεσαι

47 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Δεν έχω καμία ανάγκη την επιβεβαίωσή σας.

τότε γιατί μας τα λες Κόναν ?

• Like 2
Δημοσ.

2 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Κοίτα, εγώ τις απόψεις μου τις λέω ευθέως και ωμά. Επειδή βαριέμαι να κάνω παράθεση και τα άλλα που λες, εννοείται οτι είσαι τεμπέλα άμα βαριέσαι να καθαρίζεις σπίτι 120 τ.μ. Και εννοείται ότι είσαι πρωταθλήτρια τεμπελιάς άμα προτιμάς την καφετέρια από το να έχεις καθαρό σπίτι.

Απλά και ωραία.

Πάντως δε ζηλεύω τη γυναίκα σου παρότι μπορεί όντως να αισθάνεται ευτυχισμένη ,αυτό εσείς το ξέρετε . Απλά ίσως αυτή η γυναίκα να αγνοεί ότι τόσα χρόνια προσφέρει απλήρωτη ανασφάλιστη εργασία που αν ω μη γενοιτο κάτι στραβώσει μένει ξεκρέμαστη και χωρίς δουλειά αφού δεν θα έχει προϋπηρεσία, αν δε έχει και εργασία κανονική τότε θέλω να έρθω ς επαφή μαζί της να μου πει το κόλπο πως επιμηκύνεται η μέρα γιατί σπίτι δουλειά και τρία παιδιά η θα πρέπει να έχει 5 χέρια η να έχει χρονομηχανή. Κάπου δε βγαίνουν τς κουκιά  εκτός φυσικά αν έχει να πάει βόλτα η να βγει με φίλες από την Ολυμπιάδα ξέρω γω.  Όπως τη βρίσκει κανείς βέβαια.

Προτιμώ να ζω χαρούμενη και κάνοντας παραγωγικά πράγματα παρά να καθαρίζω ένα σπίτι μεγαλύτερο από τις ανάγκες μου για να μην με πει κάποιος άγνωστος στο φόρουμ... τεμπελα. Που είναι και λίγο ατοπο συμπέρασμα εκ μέρους σου , γιατι στα 40+ Θα πρεπε να είσαι σε θέση να διαχωρίζεις κάποιον που έχει μπει στη διαδικασία να μείνει σε μεγάλο σπίτι και δεν αναλαμβάνει τη φροντίδα οου απαιτείται για το σπίτι ( ναι, και ς εσένα αναφέρομαι) από κάποιον που ζει σε μικρότερο σπίτι και το φροντίζει επαρκώς και προτού κάνει ένα βήμα προς με μεγαλυτερο σπίτι (το οποίο δεν ζήτησε δηλαδή δεν έχει ανάγκη για μεγαλύτερο σπίτι)ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά , όπως θα πρεπε να κάνει κάθε λογικός ενήλικας πριν από κάθε σημαντική απόφαση. 

Απ ότι φαινεται μπορεί να είμαι μαλθακή και (όχι τόσο) νέα αλλά σκέφτομαι πιο καθαρά από εσένα. Απλά δουλεψε το λίγο με την κατανόηση κειμένου γιατί στο αρχικό ποστ που είναι και το ζητούμενο δεν αναφέρθηκα στο κομμάτι των δουλειών σπιτιού απλά το ανέφερα σαν μια απ τις πολλές παραμέτρους που θα συνδράμουν στη λήψη της απόφασης μου να μείνω η να φυγω...

1 ώρα πριν, NickTG είπε

Ανατρίχιασα λίγο είναι η αλήθεια. Ελπίζω να πρόλαβε να ανοίξει κανείς το παράθυρο να φύγει η βαρβατίλα!

Τι ακριβώς να ζηλεύουμε εν τω μεταξύ? Το ότι δεν είσαι ικανός να κάνεις κάτι μέσα στο σπίτι? Ή ότι είσαι και περήφανος για αυτό? 

Εγώ ανατρίχιασα και λίγο στ αληθεια, υπάρχουν κι αυτά ανάμεσα μας...

προφσνως κάποιοι έχουν ακόμη τη νοοτροπία του άντρα αφέντη στο σπίτι, κάρι σκοτώθηκε και για ρόλους όποτε λέω άστο ...

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kathytherion είπε

Πάντως δε ζηλεύω τη γυναίκα σου παρότι μπορεί όντως να αισθάνεται ευτυχισμένη ,αυτό εσείς το ξέρετε . Απλά ίσως αυτή η γυναίκα να αγνοεί ότι τόσα χρόνια προσφέρει απλήρωτη ανασφάλιστη εργασία που αν ω μη γενοιτο κάτι στραβώσει μένει ξεκρέμαστη και χωρίς δουλειά αφού δεν θα έχει προϋπηρεσία, αν δε έχει και εργασία κανονική τότε θέλω να έρθω ς επαφή μαζί της να μου πει το κόλπο πως επιμηκύνεται η μέρα γιατί σπίτι δουλειά και τρία παιδιά η θα πρέπει να έχει 5 χέρια η να έχει χρονομηχανή. Κάπου δε βγαίνουν τς κουκιά  εκτός φυσικά αν έχει να πάει βόλτα η να βγει με φίλες από την Ολυμπιάδα ξέρω γω.  Όπως τη βρίσκει κανείς βέβαια.

Προτιμώ να ζω χαρούμενη και κάνοντας παραγωγικά πράγματα παρά να καθαρίζω ένα σπίτι μεγαλύτερο από τις ανάγκες μου για να μην με πει κάποιος άγνωστος στο φόρουμ... τεμπελα. Που είναι και λίγο ατοπο συμπέρασμα εκ μέρους σου , γιατι στα 40+ Θα πρεπε να είσαι σε θέση να διαχωρίζεις κάποιον που έχει μπει στη διαδικασία να μείνει σε μεγάλο σπίτι και δεν αναλαμβάνει τη φροντίδα οου απαιτείται για το σπίτι ( ναι, και ς εσένα αναφέρομαι) από κάποιον που ζει σε μικρότερο σπίτι και το φροντίζει επαρκώς και προτού κάνει ένα βήμα προς με μεγαλυτερο σπίτι (το οποίο δεν ζήτησε δηλαδή δεν έχει ανάγκη για μεγαλύτερο σπίτι)ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά , όπως θα πρεπε να κάνει κάθε λογικός ενήλικας πριν από κάθε σημαντική απόφαση. 

Απ ότι φαινεται μπορεί να είμαι μαλθακή και (όχι τόσο) νέα αλλά σκέφτομαι πιο καθαρά από εσένα. Απλά δουλεψε το λίγο με την κατανόηση κειμένου γιατί στο αρχικό ποστ που είναι και το ζητούμενο δεν αναφέρθηκα στο κομμάτι των δουλειών σπιτιού απλά το ανέφερα σαν μια απ τις πολλές παραμέτρους που θα συνδράμουν στη λήψη της απόφασης μου να μείνω η να φυγω...

Εγώ ανατρίχιασα και λίγο στ αληθεια, υπάρχουν κι αυτά ανάμεσα μας...

προφσνως κάποιοι έχουν ακόμη τη νοοτροπία του άντρα αφέντη στο σπίτι, κάρι σκοτώθηκε και για ρόλους όποτε λέω άστο ...

Υπάρχουν γυναίκες, ακόμη και εργαζόμενες, που έχουν ψύχωση με την καθαριότητα!

Κάτι σαν την Μόνικα στα Φιλαράκια!

Είχαμε γνωρίσει πριν χρόνια σε κάμπιγκ μία οικογένεια, όπου η σύζυγος ξυπνούσε από τα χαράματα να σκουπίσει τον διάδρομο μπροστά στο τροχόσπιτό τους και να καθαρίσει τα πάντα περιμετρικά. Το πλαστικό δάπεδο ήταν πιο καθαρό από ό,τι όταν το αγόρασαν και τους είχε όλους σούζα. Δεν τολμούσε κανείς να πατήσει με παντόφλες ή παπούτσια. Τα άφηναν στην άκρη και ήταν ξυπόλυτοι. Εννοείται ότι και κανένας ξένος δεν τολμούσε να πατήσει, ούτε παιδάκι να πλησιάσει! Όλη μέρα ήταν με ένα κουβαδάκι με νερό+απορρυπαντικό και ένα βετέξ να καθαρίζει ασταμάτητα!

Είχαν μαγαζί με τον άντρα της όπου δούλευε και η ίδια όλη μέρα, παράλληλα ήταν δημοτική σύμβουλος και είχε και 3  παιδιά-αγόρια! Αλλά δεν άφηνε κανέναν να κάνει το παραμικρό και αν έκαναν κάτι πήγαινε εκείνη και το ξαναέκανε γιατί δεν το έκαναν σωστά!!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε

Υπάρχουν γυναίκες, ακόμη και εργαζόμενες, που έχουν ψύχωση με την καθαριότητα!

Κάτι σαν την Μόνικα στα Φιλαράκια!

Είχαμε γνωρίσει πριν χρόνια σε κάμπιγκ μία οικογένεια, όπου η σύζυγος ξυπνούσε από τα χαράματα να σκουπίσει τον διάδρομο μπροστά στο τροχόσπιτό τους και να καθαρίσει τα πάντα περιμετρικά. Το πλαστικό δάπεδο ήταν πιο καθαρό από ό,τι όταν το αγόρασαν και τους είχε όλους σούζα. Δεν τολμούσε κανείς να πατήσει με παντόφλες ή παπούτσια. Τα άφηναν στην άκρη και ήταν ξυπόλυτοι. Εννοείται ότι και κανένας ξένος δεν τολμούσε να πατήσει, ούτε παιδάκι να πλησιάσει! Όλη μέρα ήταν με ένα κουβαδάκι με νερό+απορρυπαντικό και ένα βετέξ να καθαρίζει ασταμάτητα!

Είχαν μαγαζί με τον άντρα της όπου δούλευε και η ίδια όλη μέρα, παράλληλα ήταν δημοτική σύμβουλος και είχε και 3  παιδιά-αγόρια! Αλλά δεν άφηνε κανέναν να κάνει το παραμικρό και αν έκαναν κάτι πήγαινε εκείνη και το ξαναέκανε γιατί δεν το έκαναν σωστά!!!

Προφανώς ήθελε τον έλεγχο ώστε να γίνονται όλα στο βαθμό τελειότητας που ήθελε εκείνη. Άλλο όμως να έχει κόλλημα η ίδια γιατί της βγαίνει τέλειο,ανία κ άλλο να θεωρεί ο άλλος αυτονόητο ότι θα είναι η γυναίκα σούζα με μια σφουγγαρίστρα. Γιατί κι εγώ τεμπελα βγήκα αλλά κάθε μέρας θα καθαρίσω σπίτι απλά δεν τα κάνω όλα μαζί για να μην μαζεύονται, εκτιμώ ένα καθαρό σπίτι κ ειδικά με τον κόβιντ απολυμαίνω οτιδήποτε μπαίνει ώστε να είμαι χαλαρή, όμως δεν θα φρικαρω κιόλας ,υπάρχει και ζωή πέρα από αυτό. Δεν κάνω διαφήμιση τι προκομμένη είμαι αλλά ακόμη κι αυτή η στάση που προσωπικά θεωρώ υγιή και στα πλαίσια του νορμαλ και αναγνωρίζω μέχρι που είμαι διατεθειμένη ν αφιερώνω χρόνο κόπο (για κάτι τόσο μάταιο αφού ξανά λερώνονται όλα,)για το φίλο συφόρουμιτη θεωρείται τεμπαλιά.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα ρε XD αχ ποση 'αντριλα' πια με γυναικα δουλα και κυρα! 

Θυμίζω: ετος 2021

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...