Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια τι ακριβως σας δυσκολευει στο καθαρισμα σε μεγαλο σπιτι? Το εξτρα δωματιο?

Καθε ποτε καθαριζετε και ποσο παραπανω ειναι το σκουπισμα σφουγγαρισμα ? 

Εμεις σε μεγαλο σχετικα (100τμ) κανουμε μια γενικη 1 φορα τη βδομαδα για ενα 4ωρο. Αντε να μην ειχαμε το δωματιο θα γλυτωναμε ενα 20λεπτο τη βδομαδα?

Τα καθημερινα τα κανει το ρομποτακι

Επεξ/σία από imr
  • Like 2
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Έλα ντε...

Λες και είναι τίποτα πυρηνική φυσική να σκουπίσεις και να σφουγγαρίσεις ένα σπίτι 100 τ.μ.

Δε νομίζω να μίλησε κανείς για πυρηνική φυσική αλλά για το χρονοβόρο της υπόθεσης, ιδιαίτερα όταν αυτό εντάσσεται μέσα σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει δουλειά, οικογενειακές ή άλλες υποχρεώσεις κι επανάληψη πχ κάθε βδομάδα.

Φυσικά αν είσαι της μίνιμαλ αισθητικής και το σπίτι σου θυμίζει...shogun (δεν το κακίζω, γούστα είναι αυτά), είσαι μόνιμα με κλειστά παράθυρα και της άποψης ότι σκούπισμα/σφουγγάρισμα θέλει κάθε 20 μέρες, τότε μια χαρά κοντρολάρεται το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, haris_216 είπε

Δε νομίζω να μίλησε κανείς για πυρηνική φυσική αλλά για το χρονοβόρο της υπόθεσης, ιδιαίτερα όταν αυτό εντάσσεται μέσα σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει δουλειά, οικογενειακές ή άλλες υποχρεώσεις κι επανάληψη πχ κάθε βδομάδα.

Φυσικά αν είσαι της μίνιμαλ αισθητικής και το σπίτι σου θυμίζει...shogun (δεν το κακίζω, γούστα είναι αυτά), είσαι μόνιμα με κλειστά παράθυρα και της άποψης ότι σκούπισμα/σφουγγάρισμα θέλει κάθε 20 μέρες, τότε μια χαρά κοντρολάρεται το θέμα.

Σκούπα ρομποτάκι καθημερινά, και κανονική σκούπα / σφουγγάρισμα μια φορά τη βδομάδα, εκτός αν γίνει καμιά ομορφιά (κυρίως στη κουζίνα)

Στο δωμάτιο που έχω ένα γραφείο και έναν καναπέ κρεβάτι (πες το guest room) θα κάθομαι να το σφουγγαρίζω 2 φορές τη μέρα για ποιο λόγο ;   

Συν τοις άλλοις, οι καθαρές επιφάνειες σε ένα σπίτι δεν έχουν προφανώς σχέση με τα ονομαστικά τετραγωνικά 

Δυο σπίτια π.χ. 70 με 110 τ.μ. ζήτημα να έχουν 20 τ.μ. διαφορά στην επιφάνεια προς καθάρισμα 

Ε πόσο θες για αυτά, μισή ώρα τη βδομάδα παραπάνω ; (και αν) 

• Like 2
Δημοσ.

Νταξ πες ότι όντως το μικρότερο διαμέρισμα μαζεύεται πιο εύκολα, που θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά είναι στο μυαλό, δηλαδή ποιος θα κάτσει να χρονομετρήσει, και πόση να είναι αυτή η διαφορά τελικά;

Πόσο ψηλά στη λίστα των επιχειρημάτων για να μείνει κάποιος σε μικρότερο διαμέρισμα μπορεί να είναι αυτό το πράγμα;

• Like 1
Δημοσ.

Άποψή μου: Έχω πάθει σοκ από την απίστευτη τεμπελιά και βαρεμάρα όλων αυτών που θεωρούν θέμα την καθαριότητα. Η γυναίκα μου από μόνη της σκουπίζει και σφουγγαρίζει σπίτι 120 τ.μ. κάθε μέρα και την κουζίνα δύο φορές τη ημέρα.

Πραγματικά έχω ανατριχιάσει. Οι σημερινές γυναίκες είναι άθλιες, μόνο γυναίκες δεν είναι. Άκου εκεί να βαριούνται να καθαρίσουν το σπίτι ΤΟΥΣ.

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Πραγματικά έχω ανατριχιάσει. Οι σημερινές γυναίκες είναι άθλιες, μόνο γυναίκες δεν είναι. Άκου εκεί να βαριούνται να καθαρίσουν το σπίτι ΤΟΥΣ.

Πες ντε 

Και εγώ μαζί σου 1000%

Για αυτό κάθομαι και το καθαρίζω μόνος μου 🤣

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Άποψή μου: Έχω πάθει σοκ από την απίστευτη τεμπελιά και βαρεμάρα όλων αυτών που θεωρούν θέμα την καθαριότητα. Η γυναίκα μου από μόνη της σκουπίζει και σφουγγαρίζει σπίτι 120 τ.μ. κάθε μέρα και την κουζίνα δύο φορές τη ημέρα.

Πραγματικά έχω ανατριχιάσει. Οι σημερινές γυναίκες είναι άθλιες, μόνο γυναίκες δεν είναι. Άκου εκεί να βαριούνται να vκαθαρίσουν το σπίτι ΤΟΥΣ

Ωραιος εισαι εσυ, τα κανει ολα η γυναικα σου και εσυ ασκεις κριτικη απο τον καναπε. Επισης γιατι θεωρεις οτι μονο οι γυναικες πρεπει να καθαριζουν?

Εγω ειμαι αντρας και χωρις να νιωθω πολυ γυναικα και μια καθαριοτητα την εβδομαδα την κανω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, OxiGiannisGiannakis είπε

Ωραιος εισαι εσυ, τα κανει ολα η γυναικα σου και εσυ ασκεις κριτικη απο τον καναπε. Επισης γιατι θεωρεις οτι μονο οι γυναικες πρεπει να καθαριζουν?

Εγω ειμαι αντρας και χωρις να νιωθω πολυ γυναικα και μια καθαριοτητα την εβδομαδα την κανω.

Ε τι να κάνουμε, εγώ είμαι από τους παλιούς.

Επίσης αυτό με τον καναπέ είναι δική σου αυθαίρετη κρίση.

• Confused 1
Δημοσ.
6 hours ago, RTW4ever said:

Ενώ είναι γνωστό πως η γυναίκα υπάρχει για να είναι δούλα! 

Ελπίζω τουλάχιστον να είναι γραμμένο στο όνομά της το σπίτι της. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Ε τι να κάνουμε, εγώ είμαι από τους παλιούς.

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Πόσο είσαι παρεμπιπτόντως και είσαι απ' τους παλιούς;

1 ώρα πριν, SakafliaC είπε

Έλα ρε παμπάλαιε. Για πες..

Δημοσ.

Εφοσον είστε δυο άτομα τότε τα 70τμ σας ειναι κουτί. Τι να τα κάνετε τα επιπλεον 50 τμ. Έμενα μόνος μου δυο φορές και νοικιασα 75 τμ σπίτι και εκλεινα το επιπλεον δωματιο γιατι μου ήταν περιττό και το χρησιμοποιούσα μόνο όταν φιλοξενούσα φίλους, γνωστούς κτλ.

Το κόστος θα ειναι υψηλότερο γιατί ο Δημοτικός Φόρος παει με τα τετραγωνικά. Επίσης και τα κοινόχρηστα θα ειναι υψηλότερα γιατι θα υπαρχουν λιγοτερα διαμερισματα οποτε θα αναλογουν περισσοτερα εξοδα. Η κεντρική θέρμανση ειναι μεγαλο ερωτηματικό και θελει μεγαλη ερευνα οποτε μην περιμενεις σαφες απαντησεις απο κανέναν. Το μεγαλυτερο πρόβλημα ειναι η συννενοηση γιατί ο κάθένας κοιτάει το συμφερον του.

Παντως να εχετε υπόψιν σας οτι ερχετε μεγαλη ανοδος των τιμών σε πολλά προιόντα και υπηρεσίες και δεν ειναι καιρός για ανοίγματα. Ηδη το ρευμα εχει εκτοξευθεί και ολοι μιλάνε για ανοδο 50% και αυτό θα συμπαρασυρει σχεδόν τα πάντα γιατι χρησιμοποιήται στην παραγωγή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Εργάζεται όμως η γυναίκα σου και έχει το κουράγιο να καθαρίζει 120 τ.μ.; Επίσης βρίσκεις έτοιμο το φαγητό όταν επιστρέφεις απο την δουλειά;

Δεν έχεις ιδέα απο τις σημερινές γυναίκες.Οταν σταματήσεις να την καλύπτεις οικονομικά, σου λέει άντε στην μάνα σου!

Σε χωρίζουν, πληρώνεις την διατροφή μέχρι να ενηλικιωθεί το παιδί, ενώ αυτή έχει ήδη βρεί άλλον με περισσότερα λεφτά.

Ρώτα μερικούς "ευτυχισμένους" παντρεμένους να μάθεις.Τρώνε απο delivery.Πολοί "τρώνε και παντόφλα." 😅

Εγώ δεν γνωρίζω, είμαι "δυστυχισμένος" ελεύθερος.

Νομίζεις πως "έχεις σκίσει την γάτα", ίσως ναι, ίσως όχι.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...