Fotia Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) To P50 θα εχει αλλο λειτουργικο απο Αndroid . 33 λεπτά πριν, dimskot είπε Οπότε από άποψη κάμερας είναι κοντά και τα δύο. Αλλά η διαφορά στην τιμή παραμένει τεράστια. Το S21 αγγίζει τα διπλάσια χρήματα. Για το P50 αξίζει λέτε η αναμονή (η οποία δεν έχουμε ιδέα ακόμη πότε θα τελειώσει) ή να κρατήσω τα λεφτά μου και να πάω για το P40 pro? To P50 θα εχει αλλο λειτουργικο το HarmonyOS 2.0 . Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2021 από Fotia
dimskot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, Fotia είπε To P50 θα εχει αλλο λειτουργικο απο Αndroid . To P50 θα εχει αλλο λειτουργικο το HarmonyOS 2.0 . Και το P40 δεν είναι στο πρόγραμμα να πάρει αυτή την αναβάθμιση? Νομίζω κάπου κάτι τέτοιο διάβασα.
jimis98 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, Fotia είπε Aκομα αναμονη https://techblog.gr/mobile/oppo-vivo-erchontai-episima-stin-ellada-perimenoyme-oneplus-apokleistiko/ με λιγα λογια τι σημαινει αυτο?
Fotia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, jimis98 είπε με λιγα λογια τι σημαινει αυτο? Ανεφερες για Vivo ότι έρχονται Ελλάδα....Απάντησα οτι συντομα θα έχει κάτι επισημο στην Ελλαδα ,να απευθυνθείς απο κοντά . 15 ώρες πριν, dimskot είπε Και το P40 δεν είναι στο πρόγραμμα να πάρει αυτή την αναβάθμιση? Νομίζω κάπου κάτι τέτοιο διάβασα. Δεν γνωρίζω ,αλλα νομιζω είναι άλλο λειτουργικό να είναι συμβατα ,για απλή εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα