Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και οι γνώσεις μου είναι λίγο περιορισμένες. Με ενδιαφέρει η απόκτηση κινητού με δυνατή κάμερα και προσανατολίζομαι στο P40 pro για το vfm κομμάτι του. Αυτή την στιγμή επίσης δυνατές κάμερες έχει το S21 ultra και σε λίγο καιρό και το P50 που με ενδιαφέρει. Η ερώτηση μου είναι για όσους ξέρουν, αξίζουν την διαφορά των χρημάτων οι δύο αυτές συσκευές ή να πάω στο P40? Σίγουρα είναι πιο δυνατά τηλέφωνα και έχουν πιο προηγμένη τεχνολογία, αλλά μιλάμε και για μια διαφορά 500 ευρώ και βάλε. Για πείτε γνώμες.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dimskot είπε

Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και οι γνώσεις μου είναι λίγο περιορισμένες. Με ενδιαφέρει η απόκτηση κινητού με δυνατή κάμερα και προσανατολίζομαι στο P40 pro για το vfm κομμάτι του. Αυτή την στιγμή επίσης δυνατές κάμερες έχει το S21 ultra και σε λίγο καιρό και το P50 που με ενδιαφέρει. Η ερώτηση μου είναι για όσους ξέρουν, αξίζουν την διαφορά των χρημάτων οι δύο αυτές συσκευές ή να πάω στο P40? Σίγουρα είναι πιο δυνατά τηλέφωνα και έχουν πιο προηγμένη τεχνολογία, αλλά μιλάμε και για μια διαφορά 500 ευρώ και βάλε. Για πείτε γνώμες.

Τα Huawei το ξέρεις ότι δεν έχουν Google services και play store έτσι; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koutsis είπε

Τα Huawei το ξέρεις ότι δεν έχουν Google services και play store έτσι; 

Ναι αυτό το γνωρίζω. Δε γνωρίζω βέβαια σε ποιο βαθμό αυτό θα με επηρεάσει ως χρήστη. Δε μιλάω για το playstore ή το gmail-gmaps, αλλά για τις υπόλοιπες εφαρμογές που ίσως έχουν θέμα. Τράπεζες και οτιδήποτε άλλο. Τις υπόλοιπες εφαρμογές υποθέτω μέσω της Huawei ή διαφόρων apk ίσως τις περνάω. Κάνω λάθος? Γι'αυτό γράφω κ αυτό το post, για να μάθω κάποια πράγματα παραπάνω.

Δημοσ.

Μεγάλη ταλαιπωρία χωρίς Google ούτε να μου το χάριζαν δεν θα έμπαινα στον κόπο να ασχοληθώ, αν νομίζεις ότι θα το παλέψεις κάνε το βήμα σαν συσκευή είναι πολύ δυνατή σε όλα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φθηνοτερο δεν κανει αν ειναι μονο για καλες καμερες , να μπορεις και χρηση και Gcam  για αποτελεσματα , και γενικα να εχει και υποστήριξη ;

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ.

Απ'οσα εχω δει και διαβάσει ακόμη και χωρίς Gcam η stock κάμερα του κάνει εξαιρετική δουλειά στην απόδοση των όσων τραβάει εκείνη τη στιγμή το κινητό. Όσο για το αν θα την παλέψω δεν έχω ιδέα, μόνο κάποιος που το έχει χρησιμοποιήσει καιρό μπορεί να πει αν τον περιόρισε η έλλειψη google services.. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dimskot είπε

Ναι αυτό το γνωρίζω. Δε γνωρίζω βέβαια σε ποιο βαθμό αυτό θα με επηρεάσει ως χρήστη. Δε μιλάω για το playstore ή το gmail-gmaps, αλλά για τις υπόλοιπες εφαρμογές που ίσως έχουν θέμα. Τράπεζες και οτιδήποτε άλλο. Τις υπόλοιπες εφαρμογές υποθέτω μέσω της Huawei ή διαφόρων apk ίσως τις περνάω. Κάνω λάθος? Γι'αυτό γράφω κ αυτό το post, για να μάθω κάποια πράγματα παραπάνω.

Μέσω τις εφαρμογής AppGallery μπορείς να κάνεις αρκετά.

Τώρα βέβαια οι περισσότεροι το αποφεύγουν λόγο του Google services,αλλά σαν κάμερα είναι ότι καλύτερο στα λεφτά του.

Σαν κινητό με κάμερα υπάρχει και η λύση που είναι και πιο φτηνό ειναι το Samsung Galaxy S20 FE 5G μιας και το Samsung Galaxy S20 Ultra 5G ξεφεύγει σε χρήματα.

Στα ίδια λεφτά με το P40 pro και σε επίπεδο κάμερας είναι το Oppo Find X3 Neo.

1 λεπτό πριν, dimskot είπε

Όσο για το αν θα την παλέψω δεν έχω ιδέα, μόνο κάποιος που το έχει χρησιμοποιήσει καιρό μπορεί να πει αν τον περιόρισε η έλλειψη google services.. 

Εδώ μπορείς να διαβάσεις https://unboxholics.com/stories/80102-kinito-choris-google-kaname-to-peirama-me-to-huawei-p40-pro-gia-dyo-mines

• Like 1
Δημοσ.

56 λεπτά πριν, dimskot είπε

Απ'οσα εχω δει και διαβάσει ακόμη και χωρίς Gcam η stock κάμερα του κάνει εξαιρετική δουλειά στην απόδοση των όσων τραβάει εκείνη τη στιγμή το κινητό. Όσο για το αν θα την παλέψω δεν έχω ιδέα, μόνο κάποιος που το έχει χρησιμοποιήσει καιρό μπορεί να πει αν τον περιόρισε η έλλειψη google services.. 

Αναφερομουν σε οποιοδηποτε φθηνοτερο κινητο που με gcam μπορεις να εχεις πολυ καλα αποτελεσματα

56 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Απο security updates στο υπαρχων  λειτουργικο  τι γινεται ;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fotia είπε

Απο security updates στο υπαρχων  λειτουργικο  τι γινεται ;

Για να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω.

Δημοσ.
Στις 5/9/2021 στις 9:28 ΜΜ, dimskot είπε

Αυτή την στιγμή επίσης δυνατές κάμερες έχει το S21 ultra

ξεκαθαρα P40 pro οσον αφορα την καμερα. Η διαφορα με τη Samsung ειναι χαωδης.

Το μονο που μπορει να το κοντραρει σε καμερα ειναι το M11 ultra kai Vivo το τελευταιο μοντελο

Δημοσ.
11 ώρες πριν, roginsky12 είπε

ξεκαθαρα P40 pro οσον αφορα την καμερα. Η διαφορα με τη Samsung ειναι χαωδης.

Το μονο που μπορει να το κοντραρει σε καμερα ειναι το M11 ultra kai Vivo το τελευταιο μοντελο

vivo νομιζω ερχονται και ελλαδα ποια

Δημοσ.

Οπότε από άποψη κάμερας είναι κοντά και τα δύο. Αλλά η διαφορά στην τιμή παραμένει τεράστια. Το S21 αγγίζει τα διπλάσια χρήματα. Για το P50 αξίζει λέτε η αναμονή (η οποία δεν έχουμε ιδέα ακόμη πότε θα τελειώσει) ή να κρατήσω τα λεφτά μου και να πάω για το P40 pro?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...