panos4tw Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε πολυκατοικία 8 διαμερισμάτων κοντά στον Υμηττό που παίρνουν σήμα από τον amplifier της φωτό, μετά την ψηφιακή μετάβαση εμφανίζονται μόνο 2-3 κανάλια ακόμα και αν κάνεις νέο συντονισμο. Χρειάζεται να γίνει κάποια νέα ρύθμιση στον amplifier ή είναι θέμα κεραίας πλέον? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από panos4tw
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Και εμείς είχαμε χάσει κάποια καποια κανάλια ενώ ορισμένα άλλαξαν θέση. Τελικά έκανα συντονισμό και αφού όλα τα έβαλε σε τυχαίες θέσεις τα έβαλα εγώ στις δικές μου προτιμήσεις. Με τον amplifier να πω την αλήθεια δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Ο amplifier ειναι υπευθυνος για την ενίσχυση του σήματος. Κανονικά έπρεπε να είχατε πιάσει όλα τα κανάλια μετά τον συντονισμό. Δοκίμασε να περιστρεψεις την κεραία αν και δεν νομίζω να φέρει αποτέλεσμα. Καλύτερα να αποτανθεις σε κάποιο μαγαζί που ειδικεύεται σε αυτά. 1
panos4tw Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Τελικα περιεστρεψα λιγο τους διακοπτες στην τυχη και πλεον πιανει σημα καμπανα. Να λυνοταν ολα τα προβληματα τοσο ευκολα... 2
Basilhs23___ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, panos4tw είπε Τελικα περιεστρεψα λιγο τους διακοπτες στην τυχη και πλεον πιανει σημα καμπανα. Να λυνοταν ολα τα προβληματα τοσο ευκολα... Σου έτυχε λαχείο..... Και μιλάμε περιστροφή εντελώς στην τύχη χωρίς να ξέρεις τι κάνουν αυτά που πειραξες!
nvel Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 απλά αύξησε την απολαβή του ενισχυτή, που προφανώς είχε στην νέα συχνότητα μικρότερη έξοδο από την ελάχιστη για λήψη
ELTASSOS1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Αν το στριψεις λιγο ακομη θα πιανεις και τζαμπα δορυφορικα νοβα και οτε , αμα βαλεις πιατο βεβαια, αλλα ειναι παρανομο, να ξερεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα