Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω μια καρέκλας της κακιας ώρας και μου χάλασε το αμορτισερ. Αναγκαστικά θα παραγγείλω ένα μέσω Internet.

Το θέμα είναι ότι δε ξέρω τι να πάρω. Τι πρέπει να κοιτάξω; Βλέπω μερικά που λένε 35cm, άλλα 24,5cm. Τι ακριβώς πρέπει να μετρήσω;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Bitbit είπε

έχω μια καρέκλας της κακιας ώρας και μου χάλασε το αμορτισερ. Αναγκαστικά θα παραγγείλω ένα μέσω Internet.

Το θέμα είναι ότι δε ξέρω τι να πάρω. Τι πρέπει να κοιτάξω; Βλέπω μερικά που λένε 35cm, άλλα 24,5cm. Τι ακριβώς πρέπει να μετρήσω;

Αν η καρεκλα είναι της κακιάς ώρα αγόρασε άλλη.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, georgiouu είπε

παρε τηλ το μαγαζι που τα πουλαει να ρωτησεις

λογικα αναφερεται στο ποσο ανυψωνει 

Αμφιβάλλω ότι θα βγάλω άκρη. Μου είπανε να πάω την καρέκλα, με καλύπτει η εγγύηση. Αλλά αν είναι να σπάω την καρέκλα και να την κουβάλω στο κατάστημα άστο καλύτερα. Το ποσό είναι μικρό, αν ήταν μεγαλύτερο θα το έκανα.

20 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Είσαι σίγουρος ότι η μπουκάλα που έχεις μπορεί να βγει από το κάθισμα και από την βάση? Το λέω διότι αυτά σφηνώνουν πολύ δυνατά

Εγώ τη συναρμολόγησα την καρέκλα άρα όπως έβαλα τη μπουκάλα θα την βγάλω.

11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν η καρεκλα είναι της κακιάς ώρα αγόρασε άλλη.

Ναι το σκέφτηκα και αυτό και είναι η καλύτερη λύση αλλά δε μου πάει η καρδιά διότι είναι σχετικά... καινούργια.

οπότε θα την κάνω βίδες και θα αρχίσω να μετράω τη μπουκάλα, μήκος, διάμετρο και ό,τι μπορώ ελπίζοντας να παραγγείλω το σωστό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Εγώ τη συναρμολόγησα την καρέκλα άρα όπως έβαλα τη μπουκάλα θα την βγάλω.

Ναι έτσι θα προσπαθήσεις να την βγάλεις, δεν λέω. Απλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βγει γιατί αυτά σφηνώνουν πολύ δυνατά. Μπορεί να τραβάτε 3 άτομα και πάλι να μην βγει.

Οπότε πριν κάνεις κάποια κίνηση αγοράς σιγουρέψου ότι μπορείς να τη βγάλεις

Επεξ/σία από cthulhucarbide
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε

Ναι έτσι θα προσπαθήσεις να την βγάλεις, δεν λέω. Απλά δεν είναι σίγουρο ότι θα βγει γιατί αυτά σφηνώνουν πολύ δυνατά. Μπορεί να τραβάτε 3 άτομα και πάλι να μην βγει.

Οπότε πριν κάνεις κάποια κίνηση αγοράς σιγουρέψου ότι μπορείς να τη βγάλεις

Θα προσπαθήσω, αν δε καταφέρω θα την κάνω βίδες και θα την πετάξω από το μπαλκόνι.

Οπότε βγάζω τη μπουκάλα, μετράω ό,τι μετριέται και το πολύ πολύ παίρνω τηλέφωνο σε ένα κατάστημα να ρωτήσω

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Είχα αγοράσει μια gaming καρέκλα μάρκα μ'έκαψες από το Skroutz. Άνετη μεν αλλά μετά από περίπου 1-1.5 χρόνο το αμορτισέρ τα έπαιξε. Καθόσουν και πήγαινε τέρμα κάτω. Επειδή ήθελα να γλυτώσω λεφτά πήρα αμορτισέρ. Δε το έβαλα επειδή με το που το έβαζες το αμορτισέρ κούμπωνε και δεν έβγαινε μετά. Με λιπαντικό WD-40 και σφυρί αυτό εκεί. Φυσικά πήρα καινούργια. Αν θυμάμαι καλά, είχα πάρει μια μεζούρα και μέτρησα πόσα εκατοστά είναι (βέβαια έχει περάσει καιρός) και μετά αγόρασα το αντίστοιχο αμορτισέρ

Θέλω να καταλήξω στο ότι δεν αξίζει αν είναι καρέκλα κακιάς ώρας να την φτιάξεις. Καλύτερα να πάρεις μια καινούργια και να τελειώνεις. Εκτός αν δεν έχεις την οικονομική άνεση να πάρεις καινούργια. Τότε απλά σου εύχομαι να βγαίνει εύκολα το αμορτισέρ, γιατί αλλιώς θα σου φύγει η πίστη. Ίσως αν έβαζες λιπαντικό και το άφηνες ένα βράδυ να έβγαινε πιο εύκολα, αλλά δεν έχω ιδέα σίγουρα να σου πω. Σε μερικά βίντεο στο YT ο άλλος του ρίχνει μια με το σφυρί και βγαίνει. Έλεγα και εγώ "Ντάξει εύκολο είναι μωρέ", ε εύκολο δεν είναι :P

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, w95chris είπε

Είχα αγοράσει μια gaming καρέκλα μάρκα μ'έκαψες από το Skroutz. Άνετη μεν αλλά μετά από περίπου 1-1.5 χρόνο το αμορτισέρ τα έπαιξε. Καθόσουν και πήγαινε τέρμα κάτω. Επειδή ήθελα να γλυτώσω λεφτά πήρα αμορτισέρ. Δε το έβαλα επειδή με το που το έβαζες το αμορτισέρ κούμπωνε και δεν έβγαινε μετά. Με λιπαντικό WD-40 και σφυρί αυτό εκεί. Φυσικά πήρα καινούργια. Αν θυμάμαι καλά, είχα πάρει μια μεζούρα και μέτρησα πόσα εκατοστά είναι (βέβαια έχει περάσει καιρός) και μετά αγόρασα το αντίστοιχο αμορτισέρ

Θέλω να καταλήξω στο ότι δεν αξίζει αν είναι καρέκλα κακιάς ώρας να την φτιάξεις. Καλύτερα να πάρεις μια καινούργια και να τελειώνεις. Εκτός αν δεν έχεις την οικονομική άνεση να πάρεις καινούργια. Τότε απλά σου εύχομαι να βγαίνει εύκολα το αμορτισέρ, γιατί αλλιώς θα σου φύγει η πίστη. Ίσως αν έβαζες λιπαντικό και το άφηνες ένα βράδυ να έβγαινε πιο εύκολα, αλλά δεν έχω ιδέα σίγουρα να σου πω. Σε μερικά βίντεο στο YT ο άλλος του ρίχνει μια με το σφυρί και βγαίνει. Έλεγα και εγώ "Ντάξει εύκολο είναι μωρέ", ε εύκολο δεν είναι :P

με τρομαξες τώρα με αυτό. Αλλά οκ, έχω σφυρί, βαριοπούλα, καλέμι.....θα προσπαθήσω. Στη χειρότερη θα το δέσω με τριχιά από το αυτοκίνητο και θα το τραβήξω. Ε δε θα βγει;

Κι εμένα το αμορτισερ δε κράτησε παραπάνω, έχει κολλήσει τώρα τέρμα κάτω.

Το ξέρω ότι πρέπει να αγοράσω άλλη. Δεν είναι οικονομικό το θέμα, είναι ψυχολογικό διότι δεν είναι παλια καρέκλα. Ε δε μου πάει να την πετάξω και να πάρω άλλη.

Την επόμενη φορά θα προσέχω τι αγοράζω διότι αυτή την είχα αγοράσει στα γρήγορα επειδή βιαζόμουν

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bitbit είπε

με τρομαξες τώρα με αυτό. Αλλά οκ, έχω σφυρί, βαριοπούλα, καλέμι.....θα προσπαθήσω. Στη χειρότερη θα το δέσω με τριχιά από το αυτοκίνητο και θα το τραβήξω. Ε δε θα βγει;

Κι εμένα το αμορτισερ δε κράτησε παραπάνω, έχει κολλήσει τώρα τέρμα κάτω.

Το ξέρω ότι πρέπει να αγοράσω άλλη. Δεν είναι οικονομικό το θέμα, είναι ψυχολογικό διότι δεν είναι παλια καρέκλα. Ε δε μου πάει να την πετάξω και να πάρω άλλη.

Την επόμενη φορά θα προσέχω τι αγοράζω διότι αυτή την είχα αγοράσει στα γρήγορα επειδή βιαζόμουν

Μπορεί να ήταν μόνο η δική μου περίπτωση. Βέβαια εγώ έβαλα λιπαντικό και προσπάθησα να το βγάλω κατευθείαν. Ποιος ξέρει αν το άφηνα τι θα γινόταν; Ξέρεις μπορείς να φουντώσεις από τα νεύρα και μετά να αρχίζεις να του δίνεις πόνο. Ε ρε συ δε θα βγει μετά; 😛

Είναι και τι σου πετύχει με τις γρήγορες αγορές. Άλλες φορές σου τυχαίνει να είναι τέλεια, άλλες φορές μακροπρόθεσμα βλαστημάς που χάλασε. Πχ εγώ είχα μια των 20€ από τα Πράκτικερ 4+ χρόνια και το αμορτισέρ καλά κρατούσε. Είχε χάσει βέβαια 1-2 εκατοστά αλλά κατά τα άλλα τέλεια αν εξαιρέσεις και το κάθισμα που είχε γίνει άβολο μετά από τόσο καιρό

Anyway. Προτείνω να το δοκιμάσεις αφού έτσι και αλλιώς χαλασμένη είναι άρα στα σκουπίδια θα πήγαινε. Άμα το δοκιμάσεις και πετύχει, γράψε εδώ γιατί έχω περιέργεια να δω (και να μάθω για τυχόν μελλοντική χρήση). Καλή τύχη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/9/2021 στις 6:52 ΜΜ, Bitbit είπε

με τρομαξες τώρα με αυτό.

Υπάρχει και πιο τρομακτικό, οπότε προσοχή με τα σφυριά:

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Η βάση είναι πλαστική? Αν ναι με μια σφυριά κυριολεκτικά οπουδήποτε έφυγε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...